.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 74
    Цитирай Първоначално написано от Diam0nD
    ти си идиот мой човек ... чърчил пише в мемоарите си " Българите винаги са имали справедливи национални искания ,жалко е че не ги подкрепихме в нито 1 от 2те войни" за 2рата част от изречението не съм сиг дали цитирам точно но смисъла е този . после един десант в България би бил в пъти по лесен от този на норманидия. Там е супер защитен бряг ,а тук не е така . Така обичаните от теб американци решават да излижат задника на Сталин . Да точно така е ... ако тук имаше британски и американски войски нямаше да дойдат комунисти на власт . Но ти си разбирача ,ти ще кажеш ... Опази боже американци да освобождават когото и да било !!! Просто не са застанали зад Чърчил .
    Много точно казано- американците имат основна вина(заедно с Чърчил обаче, това не го пропускай!) за идването на комунизма на власт в България. Отделно американските представители на Съюзната контролна комисия(СКК) стават свидетели на разправата и унищожаването на българския политически елит на царска България и не се противопоставят ни най-малко на тези политически убийства! Така че американците да не ми се правят как искали да ни "освободят" от комунизма, щото заедно с англичаните точно ТЕ са ни харизали на сатрапа Сталин.

А от американските борби за "свобода" и "демокрация" целия свят е проплакал.

И Глобале като толкова ми ги хвалиш хамериканците си спомни как през 43-та бомбандираха София и избиха стотици невинни български граждани! И то при положение, че България вече се беше предала и се биеше на страната на Антихитлеристката коалиция и те за благодарност бомбандират София

А отделно сега американските "антикомунисти" и "демократи" се гушкат с нашенските "бивши" комунисти. Спомни си колко любезно беше канен Станишев от Буш, как приятелски се разбираха. И ти тези ми ги обявяваш за "антикомунисти"? Точно обратното- ако някой иска в България бившите комунисти да са на власт, то това са точно Запада и най-вече САЩ! Защото същите тези наши комунисти са им удобни и чрез тях осъществяват пълен контрол над вътрешната и външната политика на страната ни!
    Безнадежден случай си ти. Това, че си промит или по-скоро наслоен мозък и не можеш да видиш нещата непредубедено, не значи, че не съм прав. Името на страната е неблагозвучно. И знамето не е достатъчно добро. И никъде не пише, че те не може да се сменят.
    Явно и спорът е излишен, никой от нас няма да си промени позициите.
    Изобщо не ми дреме на члена дали ти било неблагозвучно името на България. Като ти е неблагозвучно иди да живееш в страна, на която името й ти е благозвучно. На мен името България ми харесва и не вярвам да има българин(поне нормален, не като тебе) който да не харесва името й. И знамето ни си е нормално- дали е най-хубавото или има по-хубави от него- това не знам. То си е нашето знаме и като такова на мен най-много ми харесва. Ако не бях българин можеби можеше и да не ми харесва, не знам. Но да смениш знамето- това е пълен абсурд. И то поради някакви нереални причини, които нямат нищо общо с него, защото то не е виновно и няма как да бъде такова за състоянието на България.

Град
    Varna
    е ти си историка ,знам че от 3мата само Чърчил е бил ЗА Балкански десант и то с цел ограничаване на завзетите от червената армия територии ...

Да се сравняват Йорг Хайдер и Симеончо е направо смешно... То не смешно, а обида за паметта на големия австрийски националист Хайдер, сравнен с плужека Симеон...

Иначе в монархията няма нищо лошо, аз лично винаги съм я предпочитал като форма на управление за страната ни, но не и с този монарх. За съжаление Симо няма нищо общо с морала и патриотизма на баща си, големия български държавник цар Борис Трети, уви... И точно защото българите очаквахме(за съжаление напразно) Симеон да е като баща си, гласувахме за него(аз лично не съм, понеже тогава нямах годините да гласувам).

Иначе американската и английската преса са се занимавали с глупости да обясняват колко страшно било ако евентуално Симеон върнел монархията, а не отбелязват по-лошото и същественото, а то е с кои хора се обгражда същия- с комунисти и ченгета...

Град
    Видин
    Баш американците освободиха Европа, да знаеш..идва Рамбо, избива всички зли нацисти и освобождава 3 синджира евреи...цялото участие на САЩ във ВСВ е абсолютно смехотворно
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

Голям фен Аватара на Vesk0u
    Град
    Монтана
    Няма смисъл да коментирам - разбира се, че българското знаме! А между другото я дайте знамето на Глобал, че непомня как точно изглеждаше.

Ето вариантите на Глобала за ново българско знаме(те били цели пет, не един, особено последния кърти мивки по всички параграфи)

Град
    Монтана
    Той набляга върху синьото и червеното - както е при повечето източно-европейски държави.

Ама последното знамее....

А сега сериозно - Глобале, защо ти е да сменяш флага ни?!?!

Град
    Видин
    Цитирай Първоначално написано от kristo
    ААХАХХАХААХАХАХАХАХАХАХАХ АХАХАХА
    30 секунди искрен смях от моя страна
    Това не го бях виждал..
    For I am Winter born

Град
    Монтана
    Цитирай Първоначално написано от SiegHeil
    Цитирай Първоначално написано от kristo
    ААХАХХАХААХАХАХАХАХАХАХАХ АХАХАХА
    30 секунди искрен смях от моя страна
    Това не го бях виждал..
    Да, определено изглежда като рисувано от 7 годишен. Това да не е флага на острова на Телетъбис?!

Град
    Русе
    Глобал,мислих те за идиот с мозък по-малък от този на кукувица с аутизъм,но сега си промених мнението.Ти си невероятно голям кретен и имаш точно една гънка в главата си,колкото да не предадеш богу дух от глад и жажда!Чел ли си история,въобще?Обратът във ВСВ идва след битките в Москва и Сталинград ,моето момче.Цялото участие на американците е незначително на фона на СССР,Великобританя или Съпротивата във Франция,като най-съществената му част се изчерпва с десанта в Нормандия и снабдяването на Великобритания.Нека не забравяме и кой разруши цяла София и стреляше от въздуха по селяни,които мирно и кротко си работеха по полето.Големи антифашисти,големи демократи-нямам думи!
    А знамето,което си предложил е красноречив пример за твоята интелектуална несъстоятелност и простотия!
    Мълчи! А вместо тебе всеки дол, пътека,
    дъбрава, езеро, река, рид, планина
    ще викат с глас през всички времена:
    "Тук българи са, българи от памтивека!"

Град
    София/Бургас
    Мислим, че не си си взел лекарствата...
    Като подредба на цветовете, на мен лично повече ми допада варианта на Г. С. Раковски, НО НАСТОЯЩЕТО НИ ЗНАМЕ Е ИЗБРАНО ПРЕДИ 129 ГОДИНИ, В НЕГО СА СЕ КЛЕЛИ, ЗА НЕГО СА ВОЮВАЛИ И ДАЛИ ЖИВОТА СИ ПОКОЛЕНИЯ БЪЛГАРИ, КОЕТО ГО ПРАВИ СВЕЩЕНО И НЕДОСЕГАЕМО, ВСЯКА ПРОМЯНА Е ГАВРА И ПОРУГАВАНЕ НА ТЯХНАТА ПАМЕТ И НАСЛЕДСТВО! Затова моля те, спри с простотиите, нелепи са.

Град
    Видин
    Цитирай Първоначално написано от global
    Цитирай Първоначално написано от SiegHeil
    Баш американците освободиха Европа, да знаеш..идва Рамбо, избива всички зли нацисти и освобождава 3 синджира евреи...цялото участие на САЩ във ВСВ е абсолютно смехотворно
    Смехотворен е твоя пост. Без американците и до днес светът щеше да е фашистки. Сигурно и атомната бомба е смехотворна.
    Атомната бомба е престъпен акт, сравним с Холокоста...избиването на стотици хиляди цивилни без никаква причнина точно преди капитулацията не е особено демократично да ти кажа..
    Да не би десантът в Номрандия да е смазал Гемания ? Америка се е включила в продължението просто...цялата война Русия я изнесе на гърба си, Америка от всичко само си напълни банковите трезори...
    For I am Winter born

Град
    Монтана
    Няма смисъл да коментирам флага... Но кажи ми ЗАЩО ТИ Е ДА ГО СМЕНЯШ?! Само на този въпрос ми отговори!

Град
    Видин
    Ок, като чуят 'албенци' няма да се сетят за мръсни крадливи цигани..първите няколко пъти ^

А пък можем и да си сменяме името на всеки 2 седмици че да не могат ни запомнят, яко ще ги прецакаме ?
    For I am Winter born

Град
    Видин
    Ходи в съда да ти сменят името тогава ?
    For I am Winter born

Град
    Видин
    И да не забравиш, на всеки нови маратони и дънки - ново име
    For I am Winter born

Не, не съм чел история, защото не понасям този предмет и не съм имал интерес.
    Не се и съмнявам Глобале... то се вижда след като прочете човек поста ти, в който обвиняваш Негово Величество цар Борис III Обединител за съюза на България с Третия райх. Съюз, от който България само печели и без който днес дори и Южна Добруджа нямаше да е българска, ама какво значение има това според тебе, важното е да се сложим на "спасителите" от Съединените еврейско-ционистки щати, на Англия на българомразеца Чърчил, на българофобската Франция.

И не говори простотии за Борис III- макари небългарин той е направил най-много за България и българския народ от всички останали наши политици и държавници от Освобождението досега. Не е компрометиран с никакви кражби и мошеничества за разлика от сина си, който за съжаление е издънка на рода си, а за сметка на това Борис е бил обичан от целия български народ. Направи си сметка защо е така.

Още повече, че през 30-те години България е била най-развитата в икономическо отношение страна на Балканите, както и една от най-равзвитите в Европа! Или това ще го отречеш? Айде иди да четеш история малко и след това ми говори врели-некипели чути отнякъде си.

А с плюенето на Борис III заради съюза с Германия припяваш на комунистическата пропаганда, която го обявява за "фашист", а царска България обявява за "фашистка" държава, или и ти така смяташ?
    Точно затова това предложение Албена отпадна, защото е подобно на Албания. Търси се друго.
    Човек като иска да се промени, дава признаци, че се променя и един от тях е промяната на името.
    Ами ако искаш за име на България вземи има на някой американски щат, така или иначе искаш България да загуби суверенитета си и да се превърне в американска колония, каквато почти е от 20 години. защото 20 години ни управляват либарални и комунистически американски гъзоблизци, които правят всичко по силите си да прекратят суверенитета на страната ни за сметка на САЩ.

Град
    Монтана
    Комунисти, националисти, националсоциалисти, расисти, юнионисти, анархисти, капиталисти, вандали, простаци, мизерия, простотия....

Ехх, Апостоле добре, че не си жив да видиш какво става с България...

Ти пък си привърженик на ИРА, така че...

Всъщност не Грузия има име на американски щат, понеже Грузия като държава съществува мноого преди да се пръкне по изкуствен път твоя любим САЩ- държава на еврейските световни плутократи и олигарси. Та щата Джорджия ако не знаеш е кръстен на името на Грузия, а не обратното умнико

Иначе не ми говори за морални и неморални актове, защото по време на такива световни войни никой не те пита за такива неща, те просто не важат. В такива времена гледаш да опазиш държавата си и народа си на първо място. А Борис III го е направил както трябва, понеже ако се бяхме опълчили на Хитлер първо щяхме много лошо да си изпатим и второ нямаше да можем да си върнем южна Добруджа най-малкото и днес тя щеше да е също извън пределите на България. Така че нас този съюз ни е устройвал, а дали е морален или не- ами САЩ, Великобритания и Франция са били в съюз със Сталин, е? Морален акт ли е това да се обединяваш с него? Но се е наложило и това е. Същото е положението и при съюза между нас и Германия.

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от Vesk0u
    Комунисти, националисти, националсоциалисти, расисти, юнионисти, анархисти, капиталисти, вандали, простаци, мизерия, простотия....

има нещо такова ;/ кристо ира са нещо като ВРО. В смисъл и 2те имат за идеология освобождаване и 2те са незаконни и в модерните времена им казват терористични организации .

Цитирай Първоначално написано от Diam0nD
    Цитирай Първоначално написано от Vesk0u

има нещо такова ;/ кристо ира са нещо като ВРО. В смисъл и 2те имат за идеология освобождаване и 2те са незаконни и в модерните времена им казват терористични организации .
    Малко е по-различно, понеже ВМРО се е занимавало и с културно-просветна дейност, но като цяло си прав.

А днес ВМРО не развива терористична дейност и никой не го определя за терористична организация, защото е регистрирано точно като културно-просветна такава, отделно ВМРО-БНД е регистрирано и като политическа партия.
    Ами не аз, а ти говореше за това колко морален бил бащата на измамника. Иначе и за него можеш да кажеш, че като е правил коалиция с комунистите в тази тежка ситуация, не е имало място за морал, нищо, че малко преди това беше обещал, че няма да прави коалиция с тях.

Ти удобно отбягна въпроса с твоята отговорност или на твоите роднини, които са гласували за мадридския измамник. Нали стана ясно, че щом няма да има ограничаване на избирателни права, отговорност ще се носи и оправдания от типа "ама ние мислехме...", не могат да минават.
    Борис III не се е съюзявал с комунистите, така че не ми се прави на неразбрал, за да ми вменяваш думи, които не съм казал. Не оправдавам по никакъв начин Симеон и това, което прави.

А отговорността- колкото аз, толкова и ти си отговорен за случващото се в България. Това че нашите гласуваха един единствен път за НДСВ и никога повече няма да го правят показва, че са политически отговорни хора. А и съм ти казвал защо гласуваха за него- защото тогава реално се явяваше алтернатива на БСП и СДС и си мислихме, че са нещо различно. Е, излъгали сме се, е и? Мнозинството от българския народ му се довери, а вече никога няма да го направи. Грешки всеки прави, на никого на челото не му пише "аз съм мошенник".

Да, знам че ти си безгрешен и винаги взимаш най-правилните решения, това ми е ясно

Всъщност Костов е отговорен за съсипването на СДС и десницата след 2001- затова и изборния резултат за него беше толкова разгромявщш- защото с действията си се постара да даде властта на НДСВ, а после след още разцепления в дясно- и на БСП-ДПС. Та щом и ти признаваш, че Костов също играе за червения отбор, макари да е "най-синия" в него- значи и ти си доста отговорен, че преди 2001 не си видял истината. Не си забелязал миналото му, което лееко червенее. Да, Костов направи доста за България по време на мандата си, но въпреки това направи и много пакости, а пробойната, която остави в дясното пространство даде възможност да се появят популистите от НДСВ, а сега от ГЕРБ. Защото точно тези междупартийни борби в СДС доведоха до краха му, та затова сега едвам ще минат 4%-вата бариера. И Костов беше главно действащо лице в тези борби. Така че и ти си носиш отговорността затова, че си бил заслепен за Костов и си виждал най-вече успехите му и в по-малка степен слабостите му, които се оказаха фатални за десницата.

А иначе тоя линк, който ми показа за Симо Мадридския и как щял да дойде едва ли не да установи монархия в България и това било основната причина да не се гласува с него- това са смехотворни неща. Симо е доста по-хитър отколкото си мислиш ти и отколкото си мислят твоите другарчета американците, които виждат какви ли не глупости, само не и истината, с която трябваше да ни предупредят най-вече, а те е че Симо се обгради с ченгета и комунисти, нещо което отначало не се виждаше, не беше ясно, понеже чак когато спечелиха изборите, НДСВ показаха истинските си лица, показаха хората, с които ще управляват, които дотогава ние не знаехме, не ни бяха известни какви са и що са. Е, вече са ясни, но уви, тогава беше направено всичко възможно за да не узнаем какви са и що са.

Град
    Варна
    xxx

Град
    Монтана
    Такова красиво знаме да го заменяш с някакви звездички и други американски shits (просто спазвам цензура)...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си