.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Може ли да е станало нещо? :(

Приятелката ми беше девствена до преди около 2 седмици и тогава го направихме. Интересното беше че нямаше кръв само я заболя. След това го правихме няколко пъти и пак я наболяваше особено в началото на акта. Днес ми каза че я боли корема и май ще и дойде утре което е с поне седмица някъде по-рано отколкото трябва. Не сме правили секс без презерватив и досега винаги съм свършвал във презерватива или върху нея, но това че ще и дойде по-рано ме притесни. Възможно ли е да има нещо или е нормално? Че определено се притесних

Град
    Момини Цици
    нормално е мензисът й да промени своята дата..както и да я боли поне първите 2-3 пъти.. при мен беше така..

Цитирай Първоначално написано от loveme
    нормално е мензисът й да промени своята дата..както и да я боли поне първите 2-3 пъти.. при мен беше така..
    Знаеш ли какъв камък ми пада от сърцето от това което ми казваш

Мега фен Аватара на Rofl4e
    точно така .. може да и подрани или закъсмее сексът е доста голяма промяна в живота на момичето

Град
    Момини Цици
    незнам..
    спокойно нормално е.. щом е била девствена

Re: Може ли да е станало нещо? :(

едва ли й има нещо . . . споко

Не се притеснявай... попринцип ако ще водите редовен сексуален живот е добре да знаете, че датата на цикъла е променлива величина! Датата се промена от всичко... през преходните сезони, от смяната на температурите, от притеснение, от настинка, от хормонална нестабилност... освен това дори когато взимате предпазни мерки е добре приятелката ти да започне да посещава генеколог поне веднъж годишно за да бъде спокойна за здравето си и да се запознае с особеностите на промените които настъпват в тялото й.
    Съжалявам за лекцията но наистина е важно да се отнасяте отговорно към това с което сте се захванали...
    Успех!!!
    ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!

Направо ме успокоихте доста за което страшно много ви благодаря

Нормално е.Все пак първия полов акт е промяна за организма и цикъла й може да не е регулиран първите няколко месеца, поне при мен беше така

Цитирай Първоначално написано от Rofl4e
    точно така .. може да и подрани или закъсмее сексът е доста голяма промяна в живота на момичето
    мен още си ме боли гадно е но и при мен мн неща се промениха и бях доста объркана

Град
    Хасково
    Не виждам защо се притесняваш... Гафче не е станало със сигурност и е нормално това, че я е боляло първите няколко пъти. С времето ще спре. А цикъла е нормално да се промени след първи полов акт.

Град
    Враца
    Да ви се чуди човек...
    еlsy

Знам,че след секса за първи път се измества датата на цикъла.Няма страшно.

Да, но се оказа че не и дойде а просто я боля корема. Нормално трябва да и дойде на 12-13. От следващият ден започна да ходи често до тоалетната и понякога при избърсване има кръв. Често я боли долу ниско корема след уриниране. Също е някаква сънлива което изобщо не ми харесва. Мислехме си и за цистит но неможем да бъдем сигурни и в понеделник сме на лекар а до тогава сигурно ще полудея от притеснение.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Blo0dSuGaR
    Знам,че след секса за първи път се измества датата на цикъла.Няма страшно.
    Поне при мене се измести ,не знам при всяко момиче е различно...
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Град
    Велико Търново
    според мене нищо и няма.БТВ НА КОЛКО СТЕ?
    Руса кукличка

Няма как да е станало нещо Напълно нормално е след първия път да има промени в цикъла ... А може да се е повлиял и от друго например стрес , настъпването на пролетта и още куп други неща !

Цитирай Първоначално написано от boyy1
    Да, но се оказа че не и дойде а просто я боля корема. Нормално трябва да и дойде на 12-13. От следващият ден започна да ходи често до тоалетната и понякога при избърсване има кръв. Често я боли долу ниско корема след уриниране. Също е някаква сънлива което изобщо не ми харесва. Мислехме си и за цистит но неможем да бъдем сигурни и в понеделник сме на лекар а до тогава сигурно ще полудея от притеснение.
    Мерси за отговорите, но явно не сте ми видяли и този пост, които неща наистина ме притесниха.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си