.
Отговор в тема
Страница 100 от 105 ПървиПърви ... 509096979899100101102103104 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 476 до 2 500 от общо 2622
    Мега фен Аватара на LoadRunner
    тебе те скипвам
    все едно че не се е случило, може да си бегаш в кофата да не вземеш много да отговаряш на провокацийки и да наводниш и таа тема
    беги, чуш, къш

Голям фен Аватара на Electrа
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    тебе те скипвам
    все едно че не се е случило, може да си бегаш в кофата да не вземеш много да отговаряш на провокацийки и да наводниш и таа тема
    беги, чуш, къш
    Чуш къш като не ти изнася. Истината боли? Ти си знаеш какъв си ирл, може пък да си по-различен от форумното амплоа.

коя истина
    ама аре ако обичаш да се изнесеш в някоя от темите на солта
    те ти подхождат повече на неконтролируемия спам и разчетворението на личността

ама аре ако обичаш да се изнесеш в някоя от темите на солта
    те ти подхождат повече на неконтролируемия спам и разчетворението на личността
    Не обичам. Грубиянската ти риторика няма място или ефект тук.

жалко, значи да разбирам че с още една везна в твое лице удрям на камък ;/
    разстроен съм малко ама аз затова искам да се поправя или да разбера възвишените ви критерии

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Ива, ти каза че си везни
    кажи през твоите очи как трябва да се държи някой с теб за да те спечели и не да те спечели а да го харесаш и преди да се опита да те спечели
    а пише за вас че си падате по лъскави подаръчета
    тва вярно ли е
    Ще започна с баналното, че първо трябва да харесаме обекта физически. Сори, но сме повърхностни. Ще говоря за себе си ся. Понякога е трудно да разбереш дали отвръщам на симпатиите или просто съм любезна, защото е трудно да заявя на някого, че не проявявам интерес, за да не му нараня чувствата. Залагам на това сам да се досети от оправданията ми да не излизаме или нещо от сорта. Как да разбереш дали те харесвам? Ако запомня факти за теб. Ппц съм много разсеяна и вятърничава и особено цифрички и числа мнооого трудно да запаметя, ако не ми е интерес. Ако ми кажеш за нещо свое любимо (филм, песен или друго) със сигурност ще остане в паметта ми (може би завинаги хд) и ще го свързвам с теб. Та, схана. Как да ми се харесаш? Аз съм пасивна във флиртовете, запознанствата и въобще първите стъпки. Малко разглезено сигурно ще прозвучи, но просто не ми се налага. Тъй че ще те харесам, ако си постоянен в "свалянето" хд ми. Харесвам арогантността, самочувствието, увереността и тн, но е много тънка границата, при която става неприятно. Трябва да излъчваш тези качества без да ги натрапваш. Обичам да ми галят егото и някой добре замислен комплимент няма да е излишен. Мразя бъбривците и излишното говорене. Мразя дребнавостта и педантичността. Като всяко момиче (предполагам) си падам по кавалерството. Забелязвам всичко без да ми е за цел. Харесва ми, когато ми отваряш вратата и ми даваш път, когато разчистваш след като сме хапнали, даваш ми якето си, ако ме завари студ, носиш ми пълната с какво ли не чанта и тн. Ти си този, който трябва да срути стените ми, за да се стигне до близост. Кофти, знам, но си заслужава хд
    Не си падаме по лъскави подаръчета, а по хубавите неща, ахах. Не съм меркантилна кучка, отвращавам се от това и не си въобразявай, че можеш да ни спечелиш с нещо такова. Трябва да има смисъл или по-добре нищо. Без розовите банални неща, плс. За тва се сещам.

мразиш бъбривците ма ти не си ли самата такава, и кой ще чисти след тебе извиняяяяявай :Д
    кое нормално момиче (така каза "като всяко нормално момиче) ще иска да чистят след нея хахаха
    не че е проблем де но просто за пръв път го чувам леле
    като цяло не беше зле този отговор

мразиш бъбривците ма ти не си ли самата такава, и кой ще чисти след тебе извиняяяяявай :Д
    кое нормално момиче (така каза "като всяко нормално момиче) ще иска да чистят след нея хахаха
    не че е проблем де но просто за пръв път го чувам леле
    като цяло не беше зле този отговор
    Намери някакво момиче с гаден характер като твоя, не занимавай свестните Везни, плс.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Electrа Виж мнението
    Намери някакво момиче с гаден характер като твоя, не занимавай свестните Везни, плс.

всички жени везни ли са нимфоманки или само тия дето познавам?
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

трябва да има равновесие нали така
    никой не е казал че везните имат благ характер
    а нимфоманките не се котират много високо в таблицата ми със Свестните както го каза

Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    всички жени везни ли са нимфоманки или само тия дето познавам?
    Ти какъв се водиш не знам, май си нещо като палячо сваляч, кой какъвто си намери.

трябва да има равновесие нали така
    никой не е казал че везните имат благ характер
    а нимфоманките не се котират много високо в таблицата ми със Свестните както го каза
    Мизогинията у теб дали е породена от наличие на майка като Клитемнестра? Или си природно неориентиран?

Я раздуйте за мъже везни, как се познава кога са сериозни (относително, все пак въздушен знак, бляк)
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Я раздуйте за мъже везни, как се познава кога са сериозни (относително, все пак въздушен знак, бляк)
    винаги сме несериозни

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Electrа Виж мнението
    Ти какъв се водиш не знам, май си нещо като палячо сваляч, кой какъвто си намери.
    не съм толкова закъсал че да те свалям

всъщност сам бих се зачевал вместо с теб

зададох ти въпрос спрямо мои наблюдения и по отговора който ми даде май те е срам да ми отговориш нещо и не можеш и да излъжеш май
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

зодиите търсят това, което предлагат:

везните правят комплименти -> искат комплименти
    ракът се грижи за всички -> искат да бъдат обгрижвани

not a big deal или някво откритие, ама реших да споделя.

бтв отскоро едно овне ме зарибява, ама слабо. чувствителни и обичливи са, но мислех, че аз имам голямо его, а то....
    не те пита ни как си, ни що си, само те говорят и теб все едно те няма. не знам дали е черта на всички, или само на този конкретния, но ми прави голямо впечатление (негативно), еби му какъв огромен егоизъм, само "аз","аз","аз", а ти нищо не получаваш насреща. не го и интересува.
    иначе cuteness&passion factor - checked ..

е, няма да станат нещата, като гледам

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Чакайте, че видях Рак. Ама май има нещо такова наистина затова, че обгрижваме другите, защото за нас е важно да създадем уют и винаги мечтаем за грижливо семейство. От друга страна зависи и в какво семейство си израснал.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Оооо... една от зодиите, за които можеш да видиш космическа разлика между жените и мъжете Везни. Но наистина са несериозни или по-скоро такова впечатление създават, просто защото в голяма част от нещата се пускат по вълната. Наистина не са от хората, които се задълбочават в нещата, поне мъжете Везни. Забелязала съм, че са големи нерваци. Аз лично се разбирам с мъж Везни, но наистина мъж - на 45 години. Сега тези по-младите, не знам - малко са ми странни, тази твърде голяма безгрижност, мен ме дразни в хората. Нямат амбиции и цели.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    я се стегнете... много добре знаете че тия зодии нищо не значат

абе не значат но всеобщо убеждение и цял факт че главните казвам главните описани черти за всяка различна са точно както са описани, не знам кой може да спори с това, само трябва съвсем леко да се задълбочи и да анализира отделните хора/зодии и да види че фактът всъщност е реалност
    са не говора тука за някви смешни хороскопи или 5 листа описания на зодии а за главните черти от характера
    за всички важат, аз тва съм го забелязал

имам контакт с везната ма ше кажа по-късно

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    абе не значат но всеобщо убеждение и цял факт че главните казвам главните описани черти за всяка различна са точно както са описани, не знам кой може да спори с това, само трябва съвсем леко да се задълбочи и да анализира отделните хора/зодии и да види че фактът всъщност е реалност
    са не говора тука за някви смешни хороскопи или 5 листа описания на зодии а за главните черти от характера
    за всички важат, аз тва съм го забелязал

имам контакт с везната ма ше кажа по-късно
    айде
    интересно ми е какво ще напишеш за везните за да те опровергая веднага защото аз също познавам не един човек със зодия везни
    иначе чак сега видях това
    Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE Виж мнението
    зависи и в какво семейство си израснал.
    и определено съм съгласен

разочаровън съм доста, след цяла година се прави че все едно нищо не е станало и всичко си е песен все едно сме първи дружки а ниее определено не сме и откровено съм потресен
    малко неадекватно държание + обвинение че съм бил много злопаметен а аз всъщност съм адекватно злопаметен
    избягване на разговор по конкретния проблем и несериозност да
    разочаровън съм може и наистина да са си просто нимфоманки и да няма грам чувство и сериозност в тях
    в крайна сметка един външен вид нищо не прави, то е като да си имаш нов телефон, за 3 месеца и вече не го бараш а едно не чак толкова заслужено противно отношение може да ме отблъсне веднага

Град
    Варна
    Аз вече почти винаги мога да разпозная даден човек коя зодия е. Особено водните и по-конкретно мъжете Скорпион имат една осезаема черта. Може би, защото ви е инересно или имам силна интуиция, но някой хора наистина притежават определяни черти от зодията.

честно казано не разбирам какъв трябва да е тоа човек дето ще се занимава с такива
    според мен трябва да е много мазен без достойнство за да преглътва някои малоумни постъпки и сигурно да прави куп незаслужени комплименти

Град
    Варна
    честно казано не разбирам какъв трябва да е тоа човек дето ще се занимава с такива
    според мен трябва да е много мазен без достойнство за да преглътва някои малоумни постъпки и сигурно да прави куп незаслужени комплименти
    Каза го и сам си отговори.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си