Сигурно си прав, че в повечето случаи е така. И повечето хора мислят така. Но защо си мислиш, че хора, които имат 5 годишна връзка зад гърба си и са щастливи не са изживяли свобода и щастие? Добре, това просто е глупаво! За какво хората се отделят по двойки и търсят любовта, ако не е за да са щастливи! Нали именно любовта, лоялността и това разбирателство дето го има само при истински влюбените те кара да се чувствш щастлив и всесилен и амбициран във всеки друг аспект от живота ти?
Нямам 5 годишна връзка зад гърба си (нормално, на 16 съм), но с приятеля ми правим скоро година и да ти кажа ама хич не се чувствам пленник. Честно, през живота ми не съм била по-щастлива, а той също е така. Ако щеш ме наречи тъпа, ама аз съм 100% сигурна, че той никога и за нищо не би ми изневерил.
От къв зор всички сте решили, че свобода и живеене,и веселие значи да правиш секс с 20 различни жени и да мяткаш задник пред разни! @ Е, тва просто не го разбирам! Всички все повтарят, че еди-кой-си не се бил наживял! Ама какво ви е тва наживяване!?? Безразборен секс и наливане с водка по цяла ощ ли??