.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30
    Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]

Случвало ли ви се е?

Случвало ли ви се е да срещнете човек, с когото много искате да бъдете.. Да осъзнаете, че няма друг, който да ви разбира така, че той може би е вашата половинка Но изведнъш надеждите ви да рухнат, защото той или просто е зает или просто не ви харесва?

ПС: Срещнах невероятен човек (който сега може би чете темата), но не мога да бъда с него.. Мечтаех да срещна момче като него ама с тоя мой късмет естествено..
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

И при мен май се получи нещо такова Много е гадно.. Той ме отряза по много брутален начин, а аз наистина влагах надежди за него
    Stay with me Don't let me go...

Да за жалост...

Град
    In her heart...
    Цитирай Първоначално написано от fc
    Да за жалост...

да.... ся съм в такова положение ;(

Дам.. дори го имах, разбрах колко е хубаво да го имам не му се насладих и го изгубих... тцтцтцтц

sluchvalo mi se e,da, no za shtastie veche e minalo!!!
    А сега щастливa ли си?..."НЕ!!!"...-Защо?...
    ,,Защото чашата е пълна?"...-Какво пиеш?..."БОЛКА!.."

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от fe6an4eto0
    да.... ся съм в такова положение ;(
    И аз Просто искам да съм с нея...ама не знам защо , просто не мога...правя всичко възжожно...просто усещам , че ме привлича адски много...но просто от разговорите се отчайвам...имам чувството ,че няма да имам шанс ;/

Град
    В страната на Любовта ;]
    flix не можеш да бъдеш сигурен! Още не се отказвай :} Аз поне имам ясен отговор
    Дано поне при някои от вас положението се промени...
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от ThePowerOfLove
    flix не можеш да бъдеш сигурен! Още не се отказвай :} Аз поне имам ясен отговор
    Дано поне при някои от вас положението се промени...
    oh , дано наистина ;/

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??

Re: Случвало ли ви се е?

Случвало ли ви се е да срещнете човек, с когото много искате да бъдете.. Да осъзнаете, че няма друг, който да ви разбира така, че той може би е вашата половинка Но изведнъш надеждите ви да рухнат, защото той или просто е зает или просто не ви харесва?

ПС: Срещнах невероятен човек (който сега може би чете темата), но не мога да бъда с него.. Мечтаех да срещна момче като него ама с тоя мой късмет естествено..
    Гадно е, но трябва да продължиш напред... може би така е трябвало да се случи, за да може да срещнеш някой по-добър от него, за това не се отчайвай, твоят е някъде там

На мен пък не ми се е случвало, може би защото осъзнавам , че този човек наистина няма как да е последния, харесвала съм 2 момчета по-силно, но чак пък да си мисля , че те са единствени...не

Град
    В страната на Любовта ;]
    Естествено, че той не е единственият, но просто сега ми е много гадно ;( Не знам и аз какво очаквах ама нали надеждата умирала последна, е май е вярно

да сега съм в това положение даже го видях и ми стана едно хубаво заради спомените но като си помисля че той няма да ми отговори на чувствата ми иде ей ся да се резплача . . . . 6 месеца (никой няма такава мъка като моята оверявам ви)
    [!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]

Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..

My Smile is My Style

Цитирай Първоначално написано от My6mYLka
    (никой няма такава мъка като моята оверявам ви)
    Не бъди толкова сигурна...

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    Да , случвало ми се е . Разбрах го по възможно най - гадния начин . Без предупреждение - пълен игнор .
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

Да и на мене ми се е случвало... Срещнах човек, с който адски много искам да бъда..но проблема не е в мене.. а в него.. Някак си не мога да го разбера! В един момент ми дава надежди , а в друг просто се отдръпва..държи се различно.. много сложни стават - простите неща!

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Често ми се случва...

Град
    blg
    „Цялата магия на първата любов се състои в това, че все още не знаеш, че след нея ще има втора.“ — Дизраели..........
    "Стилът никога не излиза от мода !!!"

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Случвало ми се е, да, имах такъв човек до себе си, но за жалост вече не сме заедно...

Град
    В страната на Любовта ;]
    Цитирай Първоначално написано от GaBiIi__
    „Цялата магия на първата любов се състои в това, че все още не знаеш, че след нея ще има втора.“ — Дизраели..........
    Това не го бях чувала Само че той не ми е първата любов и още ми е супер гадно

Град
    blg
    Цитирай Първоначално написано от GaBiIi__
    Това не го бях чувала Само че той не ми е първата любов и още ми е супер гадно
    e da no vseki put vsqkash si po vleub ii ti se struva kato za 1 put
    "Стилът никога не излиза от мода !!!"

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Предполагам на всеки се е сучвало.
    Тъпото е, че много лесно се забравя и бързо отминава
    И в един етап от живота си разбираш, че си пълен айляк.

Супер фен
    Не ми се е случвало.
    Не мога да говоря за всички,но за мен е някак си... просто невъзможно да страдам и да се влюбвам в някой,който по няква причина не иска да е с мен,не ми обръща внимание...и изобщо - няма интерес. Просто е безмислено

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от Punisherrr
    Не ми се е случвало.
    Не мога да говоря за всички,но за мен е някак си... просто невъзможно да страдам и да се влюбвам в някой,който по няква причина не иска да е с мен,не ми обръща внимание...и изобщо - няма интерес. Просто е безмислено
    +1

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си