- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос към момичетата
Ясно е, че много момичета са експериментирали това-онова докато са сами и се самозадоволяват. Та въпроса ми е дали когато сте си доставяли сами ласки сте си мушкали пръсчето отзад и това като цяло доставя ли ви удоволствие?
Доставя удоволствие да! Особенно когато имаш едно прустче отпред и едно пръстче отзад! Затова всяко едно момиче тайничко си мечтае за тройкамомчета не чакайте момичето до вас да ви предложи а го направете вие! Резултата ще е една незабравима секс игра
![]()
Също можете да стимулирате анално вашата партньорка и когато сте в кучешката поза! Много е подходящо даже!!! :P
Не съм го правила и не знам дали би ми доставило удоволствие. На този етап нямам и намерение.![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
+2Първоначално написано от kat4enceto
![]()
БлЯя..БлЯ...
+1Първоначално написано от Rofl4e
offline forever!
и какво искаш да кажеш,че момичета,които им харесва отзад си мечтаят за тройка?не е вярно това аз няма да реагирам добре ако ми докара някакъв за тройкаПървоначално написано от sinoverdose
по темата: не съм пробвала
Странно как не си го правила и знаеш ,че не ти доставя удоволствие без да си опитала нещо.Усещането е хубаво ,повярвай ми,но не го правя честичко,защото рядко изпитвам нужда да се самозадоволявам!Първоначално написано от Rofl4e
Ако мисълта за самото нещо не й "доставя" удоволствие няма как и самото нещо да й достави удоволствиеПървоначално написано от Kami92
Не съм съгласен Сисе.Едно е да си опитвала и да кажеш,че не ти доставя удоволствие друго е да го кажеш без опит.Първоначално написано от SiSsKkAa
Не можеш да кажеш,че една ябълка не е вкусна без да си я опитала.Това със ябълката просто беше пример за сравнение.
ами да ама примерно мен мисълта за анален секс ме отвращава и дори да пробвам(в което се съмнявам) щом в главата си мисля,че ми е гадно незнам как отдолу ще ми е хубаво
Един ден ако го направиш може пък да ти хареса....не се знае.Аз също не съм правил анален секс и нямам намерение да го правя но все пак не казвам,че не е хубаво защото няма как да знам.Първоначално написано от SiSsKkAa
Не сам го правила а дори и някога да го направя няма да си пъхам прастите отзад![]()
![]()
![]()
Оффф тая дупка е направена ДА СЕРЕ ! Стига сте си бъркали в нея ....
Първоначално написано от DaNTeS
Цепиш мрака с права лопата.
А по темата - нещо не ме влече да си бъркам там. Не бих отказала анален на мъж ми, но само след нужната подготовка. А не ритам за клизма при всяка възбуда. х.Х
Много изчерпателен отговорПървоначално написано от DaNTeS
![]()
I`m surrounded by liars everywhere I turn...
I`m surrounded by imposters everywhere I turn...
I`m surrounded by identity crisis everywhere I turn...
I don`t want to be anything other than me....
Не съм го правила .. Но съм на 100% сигурна, че доставя удоволствие ;]]
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Първоначално написано от DaNTeS
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()