- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- къде обичате да ходите
къде обичате да ходите през свободното си време и кои са любимите ви занимания?
обичам да ходя на партита, следващото е чак на 20ти - Пако Марото![]()
![]()
и на 8ми ще се измисли нещо, нали имаме празник :P
и аз съм така и на училище най-много обичам да ходяПървоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
воайорство, онанизъм и готварство
На леглото да спя
You are broken, I can fix you...
Да спя, да ям и да се забавялвам.
Това правя през свободното си време.![]()
Чесно казано "свободно време" може би наричам това, което е извън тези три. В такъв случай значи нямам свободно време.![]()
Най-обичам да ходя при мъжа и да му дудна да не играе мениджър, докато препрочитам някой MAXIM![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Ама от мъжките ти списания научих някои хитринки![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
падам си по екстремни спортове и въобще спортове, така че щом ми се отдавам възможност го правя. иначе се излежавам с мъжа пред някой филм или тъп сериал![]()
БезистенЪ,в центъра,цялото е дървено и тъмно,уютно,с широки дървени маси и пейки,с поносима музика.![]()
Обожавам го това място.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
обичам да обикалям кафетата магазините и баровете с приятелите ми.. общо взето това правим.. (чудим се къде да пръскаме парите на мама и тате в тая криза)
п.с. когато пък съм си в къщи обикновено вися във форума
На море най-много обичам, на планина също,
по паркове, разходки и сред природата.
По кафета сякаш не обичам толкова.
Ако си ми дъщеря ще те заключа в мазето да мачкаш грозде и да правиш видно по цел ден!!!Първоначално написано от Rofl4e
B impusle.bg u gA gABaM 3?/\?Hu pA4u4Kuиииииииии![]()
![]()
Grumpy old madman
абе как не те ловят нерви да се кьоравиш, за да напишеш това горе?Първоначално написано от Canis_Dirus
![]()
АХАХа..... кога те изсраха, кога почна да смърдиш.Първоначално написано от Rofl4e