- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Смъртта ....
..ne se pritesnqvai az sym chuvala,che znachi che im umira loshotiqta...no ne sym sueverna...prosto kato se sybudish sled nakakyv podoben koshmar se radvai,che vsichko e bilo samo v synq ti ;]
ще ти отговоря на въпроса как може смърт да вещае радост! Значи доказано е,че има ясновидци,хора,които са говорили с бог (Вера Кочовска, Ванга, Ваня Червенкова..) Адът е на земята! Раят е горе! ( не си мислете тая е луда защото когато ми го казаха аз казвах абе вие болни ли сте но не е така) Грешникът се преражда на 3 години! Този който е изпълнил мисията си защото никой не се е родил напразно се преражда на 7 години знам защо го казвам !Та да ти отговоря на въпроса Смърт на дете вещае радост защото научно обяснено: когато човек сънува кошмари,лоши неща нервните му клетки се възтановяват! А обяснено по мой начин и по начин на феномени е хубаво защото то отива във по добър свят! знам че няма д аме разберете и си мислите че съм луда но не съм и знам защо го казвам
има едни хапчета за сън, Мелатонин.. прасваш 2х3мг и сънуваш, ама една душапрасваш 4 парчета и направо ти предсказва съдбата
![]()
...за да бъдеш себе си, трябва да се докажеш и да не забравяш кой си и от къде идваш.. защото това е твоята история, а човек без история е просто лице от тълпата....
И да го мислиш и да не го мислиш пак всички ше пукнеме. Кефи се и на живота и тва е, кат пукнеме пукнеме, света нема да свърши без нас.
Бахти тъпия подпис имам
Ами да ти кажа не се безпокой, защото когато сънуваш нещо лошо ще се случи нещо мн по-хубаво и обратно притеснявай се ако започнеш да сънуваш мн мн хубави неща
"Колкото повече, толкова повече..!"
как по-точно е доказано и от кого?Първоначално написано от laji4ka
ахам. а има ли спомени от предишния си живот? или е изцяло нов човек?Първоначално написано от laji4ka
научно обяснено?покажи ми проучването и фактите към него.Първоначално написано от laji4ka
това няма как да го твърдиш със сигурност, тъй като никога не си била там.Първоначално написано от laji4ka
не бъди сигорен, че не съм била там!
била си мъртва, посетила си Рая, след което си се върнала тук ли?Първоначално написано от laji4ka
Първоначално написано от plmn
![]()
![]()
![]()
към момичето с 'обяснението' : би ли се обосновала малко по-подробно, защото май вече наистина те смятам за врътнала...
Аз знам че като сънуваш смърта на някого това е на късмет или на щастие нещо такова беше![]()
хахаа не ве това накрая беше базик исках да видя кво ще напишетеаз луда моля ви се
![]()
Леле и аз съм го сънувала товаДаже преди време сънувах как аз самата умирам
Нз чувала съм, че било на хубаво, дано е така
![]()