.
Затворена тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Стига с тия глупости бе..

Аве ало.. Я се осъзнайте малко де*а мааму.. Стиа сте пускали тъпи теми безсмислени... От скоро посещавам тоя форум и яко тъпи теми има...

"с кой беше първия ви път" кво те е*е с кой ми е бил първия път ?!?
    "бихте ли го направили в обществена тоалетна" да бих ти изчукал тъпата глава
    "Искало ли ви се е да преспите със свой роднина?" КВО ЗНАЧЕНИЕ ИМА ТИ БАВНОРАЗВИВАЩ ЛИ СИ !?!?!??!??! НИТО ПОЗНАВАШ РОДНИНИТЕ МИ НИТО ИМАШ НЯКВА ВРЪЗКА С МЕНЕ .......

Какви са тия тъпите теми за къв чеп ги пускате само спамите форума.. Като имате некав проблем пишете, не некви тъпи ненужни въпроси които изопщо не ви вълнуват, а просто искате да се правите на интересни...

МЕРСИ!
    Tova me prenasq vyv nqkakyv izmislen svqt...
    http://www.youtube.com/watch?v=5y9Wiqsd9xY

Град
    everywhere
    моля пак заповядай. Това ги интересува децата, за това пишат

Град
    Момини Цици
    Цитирай Първоначално написано от MakeCash
    моля пак заповядай. Това ги интересува децата, за това пишат
    аха.. а баш

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Еми в тва се е превърнал форума съжалявам..

Град
    everywhere
    Абе хубаво е да се пишат по-умни работи... ама какво да се направи, като въпросите са тъпички

Re: Стига с тия глупости бе..

Цитирай Първоначално написано от Manix93
    Аве ало.. Я се осъзнайте малко де*а мааму.. Стиа сте пускали тъпи теми безсмислени... От скоро посещавам тоя форум и яко тъпи теми има...

"с кой беше първия ви път" кво те е*е с кой ми е бил първия път ?!?
    "бихте ли го направили в обществена тоалетна" да бих ти изчукал тъпата глава
    "Искало ли ви се е да преспите със свой роднина?" КВО ЗНАЧЕНИЕ ИМА ТИ БАВНОРАЗВИВАЩ ЛИ СИ !?!?!??!??! НИТО ПОЗНАВАШ РОДНИНИТЕ МИ НИТО ИМАШ НЯКВА ВРЪЗКА С МЕНЕ .......

Какви са тия тъпите теми за къв чеп ги пускате само спамите форума.. Като имате некав проблем пишете, не некви тъпи ненужни въпроси които изопщо не ви вълнуват, а просто искате да се правите на интересни...

МЕРСИ!
    Ам, само не ми е ясно, като се дразниш на тъпите теми дет само спамят, защо подяволите реши, че решението е да направиш още една такава...
    ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!

Град
    Paradise
    Аха. А ти предпочиташ вместо тези да има теми в стил: "Лапах банан. Бременна ли съм?"
    Не съм пускала такива теми, но ще ти отговоря защо другите ги пускат: така набират информация дали и други са като тях, правят си проучването и преценяват дали това, което те правят или чувстват е нормално.
    И не разбирам защо да няма теми като: "Бихте ли го направили еди къде си..." В крайна сметка тоя форум е за две неща:
    1. Обменяне на опит.
    2. Взаимопомощ при възникнал проблем.
    Без първия вид теми, форумът би бил най-скучният и не-посещаваният.
    На човек все някога му писва от теми за дали някой е бременен и дали трябва да пие Ескапел.

Само корави потребители като теб ще спасят форума.
    Ше ти издигнем кандидатура за администратор.

Град
    Sofia
    Теб па кво те бърка кво пишеме,като не ти е интересно нечети.Писнало ми е от такива обитаци като тебе де*а тъпите комплексари !!!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Просто не влизай в раздел СЕКС ако не искаш да четеш теми свързани с тази тема.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си