- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем при орален секс.Допишква ми се май :(
Значи от скоро се срещам с едно момича.Имаме вече сексуални-орални контакти,но има лек проблем.Когато тя ми прави свирка се концентрира върху главичката на пениса и не знам какво точно прави но сякаш смуче прекалено много и леко го драска с език,до тук всичко е добре,НО при мен се получава едно странно усещане че ми се допикава от това.Какво да правя?Наистина ли ми се допикава или това е доста добре изразен пут към изпразване при орален секс.Възможно ли е при тези действия върху главичката на пениса да ми се допикава?
При мен не се е случвало...като свършваш има такова усещане за друго не се сещам
Ето един, дето не знае пикае ли му се, празни ли му се, буквално. Ти май не си еякулирал?
Я вземи не се занимавай с глупости да караш да ти духат, ами си ходи на даскало, може и да понаучиш нещо. Има време да правиш секс колкото си искаш![]()
++Първоначално написано от MakeCash
![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
я кажи и на колко си помогни малко![]()
november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns
Е кво стана любов ти ме изкара дефектен... от такива неща на мен що не ми се пишка...Първоначално написано от Milena_Pld
Батенце празни меуро преди да смучат шушоната....
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Що бе много ще е яко да и напълни гръцмула с урина....Първоначално написано от JustTheLecher
![]()
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
А, ти да не си момиче?При женският оргазъм го има това усещане, но доколкото знам, при мъжете не е така.
![]()
аланкулу
оня ми ти не знае ша сФършва ли ша пикаи ли секс тръгнал да ми праи
това маи е поредната censored тема на някое пишлеменце избиващо комплекси![]()
![]()
![]()
жалкото е че при голям брои тйнове е такаПървоначално написано от MakeCash
![]()
![]()
значи преди свършване чувството, което изпитваш няма нищо общо с желание за уриниране. другото, което е, това че ти смуче главичката също не е причина за поява на чувство че ти се пикае. най-добре преди секс/свирка се изпикавай, за да не се получава така.
vaobrazqvash si dvete nqmat nishto obshto. Ti neznaesh kvo siaksh ue chovek (pikae li mu se seks li mu se prai-basi lapeto)![]()
абе не знам ама и на мен ми се допишква понякога само че по време на сексама съм и момиче
...ne ti se dopishkva a svyrshvash![]()
При възбуда на куполния орган (или тъй наречения пенис) простата затваря канала на пикочния мехур и отваря семепроводите.Така че не може да ти се пикае нещо си се объркал.Да не си на 3,че да не знаеш дали ти се пикае или не?!
Йога и мъдрост