- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коя е най-привлекателната Зодия ?
вийй чели ли сте за скорпиона (моята зодия) на какво сме способни![]()
оо ти не познаваш , но повярвай ми има! аз също харесвам тази зодия ,но като видя този индивид и сериозно се замислям по въпросаПървоначално написано от FlashMX
so what do you want from me (music) http://www.vbox7.com/play:e6942aca
аз съм рак и нямам предпочитания за зодия
но не мога да трая зодия близнаци имам няколко фр който са близнаци и са ми супер лигави и несериозни за повечето работи... изключение прави само 1 дето се разбираме![]()
мм не мисля, че зодията е от значение ..![]()
и все пак аз съм козирог .. а за отговора на въпроса .. може би лъв и стрелец ..![]()
аз съм за водолейчетата...аз също съм водолейченце иии мисля че сме страшно яка зодийка щот винаги получаваме това което искаме,когато си въртим нещо на пръста винаги става..не сме много властни,понякога сме леко странни,но е нормално за нас,верни приятели сме ии най-важното купоните са в кръвта ни и винаги сме в центара им
![]()
![]()
![]()
:P И още нещо много важно- УМЕЕМ ДА ОБИЧАМЕ
![]()
Истината боли,НО това не означава че лъжата лекува..!
Според мене Водолеите са наистина разбрани хора и много лесно се общува с тях.
Е, да големи инати сме, но ако сметнем, че нещо си заслужава бихме направили компромис...
АЗ съм чела .. ама мисля, че една Дева ще те оправи малкоПървоначално написано от haritov
![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
О, лъвовете са невероятни.![]()
Мъжо ми е лъв и просто...![]()
![]()
Аз съм овен, абе няма оплаквания засега.![]()
Бест френда е рак, също невероятни хора.
А най-добрата ми френдка е стрелец.
Но с двете ръце за лъвовете![]()
![]()
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
лъвовете=арогантност,самов любеност
раците=ревниви до мозъка на костите си...
Поне моите познати са така,може да има изключения..
иначе не всички близнаци са несериозни-сестра ми е близнаци и е един от най-прекрасните хора,който познавам-узряла в повечето отношения и само хубави думи мога да кажа за нея...Имам още 1 приятелка близнаци-страхотен,милчовек,невероя тен слушател,перфектно се разбираме,дядо също е близнаци и е печен...така,че от повечето от представителите на зодията нямам оплаквания и претенции..
девичките са супер готините и позитивни хора...очудващо как с 1 усмивка и те зареждат за дни напред![]()
и аз съм близнаци ... и си харесвам зодиятаПървоначално написано от EeeBobii
но за момчета най ми допадат девички може би защото приятелят ми е дева
и си е много добричък
![]()
)))
моята
Овен![]()
КоГаТо РаЗсЪбЛеЧеШ дУшАтА сИ пРеД ХоРаТа, ЕдИнСтВеНоТо, КоЕтО ХоРаТа щЕ НаПрАвЯт е - Да я ИзЧуКаТ. ЗаТоВа, КоГаТо ПрАвИш ДуШеВеН СтРиПтИйЗ, ЗнАй КоГа Да СпРеШ. НаДъРвИ Ги и СпРи.
Най-привлекателни за мен са скорпионите и козирозите..общо взето около мен само скорпионииначе харесвам рибите,овните,девите..водол ея също ,въпреки че не се разбирам много с него.
Не харесвам близнаци,телци..аз съм рак
една от най-привлекателните зодии,всъщност водните знаци са най-привлекателни според мен :P
Be true to yourself and follow your heart...so I won't give up!
Аз съм скорпион..Първоначално написано от reallove1
![]()
![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Няма най-готинаАз съм Везни,приятеля ми е Рак
![]()
Обичам Калоян завинагиии !!!!!
Везни !!! Защото ОБИЧАМ моето заиче а тя е страхотна и е ВЕЗНИ !!! :P![]()
![]()
![]()
"Съборете тавана, нека звездите влезнат и във вашия дом"
Т'ва с везните е пълна простотия... никой не може да ме накара да повярвам, но стане ли въпрос везните много ясно![]()
![]()
Везнаа съм .. ии Везнаа харесвамм![]()
men me kefqt vodolei i vezni,a za momi4eta nai-dobrata mi priqtelka e telec i e strahotna mn si me radva i sme si super drujki
Първоначално написано от reallove1
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
е много ясно че водолей сме номер 1
Според мен е ribi .. ; )
иначе съм bliznaci