.
Отговор в тема
Страница 28 от 104 ПървиПърви ... 182425262728293031323878 ... ПоследнаПърви
Резултати от 676 до 700 от общо 2622

Hybrid View

Голям фен Аватара на Callisto
    Аз съм си стрелец, родителите ми са стрелци, най-добрите ми приятели са стрелци и гаджето ми е стрелец...да не кажа и последните 2ма бивши. Супер много се радвам на тази зодия. Адски готини хора са. С чувство за хумор, болезнено искрени, приятелски настроени към всички, красиви....абе супер яките хора!!!

Влюбена в телец,аз съм водолей. : ))

Град
    [На Метри От Земята]
    аз съм стрелец и се разбирам добре с риби, деви, овен, и стрелци
    Просто аз

Аз съм телец. Иначе риби..
    In life, unlike chess, the game continues after checkmate.

Град
    Шумен
    Много ме радват лъвчетата(като мен бе ;д)
    ии девите, телците и водолеите < прекрасни хора (с изключения ест ..)
    -What are you looking at? o_o
    -You, obviously. *smile*
    _________

Sex.Love.Control.Vanity.. <3

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Цитирай Първоначално написано от matty7
    Аз съм риби и по някакво странно стечение на обстоятелствата, все се оплитам живота с некви деви. ... пичове са и трудно можеш да разбереш какво точно иксат, мислят и чувстват. може би точно тва ме привлича в тях. най - добрите прителки които съм имала се деви са били (имала, значи, че и двете заминаха за чужбина, а не че сме се скарали )а сега си падам по момче дева .

Рибите. ние сме много яка зодия. смисъл, че в нас се съчетават особени черти от всички останали зодиаклани знаци ; ) . имаме изобилие от получителни качества, ноо: има някой представители, които са склонни към хазарт/разврат/наркоманство/пиянство/алчност. тия черти от характера хич не са привлекателни . обаче, ние рибоците се делим на две основни групи. едните (в живота) вървят срещу течението, другите по течението. / е тия дет са по течението са кофти хора, винаги са контра и никой не ги търпи/ срещу течението - тва са много яки хора, но и чувствителни, внимавайте да не ги нараните ; )).

иначе аз се разбирам с всички хора.. е, с лъвовете малкооо, нямаме общи интереси, но единствено стях. обаче за сметка на това супер добре си пасвам с: телец/рак/дева/скорпион и разбира се водолей .
    буу аз съм от тея с/у течението ^^

П.П Относно горния пост...Познавам едно момче лъв...ебати самовлюбеното и мега самоуверено,ухилено същество...стават,ноо не бих била с лъв ако всички сте такива ^
    точно т'ва имах предвид за тях. то не е зле да си имаш самочувствие, ама мен лично тяхната показност не ми допада
    >> адмирации, че си срещу течението, аз също се определям като такава ;дд
    Бъди единственo себе си в света, койтo постояннo се oпитва да те превърне в някой друг !
    ----------------
    sex : ♀

Супер фен Аватара на FancyGirl
    [b]Inlove в Везни [/b]
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Повече от фен Аватара на vas4e3to0
    Град
    Днес на Марс , утре на Венера!!!
    Цитирай Първоначално написано от Iria
    Аз съм телец. Иначе риби..
    И аз съм телец, ама с риби никак не се разбираме.. Зодията не може да каже, че всички хора ся ша са в добри отношения с раци например.. Човекът сам си създава бъдещето и сам определя с кого е приятел, с кого-не, с кого се разбира и с кого не..

овен, телец, лъв, скорпион
    { Георги the one ♥ }
    ...........run MF run ;]

Цитирай Първоначално написано от D0ubleDMG
    Цитирай Първоначално написано от buttertoast
    овен, телец, лъв, скорпион
    кой от четирите?
    { Георги the one ♥ }
    ...........run MF run ;]

абе то не зависи от зодията, ама мен ме радват скорпионите (аз съм стрелец)
    FUCK-тически не ме интересувате..

Според мен Рибите

Цитирай Първоначално написано от TheOneAndOnly
    Според мен Рибите
    Как няма ;п
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Цитирай Първоначално написано от anonimnaa
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Аз съм телец и според зодиака трябва да се разбирам с козирог и дева, ама почти нямам познати от тези зодии. Последната ми приятелка беше също телец. Понякога е идвало да се избием
    Да по принцип партньори от една зодия не се понасят много много
    Ами аз съм близнаци :P Ам не мога да съглася че хората от една зодия не си ходят .На пример близнаци и близнаци или рак и рак .
    А относно темата най секси са си лъвовете . А също и рибите .

Град
    В бурканче Nutella ;дд
    Яка тема .. Според мен най - привлекателни са везни и лъвове.
    [size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei

Супер фен Аватара на AutomatiC
    козирозите
    http://www.panoramio.com/user/598821
    it's all a theatre and i'm never myself..

Мега фен Аватара на teenems
    Цитирай Първоначално написано от pamii
    естествено
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Аз съм риба. Най-много ми допадат рибите и лъвовете
    * ** ** ** ** ** ** ** *
    Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии

Aз съм девичка .. И приятеля ми също .. само се карамее .. .. Най-добре се разбирам с рибки, деви ( ако са момичета ) .. Карам се най-много със везни,водолей.
    .. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Цитирай Първоначално написано от matty7
    Аз съм риби и по някакво странно стечение на обстоятелствата, все се оплитам живота с некви деви. ... пичове са и трудно можеш да разбереш какво точно иксат, мислят и чувстват. може би точно тва ме привлича в тях. най - добрите прителки които съм имала се деви са били (имала, значи, че и двете заминаха за чужбина, а не че сме се скарали )а сега си падам по момче дева .

Рибите. ние сме много яка зодия. смисъл, че в нас се съчетават особени черти от всички останали зодиаклани знаци ; ) . имаме изобилие от получителни качества, ноо: има някой представители, които са склонни към хазарт/разврат/наркоманство/пиянство/алчност. тия черти от характера хич не са привлекателни . обаче, ние рибоците се делим на две основни групи. едните (в живота) вървят срещу течението, другите по течението. / е тия дет са по течението са кофти хора, винаги са контра и никой не ги търпи/ срещу течението - тва са много яки хора, но и чувствителни, внимавайте да не ги нараните ; )).

иначе аз се разбирам с всички хора.. е, с лъвовете малкооо, нямаме общи интереси, но единствено стях. обаче за сметка на това супер добре си пасвам с: телец/рак/дева/скорпион и разбира се водолей .
    буу аз съм от тея с/у течението ^^

П.П Относно горния пост...Познавам едно момче лъв...ебати самовлюбеното и мега самоуверено,ухилено същество...стават,ноо не бих била с лъв ако всички сте такива ^
    Не всички лъвове са супер самовлюбени . има и такива които не го показват ! Направо ги обожавам

Град
    Пулпудева
    Цитирай Първоначално написано от teenems
    Цитирай Първоначално написано от pamii
    естествено
    разбира се

ПТ аз съм си харесал козирогче
    И видях, и ето блед кон, и името на яздещия на него беше Смърт, и адът вървеше подире му...

Супер фен Аватара на vesinka899
    Лъв съм и най-много се разбирам с лъвовете и козирозите
    Кръв,черва и хруптящи вокали!

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Аз съм Скорпион ... Приятелят ми е Скорпион ... Най-привлекателни ми се виждат Скорпионите ... Харесвам и стрелците.
    Не се понасям с голяма част от околните .
    Предимно - деви , лъвове , везни , водолеи .
    То си е до човек де... Зодията е просто подробност.

Цитирай Първоначално написано от scanadal
    Най-готината-това сме ние Лъвчетата
    Така си е

Лъв,скорпион,телец < т'ва са зодиите,макар че скорпиона много често е злопаметен и отмъстителен,но може да бъде адски нежен и мил,точно в това му е чара.За другите к'во да кажа,телците са разбрани хора,стига да не ги ядосаш,разногласията при тях са крайност.За лъвовете,общо взето сме си душици,угаждаме,стига и ние да получаваме нещо в изгода,но наумим ли си нещичко по-така няма спиране.
    Утре ти ще си на дъното и ще ме търсиш,но ще е късно,пожелавам ти го искрено и нека тъпкано да ти се връща.
    Всичко се връща!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си