- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коя е най-привлекателната Зодия ?
попринцип 80% от момчетата,с които съм била или съм харесвала са били близнаци,така че аз определено съм за близнаците като най-привлекателни (поне в мойте очи е така) . Иначе се разбирам много добре с везните и с телците![]()
пп: Козирог съм .
аз съм везни4ки![]()
мн си я харесвам
Мхм .. много познато аз също съм такаПървоначално написано от slun4ice_90
![]()
![]()
![]()
За раzlиka 0т вsiчкi dруgi,аз imам akъл v gлаваta,и сreщу dvе в0дki nе си 0tvаряm kраkaта...[!]
Аз съм зодия лъв и доста се разбирам със зодията овен, стрелец и рак, но ме бива в общуването с всички.![]()
Do you know?..
Sometimes and Angels say lies...
Според мен Риби и Скорпион.В рибите има чар и тайнственост,пък и са интелигентни и интересни,а скорпионите просто завладяват ии не знам,кефят ме.![]()
Ами аз съм телец а пише че най-много си пасвам със ДеваБъдещето гадже щеше да бъде такова ама му ебах мамата
![]()
иначе ай хейтвам тЪкифЪ лигАфи мУмиЧинцЪПървоначално написано от XiPiXoPiGiRL
![]()
![]()
Защо не почнете да пишете нормално, бе хора?!
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
най-привлекателната зодия е лъв..![]()
But I am never beaten
Broken not defeated,
I know next to you is not where I belong
Най-привлекателна е зодия "Тлъста морска костенурка" ...
правилно, да му се невиди само енди близнаци и едно телци са ви в устата, кой каквото иска да говори девите са си мн хубави зодии, и докато лъв с лъв, рак с рак и т.н. несе разбират дева с дева се разбират суперПървоначално написано от metalcheto
![]()
![]()
Аз съм близнаци разбирам се с тези от Близнаци козирог дева водолей и т.н.
амиии аз съм Овенмного си харесвам зодията
вярно,че сме много инатливи същества и супер ревниви,но все пак..Овен никога няма да те предаде и никога няма да ти е скучно с него
![]()
Дева![]()
![]()
Иска ми се да излетя като птичка,
иска си и се да отида там някъде..
Някъде дето човек не се връщал..
Ах,как не мога сега е рано..
Даааа ! Аз съм Дева попринцип .. ама Лъвовете са хората, с които най-добре се разбирамПървоначално написано от george19
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
и аз съм Лъв...гласувам с 2 ръце за близнаците и скорпионите...![]()
'Аз не живея - аз горя...'
Аз съм телец.Имам една приятелка дето също е телец и на моменти сме се хващали за коситеПоследният дето..хм..се забивахме беше близнаци и определено не завърши добре..най-добрия ми приятел е овен,а най-добрата ми приятелка дева,разбирам се и с двамата
![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Точно такаПървоначално написано от george19
![]()
I told you why, I'm a stranger inside..
I told you why, why the palm of my hands are closing..
вийй чели ли сте за скорпиона (моята зодия) на какво сме способни![]()
оо ти не познаваш , но повярвай ми има! аз също харесвам тази зодия ,но като видя този индивид и сериозно се замислям по въпросаПървоначално написано от FlashMX
so what do you want from me (music) http://www.vbox7.com/play:e6942aca
аз съм рак и нямам предпочитания за зодия
но не мога да трая зодия близнаци имам няколко фр който са близнаци и са ми супер лигави и несериозни за повечето работи... изключение прави само 1 дето се разбираме![]()
мм не мисля, че зодията е от значение ..![]()
и все пак аз съм козирог .. а за отговора на въпроса .. може би лъв и стрелец ..![]()
аз съм за водолейчетата...аз също съм водолейченце иии мисля че сме страшно яка зодийка щот винаги получаваме това което искаме,когато си въртим нещо на пръста винаги става..не сме много властни,понякога сме леко странни,но е нормално за нас,верни приятели сме ии най-важното купоните са в кръвта ни и винаги сме в центара им
![]()
![]()
![]()
:P И още нещо много важно- УМЕЕМ ДА ОБИЧАМЕ
![]()
Истината боли,НО това не означава че лъжата лекува..!