.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Кола маска на доста необичайни места...

Кажете ми който знае има ли кола маска за мъхчетата на круста и на корема защото аз съм малко по мургава и космите ми са черни и си личат.И ако има горе долу колко схте ми излезе за 2те места.И още един въпрос-трайно обезкосмяване на подмишници и пак какви пари горе долу.Мерси предварително

zdravei :}
    purvo iskam da ti kaja che kola maskata ne e mn dobur izbor . az sushto iam po pupcheto malko .. mn sa malko no az sm takava i ne turpq kosmi po men i si gi maham s lazarna epilaciq vqrno po skupo e no veche ne mi rastat :} a inache kolamaskata na pupcheto shte ti izleze ot 3 do 5 leva ;] za gurba nz kak e cenata no nqma da e poveche ot 5 lv ;] i pak kazvam ne e dobro reshenie ;] (iznqvam se za pravopisnite grehcici)

a za6to kola maskata ne e dobyr izbor
    ...DaMn tHiS GuY cAn MaKe mE MeLt...

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ch0colate_f
    purvo iskam da ti kaja che kola maskata ne e mn dobur izbor . az sushto iam po pupcheto malko .. mn sa malko no az sm takava i ne turpq kosmi po men i si gi maham s lazarna epilaciq vqrno po skupo e no veche ne mi rastat :} a inache kolamaskata na pupcheto shte ti izleze ot 3 do 5 leva ;] za gurba nz kak e cenata no nqma da e poveche ot 5 lv ;] i pak kazvam ne e dobro reshenie ;] (iznqvam se za pravopisnite grehcici)
    А бтв колко струва тая лазерна епилация??И то не боли, нали??

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от zabludenata
    Цитирай Първоначално написано от ch0colate_f
    А бтв колко струва тая лазерна епилация??И то не боли, нали??
    хах всяка една процедура струва около 800 лева а за да се премахнат космите и да се спре растежа им напълно трябват около 4 процедури и, не не боли, това е най-безболезненият и ефикасен начин срещу трайно премахване на окосмяването

хах всяка една процедура струва около 800 лева а за да се премахнат космите и да се спре растежа им напълно трябват около 4 процедури funfunfun и, не не боли, това е най-безболезненият и ефикасен начин срещу трайно премахване на окосмяването Smile
    глупости, глупости и пак глупости....
    Област Цена с намаление -10%
    Оформяне на веджи 25,00 лв
    Над устна 25,00 лв
    Брадичка 30,00 лв
    Шия 40,00 лв
    Врат 40,00 лв
    Брадичка и шия 50,00 лв
    Бакенбарди 25,00 лв
    Подмишници 30,00 лв
    Около зърната на гърдите 25,00 лв
    Цели гъди 135,00 лв
    Корем - лента 25,00 лв
    Корем 135,00 лв
    Гръб и рамене 300,00 лв
    Кръст 135,00 лв
    Рамене 90,00 лв
    Външни бикини 50,00 лв
    Общи бикини и гениталии 100,00 лв
    Седалище 100,00 лв
    Слип 100,00 лв
    Скули 25,00 лв
    Бедра 360,00 лв
    Подбедрици 160,00 лв
    Цели крака 540,00 лв
    1/2 ръце
    -жени
    -мъже
    60,00 лв
    90,00 лв
    Цели ръце
    -жени
    -мъже
    120,00 лв
    180,00 лв

Това са цените на студио Пикасо...къде видя 800лв??
    SMILE FOR ME NOW

Супер фен Аватара на galu6a
    и аз имам на коремчето и искав да си пахна с кора маска а вярно ли е ,че сред няклоко махания започват да растът по бавно и сред време направо изчезват
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от galu6a
    и аз имам на коремчето и искав да си пахна с кора маска а вярно ли е ,че сред няклоко махания започват да растът по бавно и сред време направо изчезват
    Козметичката ми каза, че не е добра идея да се махат по какъвто и да било начин (освен лазерно), ако са като мъхче. Каза, че винаги има вероятност да порасне вместо мъхче, по-тъмни, по-дебели и по-дълги косми. Иначе за кръста мисля, че е около 8-10 лева.

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Защо пък да са необичайни...Да кола маска е добре след време ще оредеят и няма да си личат толкова.Ако не ти се дават пари лазерна или фотоепилация.

Цитирай Първоначално написано от JuS7^YourS
    хах всяка една процедура струва около 800 лева а за да се премахнат космите и да се спре растежа им напълно трябват около 4 процедури funfunfun и, не не боли, това е най-безболезненият и ефикасен начин срещу трайно премахване на окосмяването Smile
    глупости, глупости и пак глупости....
    Област Цена с намаление -10%
    Оформяне на веджи 25,00 лв
    Над устна 25,00 лв
    Брадичка 30,00 лв
    Шия 40,00 лв
    Врат 40,00 лв
    Брадичка и шия 50,00 лв
    Бакенбарди 25,00 лв
    Подмишници 30,00 лв
    Около зърната на гърдите 25,00 лв
    Цели гъди 135,00 лв
    Корем - лента 25,00 лв
    Корем 135,00 лв
    Гръб и рамене 300,00 лв
    Кръст 135,00 лв
    Рамене 90,00 лв
    Външни бикини 50,00 лв
    Общи бикини и гениталии 100,00 лв
    Седалище 100,00 лв
    Слип 100,00 лв
    Скули 25,00 лв
    Бедра 360,00 лв
    Подбедрици 160,00 лв
    Цели крака 540,00 лв
    1/2 ръце
    -жени
    -мъже
    60,00 лв
    90,00 лв
    Цели ръце
    -жени
    -мъже
    120,00 лв
    180,00 лв

Това са цените на студио Пикасо...къде видя 800лв??
    За жалост това сигорно е във софия нали ?
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си