- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Може ли да е станало нещо? :(
Приятелката ми беше девствена до преди около 2 седмици и тогава го направихме. Интересното беше че нямаше кръв само я заболя. След това го правихме няколко пъти и пак я наболяваше особено в началото на акта. Днес ми каза че я боли корема и май ще и дойде утре което е с поне седмица някъде по-рано отколкото трябва. Не сме правили секс без презерватив и досега винаги съм свършвал във презерватива или върху нея, но това че ще и дойде по-рано ме притесни. Възможно ли е да има нещо или е нормално? Че определено се притесних![]()
Знаеш ли какъв камък ми пада от сърцето от това което ми казвашПървоначално написано от loveme
точно така .. може да и подрани или закъсмее сексът е доста голяма промяна в живота на момичетоПървоначално написано от loveme
едва ли й има нещо . . . споко
Не се притеснявай... попринцип ако ще водите редовен сексуален живот е добре да знаете, че датата на цикъла е променлива величина! Датата се промена от всичко... през преходните сезони, от смяната на температурите, от притеснение, от настинка, от хормонална нестабилност... освен това дори когато взимате предпазни мерки е добре приятелката ти да започне да посещава генеколог поне веднъж годишно за да бъде спокойна за здравето си и да се запознае с особеностите на промените които настъпват в тялото й.
Съжалявам за лекцията но наистина е важно да се отнасяте отговорно към това с което сте се захванали...
Успех!!!
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
Направо ме успокоихте доста за което страшно много ви благодаря![]()
Нормално е.Все пак първия полов акт е промяна за организма и цикъла й може да не е регулиран първите няколко месеца, поне при мен беше така![]()
мен още си ме болиПървоначално написано от Rofl4e
гадно е но и при мен мн неща се промениха и бях доста объркана
http://www.vbox7.com/play:cdda54db Obicham go ;( ;( ;(
Знам,че след секса за първи път се измества датата на цикъла.Няма страшно.![]()
Да, но се оказа че не и дойде а просто я боля корема. Нормално трябва да и дойде на 12-13. От следващият ден започна да ходи често до тоалетната и понякога при избърсване има кръв. Често я боли долу ниско корема след уриниране. Също е някаква сънлива което изобщо не ми харесва. Мислехме си и за цистит но неможем да бъдем сигурни и в понеделник сме на лекар а до тогава сигурно ще полудея от притеснение.
Първоначално написано от Blo0dSuGaR
Поне при мене се измести ,не знам при всяко момиче е различно...
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
според мене нищо и няма.БТВ НА КОЛКО СТЕ?
Руса кукличка
Няма как да е станало нещоНапълно нормално е след първия път да има промени в цикъла ... А може да се е повлиял и от друго например стрес , настъпването на пролетта и още куп други неща !
Мерси за отговорите, но явно не сте ми видяли и този пост, които неща наистина ме притесниха.Първоначално написано от boyy1