.
Отговор в тема
Страница 27 от 105 ПървиПърви ... 172324252627282930313777 ... ПоследнаПърви
Резултати от 651 до 675 от общо 2622
    Голям фен Аватара на Hopegiver
    Аз съм близнаци, колебая се между няколко ;д както винаги...
    затва Водолей, Дева и Лъв - най вече водолей :д
    Hopegiver IS NOT Hopekiller

iveetyy

Feel your every heartbeat
    Feel you on these empty nights
    Calm the ache, stop the shakes
    You clear my mind
    You're my escape ...

Аз съм водолей, а приятелят ми също и се разбираме страхотно
    Never say hello,if you mean goodbye.Never look into my eyes if all you do is lie.
    Never say "i love you" if you don't really care.
    Never talk about feelings if they aren't really there..

Мега фен Аватара на iiordanova
    Аз съм Дева. Невероятна зодия сме!
    .. Рачета , Козирози , Водолей ми се лепят. Но мисля , че се разбирам с всички зодии .. старая се! Но определено ние Девите сме най-харизматични.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от iiordanova
    Аз съм Дева. Невероятна зодия сме!
    .. Рачета , Козирози , Водолей ми се лепят. Но мисля , че се разбирам с всички зодии .. старая се! Но определено ние Девите сме най-харизматични.
    не съм срещала нито една дева, с която да намеря общ език. в повечето случаи даже доста ме дразнят.

аз като че ли най- добре се разбирам с близнаци, стрелците също не са лоши.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Град
    Kyustendil
    Лъвчетата сме си най - готини
    [b][color=black]Espa

Голям фен Аватара на Callisto
    Аз съм си стрелец, родителите ми са стрелци, най-добрите ми приятели са стрелци и гаджето ми е стрелец...да не кажа и последните 2ма бивши. Супер много се радвам на тази зодия. Адски готини хора са. С чувство за хумор, болезнено искрени, приятелски настроени към всички, красиви....абе супер яките хора!!!

Влюбена в телец,аз съм водолей. : ))

Град
    [На Метри От Земята]
    аз съм стрелец и се разбирам добре с риби, деви, овен, и стрелци
    Просто аз

Аз съм телец. Иначе риби..
    In life, unlike chess, the game continues after checkmate.

Град
    Шумен
    Много ме радват лъвчетата(като мен бе ;д)
    ии девите, телците и водолеите < прекрасни хора (с изключения ест ..)
    -What are you looking at? o_o
    -You, obviously. *smile*
    _________

Sex.Love.Control.Vanity.. <3

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Цитирай Първоначално написано от matty7
    Аз съм риби и по някакво странно стечение на обстоятелствата, все се оплитам живота с некви деви. ... пичове са и трудно можеш да разбереш какво точно иксат, мислят и чувстват. може би точно тва ме привлича в тях. най - добрите прителки които съм имала се деви са били (имала, значи, че и двете заминаха за чужбина, а не че сме се скарали )а сега си падам по момче дева .

Рибите. ние сме много яка зодия. смисъл, че в нас се съчетават особени черти от всички останали зодиаклани знаци ; ) . имаме изобилие от получителни качества, ноо: има някой представители, които са склонни към хазарт/разврат/наркоманство/пиянство/алчност. тия черти от характера хич не са привлекателни . обаче, ние рибоците се делим на две основни групи. едните (в живота) вървят срещу течението, другите по течението. / е тия дет са по течението са кофти хора, винаги са контра и никой не ги търпи/ срещу течението - тва са много яки хора, но и чувствителни, внимавайте да не ги нараните ; )).

иначе аз се разбирам с всички хора.. е, с лъвовете малкооо, нямаме общи интереси, но единствено стях. обаче за сметка на това супер добре си пасвам с: телец/рак/дева/скорпион и разбира се водолей .
    буу аз съм от тея с/у течението ^^

П.П Относно горния пост...Познавам едно момче лъв...ебати самовлюбеното и мега самоуверено,ухилено същество...стават,ноо не бих била с лъв ако всички сте такива ^
    точно т'ва имах предвид за тях. то не е зле да си имаш самочувствие, ама мен лично тяхната показност не ми допада
    >> адмирации, че си срещу течението, аз също се определям като такава ;дд
    Бъди единственo себе си в света, койтo постояннo се oпитва да те превърне в някой друг !
    ----------------
    sex : ♀

Супер фен Аватара на FancyGirl
    [b]Inlove в Везни [/b]
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Повече от фен Аватара на vas4e3to0
    Град
    Днес на Марс , утре на Венера!!!
    Цитирай Първоначално написано от Iria
    Аз съм телец. Иначе риби..
    И аз съм телец, ама с риби никак не се разбираме.. Зодията не може да каже, че всички хора ся ша са в добри отношения с раци например.. Човекът сам си създава бъдещето и сам определя с кого е приятел, с кого-не, с кого се разбира и с кого не..

овен, телец, лъв, скорпион
    { Георги the one ♥ }
    ...........run MF run ;]

Цитирай Първоначално написано от D0ubleDMG
    Цитирай Първоначално написано от buttertoast
    овен, телец, лъв, скорпион
    кой от четирите?
    { Георги the one ♥ }
    ...........run MF run ;]

абе то не зависи от зодията, ама мен ме радват скорпионите (аз съм стрелец)
    FUCK-тически не ме интересувате..

Според мен Рибите

Цитирай Първоначално написано от TheOneAndOnly
    Според мен Рибите
    Как няма ;п
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Цитирай Първоначално написано от anonimnaa
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Аз съм телец и според зодиака трябва да се разбирам с козирог и дева, ама почти нямам познати от тези зодии. Последната ми приятелка беше също телец. Понякога е идвало да се избием
    Да по принцип партньори от една зодия не се понасят много много
    Ами аз съм близнаци :P Ам не мога да съглася че хората от една зодия не си ходят .На пример близнаци и близнаци или рак и рак .
    А относно темата най секси са си лъвовете . А също и рибите .

Град
    В бурканче Nutella ;дд
    Яка тема .. Според мен най - привлекателни са везни и лъвове.
    [size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei

Супер фен Аватара на AutomatiC
    козирозите
    http://www.panoramio.com/user/598821
    it's all a theatre and i'm never myself..

Мега фен Аватара на teenems
    Цитирай Първоначално написано от pamii
    Яка тема .. Според мен най - привлекателни са везни и лъвове.
    естествено
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Аз съм риба. Най-много ми допадат рибите и лъвовете
    * ** ** ** ** ** ** ** *
    Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии

Aз съм девичка .. И приятеля ми също .. само се карамее .. .. Най-добре се разбирам с рибки, деви ( ако са момичета ) .. Карам се най-много със везни,водолей.
    .. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Цитирай Първоначално написано от matty7
    Аз съм риби и по някакво странно стечение на обстоятелствата, все се оплитам живота с некви деви. ... пичове са и трудно можеш да разбереш какво точно иксат, мислят и чувстват. може би точно тва ме привлича в тях. най - добрите прителки които съм имала се деви са били (имала, значи, че и двете заминаха за чужбина, а не че сме се скарали )а сега си падам по момче дева .

Рибите. ние сме много яка зодия. смисъл, че в нас се съчетават особени черти от всички останали зодиаклани знаци ; ) . имаме изобилие от получителни качества, ноо: има някой представители, които са склонни към хазарт/разврат/наркоманство/пиянство/алчност. тия черти от характера хич не са привлекателни . обаче, ние рибоците се делим на две основни групи. едните (в живота) вървят срещу течението, другите по течението. / е тия дет са по течението са кофти хора, винаги са контра и никой не ги търпи/ срещу течението - тва са много яки хора, но и чувствителни, внимавайте да не ги нараните ; )).

иначе аз се разбирам с всички хора.. е, с лъвовете малкооо, нямаме общи интереси, но единствено стях. обаче за сметка на това супер добре си пасвам с: телец/рак/дева/скорпион и разбира се водолей .
    буу аз съм от тея с/у течението ^^

П.П Относно горния пост...Познавам едно момче лъв...ебати самовлюбеното и мега самоуверено,ухилено същество...стават,ноо не бих била с лъв ако всички сте такива ^
    Не всички лъвове са супер самовлюбени . има и такива които не го показват ! Направо ги обожавам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си