.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Смъртта ....

Искам да си излея проблема тук.Значи много често взе да ми се случва да сънувам смъртта на мои близки, приятели, роднина ... какво може да означава това??? Сори за темата но просто исках да споделя !!!

Град
    Sofia
    Може да е предчувствие за нещо или просто да е някакъв подсъзнателен страх

Ето как го тълкуват в 1 съновник

Смърт, смъртник (виж мъртвец)
    смърт на познат човек в съня предсказва щастие и приятни новини, а на непознат - благоприятна промяна. смърт на дете вещае радост. собствената си смърт сънуваш ли, ще се изявиш, ще те обичат.

Явно означава нещо хубаво (за разлика от съня...)
    17.09.2010

Мега фен Аватара на mynichka
    Аз знам, че като сънуваш, че някой умира, този човек ще е много щастлив и ще му се случи нещо добро
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Аха , месри

За нищо!
    17.09.2010

Град
    Sofia
    Аз до сега като сънувам, че някой умира повече от 2-3 пъти (да го сънувам 3 пъти, не да умира 3 пъти) то той умира

Град
    МОЗЪК
    sanownik.sdobreff.com
    АЗ СЪМ ЦАРЯ, БУРЕНИ !!!

Цитирай Първоначално написано от Belair
    Може да е предчувствие за нещо или просто да е някакъв подсъзнателен страх
    Айде стига бръщолеви глупости!

НИЩО НЕ ОЗНАВА,НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ СЪС СЪНОВНИЦИ И КОМЕНТАРИ.СПОКОЙНО.НА ВСЕКИ СЕ СЛУЧВА.В СЪНИЩАТА НЯМА САМО РОЗОВИ НЕЩА!
    LastFM
    Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!

днес погребаха дядо ми ..вечерта срещу смъртта му сънувах ...че едно куче скаса каишката си и ме нападна ...краката ми бяха целите в кръв... а той почина защото не разреши лекарите да отрежат краката му

Цитирай Първоначално написано от VaLcHicAtAa
    днес погребаха дядо ми ..вечерта срещу смъртта му сънувах ...че едно куче скаса каишката си и ме нападна ...краката ми бяха целите в кръв... а той почина защото не разреши лекарите да отрежат краката му
    Съжалявам много.

Това е подсъзнателно.Мен когато ме заболяха бъбреците и получих редица от бъбречни кризи преди 4 дни,в същият ден си уговарях час за зъболекаря.
    На вечерта сънувах,че зъболекарката ме пита,защо рева,а аз казах,че бъбреците ме болят много.
    LastFM

незнам ... неска ...освен това..ме нападнаха 2 пъти глутница кучета ...и сърцето ме сви на 5-6 пъти толкова силно та чак пищях от болка ...и на сичкото отгоре родителите ми са в чужбина
    сри че спамя ...просто ми е мн зле

Град
    Велико Търново
    Всеки може да ти каже различни версии за това какво е чул.Никой обаче не може да те подсугури,че това е истина.Аз преди ден сънувах ,че е починала стара жена и на следващия ден една жена наистина почина.
    Руса кукличка

Цитирай Първоначално написано от crazyteengirl

смърт на познат човек в съня предсказва щастие и приятни новини, а на непознат - благоприятна промяна. смърт на дете вещае радост. собствената си смърт сънуваш ли, ще се изявиш, ще те обичат.

как може смърт в съня да предсказва щастие, приятни новини и благоприятна промяна? смърт на дете вещае радост ? | пълни глупости!

^^Написах (копирах по-точно) това, което пишеше..И аз съм се чудила на това, но...
    17.09.2010

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    Цитирай Първоначално написано от plmn

как може смърт в съня да предсказва щастие, приятни новини и благоприятна промяна? смърт на дете вещае радост ? | пълни глупости!
    Не всички добри сънища вещаят добро и злите - зло. За това са съновниците

^^И оракулите
    17.09.2010

Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™
    Кфот сънувам, става обратното ако сънувам смърт, значи ще има парти. То и при теб може би е така.

Цитирай Първоначално написано от plmn

прегледай един два съновника и виж
    Йога и мъдрост

Виж в интернет какво можеш да намериш... Прегледай повече сайтове..
    Аз съм чувала, че ако сънуваш смърт или се опитваш да избягаш от този човек, или ви очаква някакво щастие... Не съм много сигурна

Иначе аз преди седмица-две сънувах един човек, който не бях чувала от една година.. Сънувах, че сме в нас и си говорим...
    След това същия ден, въпросния човек ми се обади и си говорихме доста време.. А наистина бях почти изгубила надежда, че скоро ще се чуем
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Аз пък тази вечер имах кошмар.Гонеше ме "То" (оня клоуна),клъцнах му главата ама пак продължаваше,голям кошмар беше...
    Сериозно говоря.

И ся к'во,да очаквам някой клоун да ме погне ли
    LastFM

Град
    In the middle of Nowhere
    Аз сънувах,че избивам класа си с калашник и после се хиля..Ама сънища,не вярвам много в тези неща...
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Цитирай Първоначално написано от MrUndaztood
    Аз пък тази вечер имах кошмар.Гонеше ме "То" (оня клоуна),клъцнах му главата ама пак продължаваше,голям кошмар беше...
    Сериозно говоря.

И ся к'во,да очаквам някой клоун да ме погне ли

и аз съм сънувала То
    и то същата вечер в която го гледах...
    само, че аз сънувах онези балони с кръвта..
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Град
    София
    Аз пък като правя нещо, например ходя по платното и профучи покрай мен тролей и ми се мярка пред очите как ме премазва, но може би се дължи на факта, че съм виждал как един камион премаза един младеж докато пресичаше.

Град
    Под слънчевите лъчи...

:

офф аз пък за 3 ПЪТ сънувам че съм бременна.днес сънувах че раждам едно дете и пак съм бременна.на 14 съм

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си