.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    На мен не ми се е случвало...може би защото в началото си мисля,че едва ли не сме един за друг и не след дълго виждам какви глупости всъщност си въобразявам.Но то затова казват,че любовта е сляпа. Накрая винаги се осъзнавам,че този човек изобщо не е бил за мен.А иначе съм попадала на такъв,с когото да ме свързват много неща,да имаме много теми за разговор,да съм супер привързана към него и просто дори да си мисля,че сме създадени един за друг. И в момента съм с него .

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от sladka_______
    Дам.. дори го имах, разбрах колко е хубаво да го имам не му се насладих и го изгубих... тцтцтцтц
    Мда и при мен се случи така преди много време,но ... времето лекува много бавно
    Обичам те <3 !!!

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Ами започни да мечтаеш да бъдеш с такъв човек
    спокойно 1 ден и това ще стане
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Изчетохцялата тема и освен коментари от съчуствен тип други няма! Хора-БОРЕТЕ СЕ!За този, когото обичате винаги има какво да се направи, въпрос на решение,което явно ви плаши и все пак ако искате нещо преборете се за него нищо в тоя живот не се дава даром включително любовта
    Ponakoga naranqvaiki drygite naranqvame pove4e sebe si...i edin den kogato os1znaem 6t5e b1de li k1sno?Boli pove4e otkolkoto mislim i tazi bolka ostavq sled sebe si samo milioni v1prosi...otgovor na koito nemojem da anmerim za6toto ne s16testvuvat!

Град
    Шумен
    ташак.. те на тая тийн възраст никой не е истински.. хората бързат да живеят не се замислят, на никой не му пука какво става, че някой си там имал какво мислел какво чувствал. накрая това те променя и вече не си същия, а просто един объркан човечец... абе като си дойде студентския живот, забравяш каква душа е обитавала тялото ти
    ...за да бъдеш себе си, трябва да се докажеш и да не забравяш кой си и от къде идваш.. защото това е твоята история, а човек без история е просто лице от тълпата....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си