Първоначално написано от
ton1
Не съм влизал във форума 3-4 години. Когато бях тийн си следях щото си е доста зарибено.Ако мога да се върна няколко години назад,бих искал да прочета тема като моята сега за истината за любовта.Може би тука е фраш с подобни теми и дори изразите които ще напиша се повтарят ...
Любов има да ... бил съм толкова влюбен че да не мисля за нищо друго.Но когато вече си бил с достатъчно много момичета за да опознаеш като цяло идеологията на жената,универсалния характер на жената ... всичко ти писва. Някой фръцлио на 16 год. като ми каже че гледа от момичетата само как да ги е*е и ми става смешно щото той не е виждал достатъчно,не се е влюбвал достатъчно.Но голата истина е : Всички мъже рано или късно идват на дириджето да търсят момичета само за секс,и то не за да се прават на гъзари а защото виждат какво е. Не знам защо момичетата не са така,явно обичат еднообразието. В моя случай не може да се говори за индивидуалност,всички са такива! Всички мъже сме гадняри,но сме станали такива заради жените... Защото повечето жени правят необмислени грешки за които после съжаляват.
Разликата между мъж и жена е следната : Когато една жена бъде наранена , тя още повече се вторачва във сериозните връзки и търси с все сили някой добър,рицарят на бял кон... Когато мъжете разберат и осмислят истинската същност на отношенията мъже-жени, тогава те избягват връзките и ставаме "ку**ари" ...
А когато едно момиче стане к**ва,още малко ще я изпратят на бесилката.
Сега сигурно 80 % от момичетата в сайта ще ме опрекнат , момчетата също,но запомнете това,ще дойде вашето време.
Има и вариант да сте си с някой отдавна да се обичате,да станете на 25 години и да имате 5 годишна връзка зад гърба си.Да сте сериозни пичове.Тва ви прави ГОЛЕМИ в случая,кланям ви се.Обаче вътрешно и вие и аз знаем,че такива хора не изживяват истинските удоволствия с приятели,не изпитват свободата.
За това накратко и обобщено: момичета и момчета, само вие си мислите че има любов,и аз си го мислех. Ще направите разлика между влюбване и любов и ще разберете,че любов няма.Има просто привързаност и уважение.А думата "обичам те" е станала клише защото още от каменната ера,тази дума е начин на живот... Дори родителите ви съм сигурен че са заедно защото имат дълбоко уважение,привързаност,свик нали са,имат общи възгледи към живота,единствената причина родителите ви да са все още заедно сте вие самите,и уважението което те си имат заради дългите години заедно!
Който не му се чете - alt+f4+knife!
Мерси за търпението!
(Темата има предвид момчета с поне нормален външен вид.За момчетата приличащи на смеска хамстер+коала,любовта е вечна (bow)