- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 1000 стипендии :)
Мислех да се пробвам, но чесно казано нито една тема не ме грабна..![]()
btw две уточнения:
- няма изискване за отличен успех :P
- портфолиото наистина е само за изкуствата и ИТ, не за всички (имаше го някъде из зайта)![]()
Здрасти!Искам да те попита колко ти беше успеха и имаше ли награди,грамоти и такива неща.Защото аз искам с биология,но нямам никакви награди и нз дали да не пиша литература.Там имам 2 национални конкурса печелени (на 3 място)и няколко общински н...моля те кажи миПървоначално написано от MeGGiTy
![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
И мен не ме грабнаха темите са...
А искам да ви питам някой кандидатствал ли и за изключителна стипендия? И какво е било интервюто на живо
Ще кандидатствам с литература- следователно портфолиото не е задължително, нали?
cherry*kiss
не,няма за какво да го правиш
а да ви попитам,есето и автобиографията на ръка или на компютър?
най-добре на компютър, но едва ли ще е проблем, ако е четливо на ръка![]()
A wise man remembers his friends at all times; a fool, only when he has need of them.
----> http://prize.bg/mimilia
Здравейте!Аз ще участвам с приложни изкуства. Вече имаше такива въпроси, искам и аз да попитам все пак....не съм участвала в никакви конкурси близките години.Това лошо ли е?Успехът ми за първи срок е 5.80. Автобиографията аз ли трябва да си я пиша или директора ми(тук някой спомена, че директора пишел, въпреки че аз не видях такова изискване във формуляра).Произведението, което трябва да подготвя трябва ли да го изпращам или да изпратя само проекта му, а после евентуално, когато ме извикат на интервю да го нося?Към потрфолиото смятам да прибавя и един стенопис, който правих, но после няма как да го занеса в оригинал, така че да го добавям ли изобщо?И после така като гледам има едно инервю, когато ти се обаждат и после едно на живо...правилно ли хващам или не?И евентуално въпросите....по науките е ясно, че са питали за синапсите и други подобни...а мен някой има ли идея какво може да ме попитат?Има ли тук човек, който да е печелил тази стипендия за изключителните умения?
![]()
1. за автобиографията: щом е "авто" значи си я пишеш ти, а препоръката от учител описва качествата ти в у-щеПървоначално написано от kasokoska
2. можеш да си снимаш нещата и да обясниш техниките и т.н., все пак трябва да видят нещо, за да оценят уменията ти
3. интервюто при изкуствата (като приложните) е на живо, няма по телефон
и не се притеснявай, хората са много свестни, колкото пъти съм говорила с тях, толкова повече започвам да ги харесвам. Мнаго са мили, умеят да те предразположат и дори се шегуват с теб, когато е възможно. Много съм доволна от тях.![]()
A wise man remembers his friends at all times; a fool, only when he has need of them.
Здравейте на всички, решил съм тази година да кандидатсвам с математика.В момента си пиша есето, но срещам малко затруднения.Въпросът е там, че според "Приложение 1", есето е "твоето лично представяне, и възможност да покажеш от какво се интересуваш, към какво се стремиш и какви са специалните ти качества, умения и постижения." Всичко хубаво, но не виждам как в есе на тема "Във всяка наука, истината е точно толкова, колкото е в нея математиката", може да се говори за личните постижения,интереси, качества и умения на автора.Мислите ли, че това е малка грешка в тяхните изисквания, все пак се пише автобиография, или пък ще трябва да преструктурирам есето си, така че да се вмести в тъпите им изисквания. Някой приет от миналата година би ли споделил как е написал есето си, защото ме тормози това, че есета умея да пиша, но не разбирам какво точно се изисква от мен - да пиша по дадения проблем, или чрез дадения проблем да изтъквам себе си.![]()
![]()
Летя...
по-скоро второтоПървоначално написано от Owner_bg
![]()
ми смятам, че можеш да изтъкнеш с нещо математиката като наука и да обосновеш интереса си към нея, да споделиш нещо и за себе си, това е според мен. Просто трябва да ги свържеш.![]()
Здрасти! Искам да питам нещо. Аз ще участвам и във вашия формуляр има ли за маркиране като най-силен предмет "Езикознание"? Понеже в моя го има и мисля да участвам с него, обаче срещам "2008-2009 година", а пък мисля, че този път е 2009/2010(не се сърдете, ако не е вярно... ето затова не участвам с математика) и мисля, че това е старо и може да са премахнали категорията. Другото, което искам да питам.. какви въпроси могат да ми зададат на интервюто(дай Боже да мина до там), след като кандидатствам с езикознание? Освен това точно в езиците не съм участвал в никакви олимпиади, съзтезания и подобни, обаче съм превеждал филми(на компютъра де. Не официално) и това би ли свършило работа? Освен това... извинявам се, че толкова тъп въпрос питам, ама... добре де, какво трябва да пиша/правя с това портфолио аджеба? Много въпроси попитах, обаче ми е супер притеснено! Мерси на този, който ми отговори!
дааа, и аз в момента търся как да си напиша автобиографията, само че в нета има само разни, с които се кандидатства за работа. и като прочетох всички въпроси по темата направо ... не мислех, че толкова ще се притесня. а най-гадно ми е, че е твърде възможно да изпусна срока! а това за пощенското клеймо означава, че се гледа кога писмото е влязло в пощата в моя град ли?? а и някой да има повече от 2-3 участия в конкурси и тн. ? аз имам 2 ^^
и аз ще участвам ама нещо не съм мн надъхана![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.