- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коя е най-привлекателната Зодия ?
аз съм дева и моите най-големи приятелки са стрелец,водолей,телец и риби. От противоположният пол май нямам претенции,но може би телец,везни,лъв и скорпион. Абе,...всички.
![]()
"Да гледаш света през очите на Лучия е като да виждаш всички чудеса и опасности, които остават скрити за повечето хора."
При нас е същата комбинацияПървоначално написано от haritov
![]()
Аз съм Дева и мн добре се разбирам със Стрелци, Водолеи, Везни, Козирози
haritov, чувала съм, че успешаната саморекламата е трудно нещо...
аз мисля че зодията няма значение, секи човек е специален с нещо което никой др. така да се каже няма... неможе да се каже тая зодия ни ми харесва, щото предишният ми приятел беше такава и еди кво си, за мен си е до характера на човек,а на едни им допадат един тип хора на други не...![]()
Аз съм телец майка ми е телец аща ми е телец кучето е телец дядо ми е телец и момичето което харесвам е телец и най-добрия ми приятел е телец а кажете са кфа е таз съдба???![]()
![]()
![]()
Ти и живота ти сте това, което са и мислите ти!! Това е тайната!!!
^Съдбата е, че края на април-началото на май се оръсваш яко за подаръци![]()
Ебасимо сички харесват водолеите![]()
овен и козирог....
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Първоначално написано от haritov
и аз съм скорпион ;р само където съм момиче
Колкото и да се взираме в миналото - то няма да се върнe.. Колкото и сълзи да пролеем за изгубените моменти - те няма да се повторят ! Остава да ни топли само спомена и надеждата някой ден отново да бъдем щастливи..!
Дева,Водолей и Лъв![]()
![]()
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Аз съм Телец и е много хубава зодия , вярно понякога голяям инат съм,но си и се кефя. Много си допадам със Рак същоо така Лъв,Водолей,Овен. :P![]()
DobriteArmin van Buuren - Fine Without You (feat. Jennifer Rene) *
Аз съм Близнаци.
Най- се разбирам с Козирози, но повече в приятелството.
Скорпионите ме подлудяват само с един поглед, а Водолеите са много добра и приятна компания.
Най-после ти дойде...Добре направи.
Копнях за тебе,
В душата ми желание запали ти
и цяла изгорях...
Сафо
Овен,Лъв,Близнаци :P
Now I've found, who I am
There's no way to hold it in
No more hiding who I want to be
This is me
Момичетата които съм харесвал до сега са били Дева и Везни.
Аз подкрепям мойта зодия -Близнаци ама уви не съм имал връзка с момиче зодия Близнаци![]()
--------------------------------------------------------
Според мен везни . Хора с големи сърца , които са добри приятели и умеят да обичат . Не са конфликтни и са разбрани хора .![]()
Овен и стрелец..![]()
![]()
![]()
ТЕЛЦИ!
РИБИ!
ВЕЗНИИ!![]()
ноо не съм привърженик на зодияка.![]()
аз съм телец,но мисля,че Рибите са най-привлекателни.
много са сладки и милички : (Първоначално написано от bekhama
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Баси тъпото тая и повечето теми тук са не само за губене на време ами и нямат никакъв смисал.коя била наи привлекателната зодия смятаи даи да ги изредим всички и точка във всеки и всичко има по малко привлекателно баси.какъв смислов отговор очакваш на тъпата си тема???
St.ANGER
Ейй...големи харчове падат април-май в такъв случайПървоначално написано от venivid
![]()
се тая ми е кой ква зодия е![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..