- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ква любов, бе
абе я се опрай![]()
кфо сме ти виновни ние
вярно имало е някфа дет те ее ранила и за тебе светът свършва но за другите продължава и аз не мисля заради твоето мнение да изадам в криза само защото сигурно не понасяш момичетата![]()
![]()
Айде всички Girl да тръгнем да ревем от изказването на автора пффф няма да стане . . . всеки с проблемите си
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
Първоначално написано от valdesbg
![]()
![]()
![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
питаш защо ли? ще ти кажа защо... защото ти си го проумяла това и имаш нещо дето другите го нямат-възпитание. прав ли съм??Първоначално написано от Bellatrix
съпричастен съм към мъката на автора на тази тема... и мене ме разочароват постоянно хората с тяхната глупост... просто в такива времена живеем и така се получава, защото хората гледат да са модерни, а не да са самите себе си!
Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!
Това че на теб не ти е провървяло с дадено момиче,не означава че любов няма,напротив...
брей големи мъже се извъдихте ве ! страхливец щото не си пред мен майкати д* ! ДВАМАТА НА ЕДНА РЪКА !Първоначално написано от EeeBobii
:
Първоначално написано от eveto_xx
на 20 съм вe п*******тки смотани ! да не съм като вас да се правя "на мисс кого да изчукам" от десет годишен !Първоначално написано от darla
:
Много ли ти е смешно ма пикло смотана малка.Първоначално написано от LudoMlado
: Не виждаш ли че нещо ме е провокирало да напиша това. а ти кво си мислиш че винаги ще получаваш това което заслужаваш ли ма ? да *** тя и ония п***л скапан, и ти у лево !
:
Кво псуваш ма овцо кирлива, не знаеш какво говориш, това което написа изобщо не е вярно. няма пък и да си губя от времето да те псувам, само като погледнах мнениетата ти и разбрах че си мега куха лейка. И тъй като не те интересува реши само да ме напсуваш едно хубаво ? и ти у лево !Първоначално написано от vesSynkaa
:
Mного ви е лесно на вас да плюете от страни и да се присмивате. майка ви скапана д**ба, к**ви смотани малки.
:
![]()
:
![]()
:
мерси поне на онези които са с мен или поне бяха с мен. поне си излях мъките "както пише по книгите" и сега наистина ми олекна.![]()
Виж ся пич...Наранен си - това си личи от км. Всички сме били наранявани и ни се е случвало понякога да не попаднем на точният човек за нас и да не получим това, което сме очаквало, но приеме, че това нещо е напълно нормално... Може би мацката не е била подходящата за теб, може би не е успяла да те оцени и за това е избрала някъв боклук... Вместо да се сдухваш и да се ядосваш се опитай да погледнеш от добрата страна на нещата - както се казва "Може би Господ ни сблъсква с толкова фалшиви хора, за да може когато дойде Истинският да го познаем"... Погледни с усмивка на нещата е недей да се озлобяваш и да си го изкарш на всяка женска твар... В момента сигурно ти звучи смешно и нереално, но наистина има свестни и добри мацки, които чакат да ги откриеш![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
и аз тфа питам
Ти къф си бе сельо?Първоначално написано от mantis
Кфо слагаш всичко живо под "курви",
ти знаеш ли кфо е тфа ?Или поне като
знаеш не го употребявай е така напразно!![]()
Знаеш ли колко ме е*е кфо ти е , а?
Поне като искаш някфа помощ недей да почваш
да обиждаш всичко живо наред щото тфа няа ти помогне!
И така като гледам на доста малко благорадиш .. И ай кажи ми като
не си зарязан тогава кфо толкова са ти напраили ,че ш обиждаш така?
Я се съобразявай малко .. Не сме длъжни да търпим изблици на някфи
смотаняци какъвто си ти!Курва ще ми викаИ после ми кажи,че не си
идиот ..Тфа тука да не е изповедалнята ..
Темата ти плаче за ключ,ама ..
Actions speaks louder then words .. >.<
Мантис тихо детето ми, тихо.
Не знам кой е страхливеца в случая но със сигурност не съм нито аз нито Боби, нито весинка, нито който и да било писал в темата ти. Кой орева целия форум че някаква кифла го е зарязала? Ми показал си се олигофрен - ще те зареже много ясно. Не е длъжна да търпи още една п*тка около себе си. Преди да лаеш като паленце замисли се аджеба кой нормален мъж(доколкото разбрах се имаш за такъв) ще седне да реве по форуми и да отправя заплахи за унищожение на земята ще дава категоризация за населението на цялата планета и бла бла. Стила ти е точно като на 5 годишния ми племенник, като му взема влакчето.
Вече ти го казах - избави света от жалкото си същество и ще бъде много по добре за всички. Не ми се слушат глупости и мрънкане на една малка душица.
Ще получаваш това което си завоюваш. Ако си лайно по характер и със самолет да се движиш - няма да е*еш. А теб те виждам че имаш воля, колкото едно есенно листо.
Лично на мен не ми е проблем да ти кажа всичко това в лицето. Не се пали, няма да се занимавам с дечица. Не те знам на колко си, по умствено развитие си колкото 5 годишния ми племенник.
Ако имаш нещо смислено да кажеш - слушам те. Ако ли не - бягай да ревеш някъде другаде.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
napulno sum suglasna s valdesbg![]()
~ ЕлА Да ВидиШ Как Го ПраВим Във Варна !! ~
Кефи ме като говориш като писател \Първоначално написано от valdesbg
/ \
/ \
/
ех....тия простотий край нямат май ае за ко си мислите че кат сте видяли 20 курви и сичките момичета сме такива ами с гордост мога да кажа че аз не съм такава въпреки че найстина има мн такива материални кучки... да приятеля ми има пари и знаеш ли какво не ми пука за шибаните пари защото не може да си с един човек само заради шибаните му пари тва е баси простотията...ако нямаше пари пак щях да го обичам защото сам била и с момчета който са нямали дори пари за автобус но какво от това питам аз ? нима не заслужават да бъдат обичани?хахах а момчетата сте същите видите ли някое накипрено момиченце с 5 тона грим и парцалки и веднага ще се лепнете за него и все пак не казвам че всички момчета са такива както е вярно че има мн кучки но и мн стойностни момичета![]()
Уф някои от вас мн ме издразниха с репликите от рода "тя та е зарязала щото си си го заслужавамл ГУУУБИШ" не ми са цитира хора ама.Я по-добре се скрийте някъде,защото изобщо не сте запознати достатъчно с проблема,а единствено с емоциите предизвикани от него.И айде почнали сте да се правите на големи разбирачи,да се правите интересни,но изглеждате глупавоНе си мислете,че го защитавам-и аз не съм съгласна с него,както и начинът му на изказване ама не навлизам в проблема му.Той е ясен къв е,но никой не знае какво се е случило.....баси....
Добре де к'во се правите на интересни всичките ? Нима форума не е за да си помагаме ? и на кого помагате вие ? стига сте се дракали няма смисъл ? накрая ще спечелите " нищо "
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Напълно точно казаноПървоначално написано от valdesbg
Знаеш ли кога всички сме курви - когат слънцето спре да грее , е тогава сме курви сички
Земи се стегни малко и стига си обиждал , по-добре потърси отговор на проблемите си вместо да стоиш и да обиждаш всички
![]()
.. само болката е истинска ..
+1Първоначално написано от skateprinces19
![]()
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P
Някой е станал с гъза на горе.
Любовта трябва да я има , и раздела трябва да седи тук , за да могат хората да й се радват и да се оплакват.
Кратко и ясно.
Лек ден![]()
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
Подписа и аватара ти, те издадоха. sorry.Първоначално написано от Cherry_f
Като не знаеш за какво става дума, най лесно е да се говори от страни, не се опитвай тук да ми се правиш на Нострадамус и да ми лееш романи бози.Първоначално написано от valdesbg
Още не си разбрал щото си много глупав,:
това че съм нервен не означава че съм страхливец, и това "жалко същество" и "п*тка" щото не си пред мен.
:
:
:
Май за нещо много велико се имаш а ? Голям мъжага си а ?:
КАТО НЕ ВИ Е*Е ЗА КВО ПИШЕТЕ В ТЕМАТА МИ А, МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ ? Хайде стига с тея бози, изчезвайте, заключвайте темата.:
:
![]()
:
:
![]()
Светът е кофа.
Не ме интересува кой си, не ме интересува какво притежаваш. Факт - пускаш уникално олигофренска тема. Факт - държиш се като дете без близалка. Факт - псуваш и обиждаш наред. Факт - Продължаваш да се показваш като леке.
Не ми излизай с ефтини клишета, нострадамуси и не знам още какво. Казвам ти го за последен път - държиш се като леке и ти се отвръща като на леке. Нервен или не - действаш лапешки. Ако искаш помощ опбясни си проблема адекватно. Ако ли не... прав ти път мой човек.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Не исках да слагам всички под ножа, ама просто не бях на себе си и така стана. Ти си от малкото хора които ме разбраха...Първоначално написано от GossipGirl89
Светът е кофа.
Не се впрягай братле, тука всичките са големи философчета. Или форумни гангстерчета, но кво да се прави... трябва да се поддържа някакъв баланс. Представям си какво ти е и ти съчувствам. А това за разрушението само не забравяй да ме викнеш ;]
ми даа ама ко да се праи има прекалено мн к***и и прекалено мн идиоти никой незнае ко значи любов Никой и аз искам да гръмна като някои ама![]()
![]()
november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns
Прекалено зависим от околните.Тая твоя ярост,ако я превърнеш в нещо за което не ти пука цена сам по себе си няма да имаш.И какво ти пука за другите.Ако ни даваха живот ще ги мразим,пребиваме и да живеем вечно,а?Живей си живота и не си търси проблемите още сега,защото по късно ще "гръмнеш".
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
и аз искам да кажа абсолютно същото само 4е за мъжкия полПървоначално написано от mantis
![]()
I can't stop myself from loving you <3