- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Смъртта ....
Искам да си излея проблема тук.Значи много често взе да ми се случва да сънувам смъртта на мои близки, приятели, роднина ... какво може да означава това??? Сори за темата но просто исках да споделя !!!![]()
Може да е предчувствие за нещо или просто да е някакъв подсъзнателен страх
Ето как го тълкуват в 1 съновник
Смърт, смъртник (виж мъртвец)
смърт на познат човек в съня предсказва щастие и приятни новини, а на непознат - благоприятна промяна. смърт на дете вещае радост. собствената си смърт сънуваш ли, ще се изявиш, ще те обичат.
Явно означава нещо хубаво (за разлика от съня...)![]()
17.09.2010
Аз знам, че като сънуваш, че някой умира, този човек ще е много щастлив и ще му се случи нещо добро![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Аз до сега като сънувам, че някой умира повече от 2-3 пъти (да го сънувам 3 пъти, не да умира 3 пъти) то той умира![]()
Айде стига бръщолеви глупости!Първоначално написано от Belair
НИЩО НЕ ОЗНАВА,НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ СЪС СЪНОВНИЦИ И КОМЕНТАРИ.СПОКОЙНО.НА ВСЕКИ СЕ СЛУЧВА.В СЪНИЩАТА НЯМА САМО РОЗОВИ НЕЩА!
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
днес погребаха дядо ми..вечерта срещу смъртта му сънувах ...че едно куче скаса каишката си и ме нападна ...краката ми бяха целите в кръв...
а той почина защото не разреши лекарите да отрежат краката му
![]()
Съжалявам много.Първоначално написано от VaLcHicAtAa
Това е подсъзнателно.Мен когато ме заболяха бъбреците и получих редица от бъбречни кризи преди 4 дни,в същият ден си уговарях час за зъболекаря.
На вечерта сънувах,че зъболекарката ме пита,защо рева,а аз казах,че бъбреците ме болят много.
LastFM
![]()
незнам ... неска ...освен това..ме нападнаха 2 пъти глутница кучета ...и сърцето ме сви на 5-6 пъти толкова силно та чак пищях от болка ...и на сичкото отгоре родителите ми са в чужбина
сри че спамя ...просто ми е мн зле![]()
![]()
![]()
Всеки може да ти каже различни версии за това какво е чул.Никой обаче не може да те подсугури,че това е истина.Аз преди ден сънувах ,че е починала стара жена и на следващия ден една жена наистина почина.
Руса кукличка
как може смърт в съня да предсказва щастие, приятни новини и благоприятна промяна? смърт на дете вещае радост ? | пълни глупости!Първоначално написано от crazyteengirl
^^Написах (копирах по-точно) това, което пишеше..И аз съм се чудила на това, но...
17.09.2010
Не всички добри сънища вещаят добро и злите - зло. За това са съновницитеПървоначално написано от plmn
![]()
Кфот сънувам, става обратнотоако сънувам смърт, значи ще има парти. То и при теб може би е така.
![]()
прегледай един два съновника и вижПървоначално написано от plmn
Йога и мъдрост
Виж в интернет какво можеш да намериш... Прегледай повече сайтове..
Аз съм чувала, че ако сънуваш смърт или се опитваш да избягаш от този човек, или ви очаква някакво щастие... Не съм много сигурна![]()
Иначе аз преди седмица-две сънувах един човек, който не бях чувала от една година.. Сънувах, че сме в нас и си говорим...
След това същия ден, въпросния човек ми се обади и си говорихме доста време.. А наистина бях почти изгубила надежда, че скоро ще се чуем![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Аз пък тази вечер имах кошмар.Гонеше ме "То" (оня клоуна),клъцнах му главата ама пак продължаваше,голям кошмар беше...
Сериозно говоря.
И ся к'во,да очаквам някой клоун да ме погне ли
LastFM
Аз сънувах,че избивам класа си с калашник и после се хиля..Ама сънища,не вярвам много в тези неща...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Първоначално написано от MrUndaztood
и аз съм сънувала То![]()
и то същата вечер в която го гледах...
само, че аз сънувах онези балони с кръвта..
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Аз пък като правя нещо, например ходя по платното и профучи покрай мен тролей и ми се мярка пред очите как ме премазва, но може би се дължи на факта, че съм виждал как един камион премаза един младеж докато пресичаше.
офф аз пък за 3 ПЪТ сънувам че съм бременна.днес сънувах че раждам едно дете и пак съм бременна.на 14 съм![]()