.
Отговор в тема
Страница 105 от 105 ПървиПърви ... 55595101102103104105
Резултати от 2 601 до 2 622 от общо 2622
    Вий сериозно да я бия , аз искам да си я върна от ръцете на другия не да я синя и наранявам

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Набий я, те сама ще се върне.
    Welcome to the Jungle...

Е как става тая работа , ти я бийш тя се връща , това не звучи нормално . А ти отде знаеш да не си го правил с момиче риба

Слънце или луна в телец /или и двете/ са най-прекрасните същества на света

какво имаш в предвид

Цитирай Първоначално написано от Dark96 Виж мнението
    какво имаш в предвид
    Ти пък какво им се връзваш, никого няма да биеш. Като гледам за момчетата овни в тоя форум насилието е винаги опция. Не изневеряват на зодията си. Трудно ми е да ти дам съвет, защото не изясни защо те е скъсала. Ако те е зарязала без обяснения, по-добре се радвай, че повече не сте заедно.

Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    бий я и я насилвай, рибите обичат да са жертви
    Защо ли не обичам да го правят с мен, а съм тази зодия ??
    Насилието не решава такива проблеми

Тя ми е първата любов както аз на нея , просто сестра и и промива мозака а и аз уча в друг град и за лятната ваканция не съм във Варна а те малумниците я запознали с някъв и сега са гаджета . Но няма да се откажа ще се боря защото бяхме 6 месеца заедно а те сигурно и 3 седмици нямат затова ще се боря.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Ахахахаха

Ами виждала съм успешни връзки скорпион-близнаци, така че пускай се
    аз съм скорпион имах гадже близнаци
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Тя ми е първата любов както аз на нея , просто сестра и и промива мозака а и аз уча в друг град и за лятната ваканция не съм във Варна а те малумниците я запознали с някъв и сега са гаджета . Но няма да се откажа ще се боря защото бяхме 6 месеца заедно а те сигурно и 3 седмици нямат затова ще се боря.
    Щом си решил давай, само гледай да не прекалиш с боренето за нея. Но до това което каза, че й промиват мозъка щом сега го правят дори и да си я върнеш (някак си) те пак ще продължат да го правят. За мен момичето си е загубена кауза, но ти си решаваш какво да правиш, всеки си има глава на раменете за това.

Град
    системата дегоба

егоист

помисли за нейното щастие
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    егоист

хахахахах егоист съм бил

Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    егоист

А ако той мисли за нейното щастие, тогава кой ще мисли за неговото ??

Град
    системата дегоба
    хахахахах егоист съм бил
    ами ако в момента тя е щастлива?

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Mоnstera Виж мнението
    който е длъжен

ако искаш ти реши кой трябва

Цитирай Първоначално написано от Mоnstera Виж мнението
    Точно така

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Скорпион.
    Скорпионът може да те парализира само с дълбок, мистериозен поглед и потайно поведение.
    Мисля си и за Овен- била съм влюбена в момче от тази зодия и мога да кажа, че имаше изпепеляващо излъчване и влудяващ магнетизъм. Само че като го опознах, разбрах, че не си е струвало ни най-малко.
    По-скоро зависи от човека.

Мега фен Аватара на smilegirl12
    Риби дъ бест

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ~The Smile~ Виж мнението
    Скорпион.
    Скорпионът може да те парализира само с дълбок, мистериозен поглед и потайно поведение.
    Мисля си и за Овен- била съм влюбена в момче от тази зодия и мога да кажа, че имаше изпепеляващо излъчване и влудяващ магнетизъм. Само че като го опознах, разбрах, че не си е струвало ни най-малко.
    По-скоро зависи от човека.
    Не, че се предоверявам на астрология, но жена-скорпион никога повече! ;д
    Аз също съм скорпион

Мега фен Аватара на LoadRunner
    и рак не ти препоръчвам щото са страшно досадни и скучни (повечето, само една не вкарвам в това определение а познавам доста такива, доста значи няколко)

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Какви ми препоръчваш тогава, аз накрая ще се обърна към зодиите, те може да имат по-добра преценка за избор на жена от мен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си