- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коя е най-привлекателната Зодия ?
Вий сериозно да я бия , аз искам да си я върна от ръцете на другия не да я синя и наранявам
Набий я, те сама ще се върне.
Welcome to the Jungle...
Е как става тая работа , ти я бийш тя се връща , това не звучи нормално . А ти отде знаеш да не си го правил с момиче риба
Слънце или луна в телец /или и двете/ са най-прекрасните същества на света![]()
какво имаш в предвид
Ти пък какво им се връзваш, никого няма да биеш. Като гледам за момчетата овни в тоя форум насилието е винаги опция. Не изневеряват на зодията си.Трудно ми е да ти дам съвет, защото не изясни защо те е скъсала. Ако те е зарязала без обяснения, по-добре се радвай, че повече не сте заедно.
Тя ми е първата любов както аз на нея , просто сестра и и промива мозака а и аз уча в друг град и за лятната ваканция не съм във Варна а те малумниците я запознали с някъв и сега са гаджета . Но няма да се откажа ще се боря защото бяхме 6 месеца заедно а те сигурно и 3 седмици нямат затова ще се боря.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Щом си решил давай, само гледай да не прекалиш с боренето за нея. Но до това което каза, че й промиват мозъка щом сега го правят дори и да си я върнеш (някак си) те пак ще продължат да го правят. За мен момичето си е загубена кауза, но ти си решаваш какво да правиш, всеки си има глава на раменете за това.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Скорпион.
Скорпионът може да те парализира само с дълбок, мистериозен поглед и потайно поведение.
Мисля си и за Овен- била съм влюбена в момче от тази зодия и мога да кажа, че имаше изпепеляващо излъчване и влудяващ магнетизъм. Само че като го опознах, разбрах, че не си е струвало ни най-малко.
По-скоро зависи от човека.
и рак не ти препоръчвам щото са страшно досадни и скучни (повечето, само една не вкарвам в това определение а познавам доста такива, доста значи няколко)
Какви ми препоръчваш тогава, аз накрая ще се обърна към зодиите, те може да имат по-добра преценка за избор на жена от мен.![]()