.
Отговор в тема
Страница 16 от 105 ПървиПърви ... 61213141516171819202666 ... ПоследнаПърви
Резултати от 376 до 400 от общо 2622
    аз съм дева и моите най-големи приятелки са стрелец,водолей,телец и риби. От противоположният пол май нямам претенции,но може би телец,везни,лъв и скорпион. Абе,...всички.
    "Да гледаш света през очите на Лучия е като да виждаш всички чудеса и опасности, които остават скрити за повечето хора."

Цитирай Първоначално написано от haritov
    аз съм скорпион гаджето е близнаци
    При нас е същата комбинация

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Аз съм Дева и мн добре се разбирам със Стрелци, Водолеи, Везни, Козирози

haritov, чувала съм, че успешаната саморекламата е трудно нещо...

аз мисля че зодията няма значение, секи човек е специален с нещо което никой др. така да се каже няма... неможе да се каже тая зодия ни ми харесва, щото предишният ми приятел беше такава и еди кво си, за мен си е до характера на човек,а на едни им допадат един тип хора на други не...

Аз съм телец майка ми е телец аща ми е телец кучето е телец дядо ми е телец и момичето което харесвам е телец и най-добрия ми приятел е телец а кажете са кфа е таз съдба???
    Ти и живота ти сте това, което са и мислите ти!! Това е тайната!!!

Град
    На слънцето :>
    ^Съдбата е, че края на април-началото на май се оръсваш яко за подаръци

Ебасимо сички харесват водолеите

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    овен и козирог....
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Цитирай Първоначално написано от haritov
    Скорпиона е може би - ! - Чекай малко . - Не може би а направо най най и още веднъж най- добрия любовник в целия зодиак , че и в другите галактики ако щеш . Дори непривлекателни , с белези от някоя героична проява или с някакъв недъг - тези са номер едно и нямат никаква конкуренция . Излъчват такава яка доза сексапил и мъжественност , че дори когато си помпат гумата на колата или човъркат по електрическата инсталация , предизвикват силни любовни чувства и неадекватни реакции у жените . В тия има толкова много любов и страст , че може би са в състояние да раздадат на Близнаците , Девата , Козирога и Водолея - ( моля не се бутайте ще има за всички ) - и пак ще им остане огромно количество за любимата и семейството . В леглото са най желаната партия . Че кой друг може да те изпълни с всички онези работи за които си мечтае милата женичка . При Скорпиона има от всичко по много . Изкуството на любовта му е в кръвта и самия той не полага никакви усилия и позьорства за да впечатли една дама . Достатъчно е да се срещнат само и работата е наполовина свършена . Той не обича вятърничавите , лишени от чувства , елементарни и лесни жени . Кефи го всяка проява на труднодостъпност , агресия и сила у една дама . За него е истинско удоволствие и предизвикателство да забоде някоя горда , галантна , достолепна и красива . Интересното е , че поради това си качество - често се унася да сваля вече омъжени дами . Но понеже е по трудно то и наградата е по ценна . Той не е толкова верен и затворен , колкото Рака и Рибите , но представи си колко му е трудно непрекъснато да отблъсква женските атаки , често придружени с искрени обяснения в любов и нахални до нива извън благоприличието за една дама . Те са най често ухажвания знак и около тях непрекъснато се говори за секс и еротика . Не им е лесно . В леглото е такъв какъвто трябва да бъде един мъж - всички допълнителни приказки са излишни........
    и аз съм скорпион ;р само където съм момиче
    Колкото и да се взираме в миналото - то няма да се върнe.. Колкото и сълзи да пролеем за изгубените моменти - те няма да се повторят ! Остава да ни топли само спомена и надеждата някой ден отново да бъдем щастливи..!

Дева,Водолей и Лъв
    Една любов, която пречи ми да спя,
    едни очи, които срутват ми света,
    едни ръце, които толкова желая,
    ти си любов и война,
    ти си болка и съдба,
    само ти.

Аз съм Телец и е много хубава зодия , вярно понякога голяям инат съм,но си и се кефя. Много си допадам със Рак същоо така Лъв,Водолей,Овен. :P
    DobriteArmin van Buuren - Fine Without You (feat. Jennifer Rene) *

Аз съм водолей, и предпочитам водолейки

Аз съм Близнаци.
    Най- се разбирам с Козирози, но повече в приятелството.
    Скорпионите ме подлудяват само с един поглед, а Водолеите са много добра и приятна компания.
    Най-после ти дойде...Добре направи.
    Копнях за тебе,
    В душата ми желание запали ти
    и цяла изгорях...
    Сафо

аз предпочитам рак или стрелец мн са палави

ми аз съм Везни и в хороскопа ми пише че се разбирам най-добре с Близнаци (колкото и да са ми противни някой,особено гаджето),Лъвчета и Скорпиончета ..и наистана е така
    ..к0лк0т0 п0вече приятеЛи,т0лк0ва п0вече ПредАтеЛи..

Овен,Лъв,Близнаци :P
    Now I've found, who I am
    There's no way to hold it in
    No more hiding who I want to be
    This is me

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Момичетата които съм харесвал до сега са били Дева и Везни.
    Аз подкрепям мойта зодия -Близнаци ама уви не съм имал връзка с момиче зодия Близнаци

--------------------------------------------------------

Според мен везни . Хора с големи сърца , които са добри приятели и умеят да обичат . Не са конфликтни и са разбрани хора .

Повече от фен
    Овен и стрелец..

Мега фен Аватара на dirtyyy
    ТЕЛЦИ!
    РИБИ!
    ВЕЗНИИ!
    ноо не съм привърженик на зодияка.

аз съм телец,но мисля,че Рибите са най-привлекателни.

Цитирай Първоначално написано от bekhama
    аз съм телец,но мисля,че Рибите са най-привлекателни.
    много са сладки и милички : (
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    sliven
    Баси тъпото тая и повечето теми тук са не само за губене на време ами и нямат никакъв смисал.коя била наи привлекателната зодия смятаи даи да ги изредим всички и точка във всеки и всичко има по малко привлекателно баси.какъв смислов отговор очакваш на тъпата си тема???
    St.ANGER

Цитирай Първоначално написано от venivid
    Аз съм телец майка ми е телец аща ми е телец кучето е телец дядо ми е телец и момичето което харесвам е телец и най-добрия ми приятел е телец а кажете са кфа е таз съдба???
    Ейй...големи харчове падат април-май в такъв случай

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    се тая ми е кой ква зодия е
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си