Добре де... не точно сериозна ама от доста време сме заедно и аз незнам колко.Правили сме го 4-5 пъти с презерватив някаде.Днес точно говорих с много приятели дето и те имат такива връзки и те са така само,че не им пука чукат се по повече от година без презерватив.Някой се изцепи остави я като явно не ми е чел първото мнение и още някой се изцепи събираи пари за аборт - Парите не са проблем ами аборта е опасен защото може никога повече да няма деца.Между другото имам 1 приятелка на 16 видях я преди 2 седмици и тя е в 3тия месец... точно затова мее страх и тя каза,че незнае как ама той небил свършвал в нея или явно не и е казал.Техните не са и дали да ходи на аборт и сега е спряла училище преминала е на самостоятелна подготовка.И пак казвам говорили сме много пъти с нея всеки пат казва добре и като правиме няма и 2 минути ооо гадно ми е махни го и докато го каже вече ми го е свалила и незнам просто как да я убедя.Ако кажа че неискам да правиме докато непочнеме с презерватив на нея ще и е все едно сигурен съм,защото нее толко загоряла за секс.