- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коя е най-привлекателната Зодия ?
според мене са риби,скорпиони,раци....тук таме некое и друго теле![]()
абе общо взето не се разбирам само с някои зодии като деви....близнаци....
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
аз съм рибкаааа мене лично ме кефят доколкото съдя по приятелите си : раци , стрелци , други рибоци,скорпиони . И незнам но много ме кефят лъвовете и водолеите също :P
![]()
и аз съм близнаци : )Първоначално написано от FucKtheSyStem
Една усмивка не струва нищо, а прави много ! Не трае повече от миг, но спомена за нея понякога е вечен ...
Близнаци съм и азНай-хубавата зодия е това!
А иначе Овен, телец, везни или водолей. Това за зодиите за мен.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Аз съм Козле! И се разбирам много добре с телци,водолей,стрелци,скор иони,а иначе последните момчета с които съм имала нещо са се Близнаци...
Toва доказва, че ние Близнаците сме страхотни приятели!Първоначално написано от Punisherrr
![]()
Разбирам се със Стрелец, Близнаци, Овни и т.н.
Мразя Водолей и Рак!
Първоначално написано от ScionOfStorm
Ей все Близнаци в устата са ви
Абе готини хора сме, не мога да се оплача. Козирога с малко повече уговорки също би могъл да е гадже на близнак.(лично наблюдение)
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Лъвовете и близнаците са най-печени според мен.![]()
А всъщност уж с тях не се разбирам много,но... май излиза обратното![]()
![]()
Първоначално написано от scanadal
Pravilno !![]()
![]()
![]()
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
И аз съм лъвче , а приятеля ми е рачеЗодиите , с които най-добре си допадам , са лъв , близнаци и овен
![]()
Най-вече близнаците.Обожавам ги,това си е!!!!!![]()
![]()
Иначе и моята зодия си я обичам - водолейче съм аз.
![]()
аз съм козирог винаги съм с рогата на пред .. не съм обръщал внимание с какво се разбирам .. но май с всички![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
според мене сякаш си падаш повече по близначкиПървоначално написано от EeeBobii
![]()
![]()
Принципно, девите да барат меча (не ми се сърдете, нищо лично)
...за да бъдеш себе си, трябва да се докажеш и да не забравяш кой си и от къде идваш.. защото това е твоята история, а човек без история е просто лице от тълпата....
мойта
+ az edinstveno s raci mai ne se razbiram smisal ima ne6to koeto me drazni v haraktera im.Ina4e priqtelq mi e l1v - P1lni protivopolojnosti smeПървоначално написано от mickelangelo
Is everybody going crazy?!?
nqma takiva filmi e hora sichko si e do genПървоначално написано от dimitar_ak
eee i vse pak nikoi nihsto hubavo ne kaza za devite (i nie sme hora![]()
)
Първоначално написано от Locci
![]()
Офффф близнаци и скорпион се разбират , казвам го от опитДаже едно мое бивше гадже е скорпион и още имаме така .. по-близки отношения
.. Ами аз съм Близнаци и се разбирам най-добре с Дева , Скорпион , някои представители на Телеца , Козирог и Стрелец
С другите - нееееее
![]()
![]()
![]()
.. само болката е истинска ..
Зодията не е от значение![]()
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
ами аз съм везни и почти никой не познавам с мойта зодия, незнам що, иначе се разбирам най-добре с телеца, майка ми е телец, най-добрата ми приятелка е телец, другата ми много добра приятелка е телец, баща ми е телец(макар че не се разбираме много добре). Най не ми харесват водолеите, незнам що, просто не си допадам с тях, е то си зависи и от човека де. А като става въпрос за гадже, не мога да преценя, никакво значение няма.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
+1Първоначално написано от YouCantStopMe
i az sam bliznaci i priqtelqt mi sashto i sme napalno ednakvi imam i priqtelka bliznaci i s neq harakterite ni savpadat
![]()