- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коя е най-привлекателната Зодия ?
скорпиониуникално гадни същества, но същевременно привлекателни
![]()
Time is all I got
+1Първоначално написано от MeGGiTy
![]()
. . Мм аз съм Телец и според хороскопа най-добре се разбитам с Дева и Козирог (най-добрите ми приятели), но си падам най-много по Близнаците. . колкото и да ме дразнят по принцип. . ама то това си е нормално. . ;xx xD![]()
Скорпионите определено!!!![]()
![]()
аз съм стрелец мн ми харесва да общувам с стрелци също и със лъв,овен, дева най-вече![]()
![]()
нема по-по-най... ама за протокола - козирог![]()
Овци, телета, близнаци, лъвове, кантари
Едит: Пропуснах водолеите. Како, сори![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Аз съм Козирог моя приятел е Близнаци всичко е перфектно докато не се намесят приятелите му мн е наивен според мен Козирог е мн хубава зодия зависи и кой я притежава, Риби е хубава, Дева![]()
"Най-голямото щастие е да бъдеш обичан заради самия тебе или по-точно, да си обичан въпреки тебе." Виктор Юго
Най-често ми се е падало да съм с лъв или овен... лош късмет ,но пък се получават доста неща с тях. Все пак зодията гледам на най-последно място!
What if.. ?
Аз пък съм рибо-овен, приятеля ми рако-лъв. И двмата се родени на междинни дати![]()
Лъв![]()
Първоначално написано от scanadal
все пак живота е розов..докато не ти го омаца някой с черни бойчки ;d
ъгххх! не мисля,че има значение ... коя зодия си .. един от най-добрите ми приятели който ми е вече 10 години е близнаци ... момчето което харесвах близо 8 години е близнаци ... а има някои близнаци които ми бъркат в здравето направо!!! .... аз съм везни и мойте фаворити са ВЕЗНИ и най-вече ЛЪВЧЕТА!!!![]()
![]()
![]()
Take the evil out the people, they'll be acting right,
cause both black and white is smokin crack tonight,
and the only time we chill is when we kill each other,
it takes skill to be real, time to heal each other ...
-2Pac-
лъв съм ама повярвай ми по-грозен човек от мене нямаПървоначално написано от SweetySmallDevil
![]()
![]()
лъв съм и съм най- якия човек, когото познавам, вервай миПървоначално написано от balsamaa
лъвовете рулз
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
И аз харесвам лъвове, но не и за нещо сериозно.Печени са, ако не им се връзваш на суетнята.
Привличат ме и скорпиони, защото са много страстни.
Овни също, защото им харесва абсолютно всяка идея, стига да е вложен малко адреналин в нея.
Когато теглим чертата, всичко това се събира в Телеца.Най-прекрасната зодия, обoжавам я направо.Като бонус се прибавя и способността им да се привързват трайно.
В крайна сметка всичко си е до човек.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Козирог за момче, а за момиче - Телец. Аз също съм Телец и се разбирам с Дева, Рак, Овен, Козирог, Стрелец.А за Лъвовете да супер добрички са
![]()
От всички,с които съм била... Едно момче,което е зодия овен.. И с което се разделихме преди страшно много време...
Той имаше най-доброто държание.. Държеше се на положение,самоуверен беше..и все пак нежен.. И до болка искрен... Аз съм за овените заради тоя случай...
Но честно казано не мисля,че зодията има някво значение... Важна е индивидуалността,и съгласете се-има представители на една и съща зодия,които коренно се различават.. А уж не би трябвало да е така..![]()
Та всичко си е до човек... : )
оо момчетата овен са мн добри) стрелците сме странни