.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    ..ne se pritesnqvai az sym chuvala,che znachi che im umira loshotiqta...no ne sym sueverna...prosto kato se sybudish sled nakakyv podoben koshmar se radvai,che vsichko e bilo samo v synq ti ;]

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    КОгато сънуваш такива неща,най-добре ще е да вземеш да почерпиш с нещо,например бонбони.

Голям фен Аватара на gLoRiToO
    Град
    Враца
    Аз пък често сънувам паяци и такива гадини,защото ме е много страх попринцип и направо се будя някой път толкоз исплашена.В съновника пише че като сънуваш паяци значи ще имаш мн пари.Напоследък само харча пък не ми идват в повече
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It !!!

ще ти отговоря на въпроса как може смърт да вещае радост! Значи доказано е,че има ясновидци,хора,които са говорили с бог (Вера Кочовска, Ванга, Ваня Червенкова..) Адът е на земята! Раят е горе! ( не си мислете тая е луда защото когато ми го казаха аз казвах абе вие болни ли сте но не е така) Грешникът се преражда на 3 години! Този който е изпълнил мисията си защото никой не се е родил напразно се преражда на 7 години знам защо го казвам ! Та да ти отговоря на въпроса Смърт на дете вещае радост защото научно обяснено: когато човек сънува кошмари,лоши неща нервните му клетки се възтановяват! А обяснено по мой начин и по начин на феномени е хубаво защото то отива във по добър свят! знам че няма д аме разберете и си мислите че съм луда но не съм и знам защо го казвам

Град
    Шумен
    има едни хапчета за сън, Мелатонин.. прасваш 2х3мг и сънуваш, ама една душа прасваш 4 парчета и направо ти предсказва съдбата
    ...за да бъдеш себе си, трябва да се докажеш и да не забравяш кой си и от къде идваш.. защото това е твоята история, а човек без история е просто лице от тълпата....

И да го мислиш и да не го мислиш пак всички ше пукнеме. Кефи се и на живота и тва е, кат пукнеме пукнеме, света нема да свърши без нас.
    Бахти тъпия подпис имам

Голям фен Аватара на cveteto64
    Ами да ти кажа не се безпокой, защото когато сънуваш нещо лошо ще се случи нещо мн по-хубаво и обратно притеснявай се ако започнеш да сънуваш мн мн хубави неща
    "Колкото повече, толкова повече..!"

Цитирай Първоначално написано от laji4ka
    Значи доказано е,че има ясновидци,хора,които са говорили с бог
    как по-точно е доказано и от кого?

Грешникът се преражда на 3 години!
    ахам. а има ли спомени от предишния си живот? или е изцяло нов човек?

Смърт на дете вещае радост защото научно обяснено: когато човек сънува кошмари, лоши неща нервните му клетки се възтановяват!
    научно обяснено?покажи ми проучването и фактите към него.

А обяснено по мой начин и по начин на феномени е хубаво защото то отива във по добър свят!
    това няма как да го твърдиш със сигурност, тъй като никога не си била там.

не бъди сигорен, че не съм била там!

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Не вярвам много на сънища,всичко е подсъзнателно и не може да се контролира...Тези предсказания са пълни глупости...ако са се сбъдвали някога,то е било случайност.

била си мъртва, посетила си Рая, след което си се върнала тук ли?

Цитирай Първоначално написано от plmn
    била си мъртва, посетила си Рая, след което си се върнала тук ли?

към момичето с 'обяснението' : би ли се обосновала малко по-подробно, защото май вече наистина те смятам за врътнала...

Град
    sofia Bulgaria
    Аз знам че като сънуваш смърта на някого това е на късмет или на щастие нещо такова беше

хахаа не ве това накрая беше базик исках да видя кво ще напишете аз луда моля ви се

Супер фен
    Леле и аз съм го сънувала това Даже преди време сънувах как аз самата умирам Нз чувала съм, че било на хубаво, дано е така

Град
    Марс & Сатурн
    Има съновници потърси в нета

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си