Здравейте,
От може би 5-6 месеца много харесвам едно момче /по-малко от мен с 1 година *за жалост*/, но ми се струва че той ме мисли само за приятелка.. Преди около месец реших да му призная че го харесвам, но мисля, че избрах един от най-неподходящите начини да го направя - по skype!
Първо си чатихме както нормално /здр..как си.. кфо правиш.. и т.н./ , но после аз придобих някаква смелост и реших по-деликатно да му кажа че го харесвам като повече от приятел. Той ми прати усмивка по скайп и аз се изненадах.. донякъде приятно /след като разбра от мен/. Предния ден бях разбрала, че една от добрите ми приятелки ме е лъгала много време, че не го харесва и това че го мрази е било само за да прикрие колко го харесва!! В онзи ден аз плаках и ми беше много гадно..
И така досега никой не е отворил /от нас двамата/ темата. А преди това той беше чувал от други хора, че аз си падам по него.. което ме затрудни още повече в решението за това дали да му кажа или не. Вече от 2 месеца не си говорим с моята бивша приятелка и тя до колкото знам говори зад гърба ми.
Имам още една приятелка от неговия клас, която ме покани да играем волейбол в техния СИП по Спорт. Аз се съгласих и 1 час по-късно отидох. По спорт ни разпределят по групи и аз бях с нея. От другата ми страна имаше едно момче, което винаги когато изпуснех топката я гонеше вместо мен. Това се повтори няколко пъти и аз отидох до моята приятелка и я питах дали той се държи така с всички. Отговорът беше, че той е много груб с повечето хора. Това момче ме попита дали още харесвам да го наречем С.. Аз отвърнах положително, но с насмешка. Той не остана изненадан /за моя изненада/. *** Малко по-късно аз хвърлих доста силно една топка и не успях да я пратя към моята приятелка, при което той се затича като луд // и ми я донесе като каза : *Рискувах си живота за вашета топка*. Моят отговор беше : *Мерси, оценявам го!*
Въпроса ми е какво да правя със С. ?
Много ми е трудно да го забравя. Когато го видя стомахът ми се свива от вълнение..
Между другото на 13 години съм, а С. скоро навършва 12