- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Българския флаг
Много точно казано- американците имат основна вина(заедно с Чърчил обаче, това не го пропускай!) за идването на комунизма на власт в България. Отделно американските представители на Съюзната контролна комисия(СКК) стават свидетели на разправата и унищожаването на българския политически елит на царска България и не се противопоставят ни най-малко на тези политически убийства! Така че американците да не ми се правят как искали да ни "освободят" от комунизма, щото заедно с англичаните точно ТЕ са ни харизали на сатрапа Сталин.Първоначално написано от Diam0nD
А от американските борби за "свобода" и "демокрация" целия свят е проплакал.
И Глобале като толкова ми ги хвалиш хамериканците си спомни как през 43-та бомбандираха София и избиха стотици невинни български граждани! И то при положение, че България вече се беше предала и се биеше на страната на Антихитлеристката коалиция и те за благодарност бомбандират София![]()
А отделно сега американските "антикомунисти" и "демократи" се гушкат с нашенските "бивши" комунисти. Спомни си колко любезно беше канен Станишев от Буш, как приятелски се разбираха. И ти тези ми ги обявяваш за "антикомунисти"? Точно обратното- ако някой иска в България бившите комунисти да са на власт, то това са точно Запада и най-вече САЩ! Защото същите тези наши комунисти са им удобни и чрез тях осъществяват пълен контрол над вътрешната и външната политика на страната ни!
Изобщо не ми дреме на члена дали ти било неблагозвучно името на България. Като ти е неблагозвучно иди да живееш в страна, на която името й ти е благозвучно. На мен името България ми харесва и не вярвам да има българин(поне нормален, не като тебе) който да не харесва името й. И знамето ни си е нормално- дали е най-хубавото или има по-хубави от него- това не знам. То си е нашето знаме и като такова на мен най-много ми харесва. Ако не бях българин можеби можеше и да не ми харесва, не знам. Но да смениш знамето- това е пълен абсурд. И то поради някакви нереални причини, които нямат нищо общо с него, защото то не е виновно и няма как да бъде такова за състоянието на България.Безнадежден случай си ти. Това, че си промит или по-скоро наслоен мозък и не можеш да видиш нещата непредубедено, не значи, че не съм прав. Името на страната е неблагозвучно. И знамето не е достатъчно добро. И никъде не пише, че те не може да се сменят.
Явно и спорът е излишен, никой от нас няма да си промени позициите.