- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На 13 съм и мисля да правя секс с приятеля ми
na 13 sam i priqtelqt mi iska da pravim sex. toi e na 18. az se 4uvstvam gotova no vse o6te me spirat godinite. help kakvo da napravq?
![]()
![]()
![]()
т.7
krem4et0
Moq syvet e da ne pravish sex s nego... zashtoto ako imash pone malko mozyk v posledsvie shte syjalqvash... Garantiram ti go!!!
хехе аз не мисла 4е треа праи6 па том 6ом е на 18 а ти на 13 е некав педофил в мойте о4и![]()
хЛОПА ТИ ЩОРАТА !Ти нещо ... ? Как си мислиш ти , че можеш да си готова на 13год ? Ти имаш ли цикъл бе ?
Божее я се съвземи бе момичее ! Не си мисли , че после ще ти завиждат твоите превзети приятелки ! Направи го ,ама после не ни пише тука "Те ме мислат за курва , защото направих грешка " !!!!
Ако не правиш секс с него,ще те зареже.
Ако правиш,пак ще те зареже,след някоя седмица.
Така,че моят съвет е да не бързаш,защото после ще има пък тема,че си забременяла,че не ти идвало,че ти била разпорена дупката и т.н.
Защото вече много такива,като теб се лъжат да спят с батковци,но след това плачат!
ебете се на воля
като му омръзнеш ще ти стане сводник и ще си намерите място на симеоновско
za6to mislite 4e tolkva burzo 6te mu omruzna?![]()
6от сме такивапа на тебе например да гледа6 1 филм 5 пъти неа ли да ти омръзне
![]()
zashtoto si plitkoumno syshtestvoПървоначално написано от malkata_shmatka
![]()
ти със всичкия ли си ? изчакаи поне още 3-4 години . едва сега организма ти почва да се развива.. пък на твоя кат не му отърва да ходи да си ебе к*рвите от махлата ;]
Jivotat e neshto stranno,trudno moje da bade opisan s dumi,jivota....i lubovta,tova sa neshtata koito nikoga nqma da razberem napalno,neshtata koito ni dostavqt ogromna radost i oshte po ogromna bolka!!!
toi 4aka,4aka i ve4e ne go svurta.
2 meseca malko li sa?
![]()
не, но ти си малкаПървоначално написано от malkata_shmatka
тъпа си, ограничена си
сигурен съм, че след като те изчука ще пуснеш тема: свърши на пердето, мога ли да забременея
не са малко,ако си по - голяма, мацкаПървоначално написано от malkata_shmatka
![]()
първия път трябва да е с човек,който обичаш и който е готов да те чака не 2 месеца, а ако трябва и 2 години!!!Недей да си разваляш детството, за това, че на някой батко му се е*е
![]()
In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
In my heart There will always be a place For you for all my life,
I'll keep a part Of you with me
And everywhere I am
There you will be
mhm![]()
I kakvo reshi v kraina smetka... Vleze li ti neshto v glavata? Ili oshte se chuvstvash gotova da pravish sex...
я си направи нова регистрация - malka_patka
доста си глупава...малка си
miiiiiiiiii mai 6e iz4akam.![]()
![]()
ми даПървоначално написано от malkata_shmatka
Ustiskai povechko!
Nai-dobre izchakai oshte 6 mesetsa ili poveche, za da vidish dali oshte hodite. Ako stanesh na 14 i toi oshte durji na teb mojesh da mu pusnesh.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
ami nz za6toto toi malko dosta durzi na sexsa v edna vruzka puk i e takuv 4ovek...sprql e da raste na 15. i e rasta iiiiiiiiiiiiiiiii ........No vse pak neiskam da me zareze!![]()