- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коя е най-привлекателната Зодия ?
Аз съм си стрелец, родителите ми са стрелци, най-добрите ми приятели са стрелци и гаджето ми е стрелец...да не кажа и последните 2ма бивши.Супер много се радвам на тази зодия. Адски готини хора са. С чувство за хумор, болезнено искрени, приятелски настроени към всички, красиви....абе супер яките хора!!!
![]()
аз съм стрелец и се разбирам добре с риби, деви, овен, и стрелци![]()
Просто аз
Аз съм телец. Иначе риби..![]()
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
Много ме радват лъвчетата(като мен бе ;д)
ии девите, телците и водолеите< прекрасни хора (с изключения ест ..)
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
точно т'ва имах предвид за тях. то не е зле да си имаш самочувствие, ама мен лично тяхната показност не ми допадаПървоначално написано от ShtrudeL
![]()
>> адмирации, че си срещу течението, аз също се определям като такава ;дд
Бъди единственo себе си в света, койтo постояннo се oпитва да те превърне в някой друг !
----------------
sex : ♀
[b]Inlove в Везни[/b]
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
И аз съм телец, ама с риби никак не се разбираме.. Зодията не може да каже, че всички хора ся ша са в добри отношения с раци например.. Човекът сам си създава бъдещето и сам определя с кого е приятел, с кого-не, с кого се разбира и с кого не..Първоначално написано от Iria
![]()
овен, телец, лъв, скорпион![]()
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
кой от четирите?Първоначално написано от D0ubleDMG
![]()
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
абе то не зависи от зодията, ама мен ме радват скорпионите (аз съм стрелец)![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
Как нямаПървоначално написано от TheOneAndOnly
;п
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Ами аз съм близнаци :PПървоначално написано от anonimnaa
Ам не мога да съглася че хората от една зодия не си ходят .На пример близнаци и близнаци или рак и рак .
А относно темата най секси са си лъвовете . А също и рибите .![]()
Яка тема .. Според мен най - привлекателни са везни и лъвове.
![]()
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
козирозите
http://www.panoramio.com/user/598821
it's all a theatre and i'm never myself..
естественоПървоначално написано от pamii
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Аз съм риба. Най-много ми допадат рибите и лъвовете![]()
* ** ** ** ** ** ** ** *
Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии
Aз съм девичка.. И приятеля ми също .. само се карамее ..
.. Най-добре се разбирам с рибки, деви ( ако са момичета ) .. Карам се най-много със везни,водолей.
![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
Не всички лъвове са супер самовлюбени . има и такива които не го показват ! Направо ги обожавамПървоначално написано от ShtrudeL
![]()
![]()
разбира сеПървоначално написано от teenems
![]()
![]()
ПТ аз съм си харесал козирогче![]()
И видях, и ето блед кон, и името на яздещия на него беше Смърт, и адът вървеше подире му...
Лъв съм и най-много се разбирам с лъвовете и козирозите![]()
Кръв,черва и хруптящи вокали!
Аз съм Скорпион ... Приятелят ми е Скорпион ... Най-привлекателни ми се виждат Скорпионите ...Харесвам и стрелците.
Не се понасям с голяма част от околните .
Предимно - деви , лъвове , везни , водолеи .
То си е до човек де... Зодията е просто подробност.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Лъв,скорпион,телец < т'ва са зодиите,макар че скорпиона много често е злопаметен и отмъстителен,но може да бъде адски нежен и мил,точно в това му е чара.За другите к'во да кажа,телците са разбрани хора,стига да не ги ядосаш,разногласията при тях са крайност.За лъвовете,общо взето сме си душици,угаждаме,стига и ние да получаваме нещо в изгода,но наумим ли си нещичко по-така няма спиране.![]()
Утре ти ще си на дъното и ще ме търсиш,но ще е късно,пожелавам ти го искрено и нека тъпкано да ти се връща.
Всичко се връща!