- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Голата истина за "любовта" ...
Вярвай ми не искаш аз. Точно по тази тема...Първоначално написано от GaBiIi__
Само ще ти кажа, играчките за малките деца са цветни, за да ги привличат и да не им е скучно. Вещите на големите хора са стилни, семпли и просто вършат работа.
Това беше метафора.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
[quote="ThePowerOfLove"][b]Първоначално написано от ton1
Отначало чувствата са силни,има силна любов,с времето малко по малко бурният пламък угасва (семейство) и се превръща в уважение,отговорност,довер ие,но чувствата са по-затихнали,не че любовта е изчезнала.Когато човек е млад,той е по-жизнен,има желание за любов,внимание,удоволствия ,но когато създаде семейство и се задоми,той става по-отговорен,по затихнал-понеже вече е минал всички нива в любовното отношение.И това,че любовта се превръщала в уважение,приятелство,довер ие...то всъщност те градят самата любов.Те са част от нея.Нима една връзка без доверие,уважение и загриженост може да се каже,че е любов? аз не мисля така.
Когато човек е семеен,уважението също е любов.Това е мнението ми.
Руса кукличка
Авторе в момента съм изморен и не ми се пише колко изкривен и страхливо-егоистичен ти е възгледа за любовта и за живота изобщо. Утре ако съм на кеф, и ако си ме нахранил подобаващо ще ти напиша няколко нещица
edit: Ама то не само автора е заблудено козле...Ммм сериозно ще трябва да пиша значи. Утре деца, утре...Сега спете спокойно![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Така ми се струваше ... но като задълбах май си прав. .Първоначално написано от valdesbg
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Всяка 2ра тема е "Няма любов" не существува и т.н. нп хайде да направим нещо друго за 2 мин да си помислим, че има 1во всеки (почети) е създаден от любов, всеки обича приятели, семейство бля бля... но и още нещо важно: ЛЮБОВТА Е ЗА ХОРА, КОТО МОГАТ ДА ПРОНИКНАТ В СЪЩНОСТТА И,Любовта не е просто да излезеш с някой 3 пъти или да правиш секс с него, любовта е много ама много повече! Тя е за хора с духовно ниво и интелектуално по-високо от животинското! За това преди да си правите "жизненоважните разкрития" се огледайте това че вие сте самотни единаци и цял живот ще сте си такива!Съжалявам Ви че никога ня да изпитате радостите и!
Ponakoga naranqvaiki drygite naranqvame pove4e sebe si...i edin den kogato os1znaem 6t5e b1de li k1sno?Boli pove4e otkolkoto mislim i tazi bolka ostavq sled sebe si samo milioni v1prosi...otgovor na koito nemojem da anmerim za6toto ne s16testvuvat!
мамка му, много си прав !!...... абе Бог има ли e-mail ?! я му копнете тая тема обезателно !!![]()
...за да бъдеш себе си, трябва да се докажеш и да не забравяш кой си и от къде идваш.. защото това е твоята история, а човек без история е просто лице от тълпата....
Когато не ти пука е просто по-лесно.... по-лесно е да излизаш с няколко красиви лица, които ще се чудят как точно да ти угодят... и ще ти свалят звезди... ще са ти на разположение и ще си правиш квото ти скимне... По-лесно е... но дали е по-хубаво? Я, се замисли не живеем ли ние за тази една усмивка на любимия човек... за неговото щастие и т.н. Може да си срещнал любовта, скъпи, ама не си я разбрал... Човек обича не за да бъде обичан... а за да се чувства щастлив от любовта, която изпитва... Когато любовта е искрена, в нея няма и капчица егоизъм...Първоначално написано от ton1
Когато любовта е искрена, ти имаш нужда да правиш човека към когото е насочена любовта ти щастлив... и това да носи щастие и на теб самия.... Няма ги изискванията... няма я болезнената ревност... *просто* обичаш...
Както каза едно момиче по-горе.... "да се наживееш" не значи да изчукаш всичко, което ти попадне на пътя.... да се размажеш от пиянски вечери.... неспане и дрога(примерно) Моя *живот* не беше тогава... Моят живот започна с усмивката на точно определен човек...
Винаги ще вярвам в любовта! Не защото си падам по американски филмчета... а защото знам, че животът на всеки един от нас може да е такова филмче.... стига да му позволим да бъде.....
И все пак не споменах нещо важно: Щастието е в нас самите.. то не идва от външни фактори! Външните фактори може само да ни подсетят, че го има някъде там![]()
If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....
valdesbg ... ти не разбираш че не зависи от мене дали ще се влюбя или не... Бил съм влюбен вярвам в любовта,но многобройните връзки които съм имал ми направиха имунитет срещу влюбване,с цел да не страдам никога.Да,егоист съм.Предпочитам момичета да страдат по мен,отколкото аз към тях.В това отношение всеки е егоист и не може да го успори. Приятелите са най-важни,обръщам повече внимание на тях и не съжалявам,а влюбените само на половинката си и така пропускат всичко... 22 съм почнал и докато не стана на 25-26-27,мъж за женене,няма смисъл да се заробвам,достатъчно после ще съм с една и съща жена че и това да ми е целта сега.
А към Jane17, мога да кажа че си момиче,нормално е момичетата да мислят така,точно за това ви "обичам" вас момичетата![]()
ако беше пуснал тази тема преди 2 дена щях да по4на да те убеждавам в противното...но сега ве4е не вярвам в любовта![]()
I can't stop myself from loving you <3
Писна ми от такива проницателни теми...много е лесно да го напишеш сичкото това,нали...
Пич,всеки човек е различен и индивидуален.Това,че ти виждаш нещата така и не вярвяш в любовта,си е твой проблем.Но всички хора си имат различни чувства и мнения![]()
When You Live Forever,What Do You Live For??
+1Първоначално написано от m3ch3ncee
![]()
Можеш да си купиш с дълги крака,
можеш да си купиш с руса коса.
Всичките са твои - от Варна до Бургас,
тогава защо ми каза, че ти трябвам аз ??
За това накратко и обобщено: момичета и момчета, само вие си мислите че има любов,и аз си го мислех. Ще направите разлика между влюбване и любов и ще разберете,че любов няма.Има просто привързаност и уважение.А думата "обичам те" е станала клише защото още от каменната ера,тази дума е начин на живот... Дори родителите ви съм сигурен че са заедно защото имат дълбоко уважение,привързаност,свик нали са,имат общи възгледи към живота,единствената причина родителите ви да са все още заедно сте вие самите,и уважението което те си имат заради дългите години заедно!
Стана ми интересно какво е любов според теб. Пеперудки в корема? Да се възбуждаш и да изтръпваш само при вида на отсрещния в продължение на 10 години? Да нямате проблеми и да се разбирате на 100 %? Това, което си написал, плюс физическо привличане не е ли любов?
Don't worry, be happy!