- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Българския флаг
Кой флаг предпочитате, този на global или сегшиния флаг бяло-зелено-червено, аз лично предпочитам сегашният ни флаг. Като свидетелство, че българите си харесват флага говори и това, че флагът на НРБ не е бил променян кой знае колко, просто е бил добавен герба на НРБ, което е свидетество, че дори крайните комунисти почитат този български символ.
Спора мисля, че е излишен. Да приема папагалското знаменце на Глобала е абсолютно невъзможно![]()
Мисля, че в този форум няма да се намери нито един българин, който да приеме този на Глобала и да зареже нашия автентичен Национален флаг бяло-зелено-червено... Освен някой със сериозно психически отклонения![]()
Само дето приличаш на дърт педофил![]()
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
И автора е същия малоумник,колкото и Глобал...
Ти какво-ще си поредния,който ще се възмущава на психопатските прояви на Глобала,публично ли?
Точно ти най-добре си знаеш,че тука няма да има и едно положително мнение по темата...
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Знам, просто исках global да види в специално определена тема, че идеята му е ТЪПА.Първоначално написано от LiveFlower
Абе Глобале, ти изобщо нямаш реалистична представа за възрастта на хората бе![]()
Тянко го изкара на 28, мене сигурно 48 ще ме изкараш![]()
Благодаря ти за призванието ми![]()
Еми прераждане бате, какво да се правиАз теб отдавна съм те изкарал на 65 по начин на разсъждение с твоите архаични думи, които пишеш, национализма, патриотизма, родолюбието (цитирам).![]()
То си е така, аз съм 70-80 годишен старец, приел тялото на младеж на 24![]()
Еми явно не съм успял, но един трудов лагер би те превзпитал.Първоначално написано от global
Глобале пак ли почваш с провокациите и обидите срещу българското знаме, не ти ли писна вече![]()
![]()
Спри се тоя път поне, щото ще си навлечеш неприятности.
Аз ако бях администратор на тоя форум щях да го банна с радост, пък после ако дойде на власт нека се "разправя с мене"![]()
Може и да не е нарушил правилата, но мненията му дразнят целия форум, и това е достатъчно.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
И това какво общо има с българското знаме бе главо проста? Сигурно то е докарало ДПС на власт, ууууу, направо ми втръсна да ти слушам глупоститеПървоначално написано от global
![]()
Страхотна логика, нямам думи...Първоначално написано от global
То по тая логика щом ни управляват турци сега ще кажеш, че освен знамето ни е турско и ние българите(включително и ти) сме турци...
Говориш като човек със сериозни психически разтройства...
Глобале щом се чувстваш турчин слагай чалмата и сменяй името- Искендер ще ти ходи![]()
Разстрел за тебе!
По отношение на знамето говориш пълни простотии за пореден път и в това отношение повече няма да коментирам, правил съм го в 50 поста досега, ако не и повече. Опитваш се да търсиш под вола теле- знамето ни е виновно, че сме зле. Знамето не е одушевен предмет, та да хвърляш вината на него. Все едно да обвиняваш химикалката, с която пишеш, че не си написал нищо по време на изпита(понеже не си знаел) и си изкарал 2. Не ти ли звучи "леко" налудничаво? Знамето не е фланелка за да я сменяш ей така според настоението и според успехите-неуспехите. То е просто такова, каквото е избрано, символизира винаги и само успехи и прогрес. Сега кога ще има успехи и кога неуспехи зависи от хората, който застават под него.
Все едно да смениш фланелките на Пирин(Благоевград) с фланелки на Манчестър Юнайтед и да се надяваш този отбор да достигне класата им... Или пък на същия принцип сменяш фланелките на Юнайтед с такива на Пирин и какво, по-слабо ли ще играят?
Ти наистина си безнадежден случай...
Все си мисля, че от време на време имаш просветления и напредък, обаче ведага бързаш да се осереш отново и отново...
Нито името на страната ни е непривлекателно, нито знамето й е грозно, това са някакви твои си внушения. Как прецени, че знамето ни трябва да е синьо на бели звездички? Къде прецени, че това знаме е красиво, а бяло-зелено-червено е грозно? Как прецени, че името България не звучи добре? Разбираш ли, това са някакви пълни абсурди дето ги говориш. Знамето не е лого на фирма, нито такова на футболен отбор, за да ги сменяш ей така когато ти кефне. Едно знаме се избира за вечни времена и независимо как върви държавата, то си е такова, каквото се е наложило поради исторически и национални причини. Така че тоя спор е изцяло излишен, говориш ми някакви пълни смешки.
Пример ако обичаш ?Първоначално написано от global
For I am Winter born
1во, американците нямат много общо за падането на комунизма ама тва е друга тема...
2ро, къде виждаш тая свобода в Америка и Австралия ако обичаш да ми посочиш ? Няма по поробена държава от САЩ...дори Китай в момента са по свободни от САЩ..
For I am Winter born
стига се занимавахте с него беее![]()
а и само 1 факт от историята : Америка не искат да направят десанта в България и Гърция !! Само Англия и то Чърчил е искал такъв десант ... благодарение на американците сме били толкова време с комунисти на власт . Аз не казвам дали е било за лошо или за добро ,но си прави изводи за "обичта" на америка![]()
ти си идиот мой човек ... чърчил пише в мемоарите си " Българите винаги са имали справедливи национални искания ,жалко е че не ги подкрепихме в нито 1 от 2те войни" за 2рата част от изречението не съм сиг дали цитирам точно но смисъла е този . после един десант в България би бил в пъти по лесен от този на норманидия. Там е супер защитен бряг ,а тук не е така . Така обичаните от теб американци решават да излижат задника на Сталин . Да точно така е ... ако тук имаше британски и американски войски нямаше да дойдат комунисти на власт . Но ти си разбирача ,ти ще кажеш ... Опази боже американци да освобождават когото и да било !!! Просто не са застанали зад Чърчил .