- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коя е най-привлекателната Зодия ?
Аз съм скорпион..Най-добре се разбирам с раци и козирози ....
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
1.овенн
2.близнаци
3.лъвове
4.раци
5.телци
а аз съмм стрелецц .. много си харесвам зодията..
Лъвовете са доста привлекателни,скорпионите са много страстни,а девите,колкото и да не им харесвам зодията,просто са ми слабост...
Мъжките деви са големи малоумници и простациПървоначално написано от NoShTnO_iZkUsHeNiE
в добрия смисъл , ако ги познаваш добре
и мен ме радват. Водните зодии сме
![]()
![]()
![]()
![]()
Хубави емотиконки ^
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
тва е супер вярно !Мъжките деви са големи малоумници и простацив добрия смисъл , ако ги познаваш добре
![]()
![]()
По темата: аз съм телец ама скорпионите най-много ме кефят
Много обичам да пия !!! Слушам предимно Турбо фолк !!!
За мен стрелците са номер 1! Всички около мен са зодия стрелец и са много красиви. Предимно бяла кожа, тъмна коса...страхотен контраст. Красиви големи исписани очи, дълги мигли, красива коса, стройни, потдървани, забавни, усмихнати, обичат да се забавляват, болезнено искрени са и казват това, което мислят без задръжки. Секси са и обичат да провукират другите сексуално. Гаджето ми е стрелец и е адски красив-много мой приятелки са ми признавали, че много ми завиждат, но той си е мой.Единствения стрелец, който се различава от това описани е един от приятелите ми от училище, който е рус със сини очи.
![]()
аз съм козирог със стрелец се разбирам и с приятеля ми той е близнаци малко странно да се разбирам с близнаци ,но факт
Summer (h)
деватаа естествено . .![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
Дотук които познавам Телците най-много ме привличат, но Близнаците като мене са си класиката
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Много трудна зодия. Направо не мога да следвам настроенията от ужасно мила жена до бомба с огромна мощност.Първоначално написано от Alex4o0o
аз съм лъв и се разбирам с лъвове идеално :Д също везни и рак![]()
Даа,такива сме,определено..Първоначално написано от dimitar_ak
![]()
Но пък с нас винаги е забавно![]()
Аз съм на границата между лъв и дева. Комбинацията е страшна.Така че се разбирам с почти всички... но за жените предлагам лъв, водолей и телец за най- привлекателни... за мъже- телец, лъв, овен, скорпион.
"Да гледаш света през очите на Лучия е като да виждаш всички чудеса и опасности, които остават скрити за повечето хора."
за тебе най-подходящи са раковете рибите и скорпионите с дева също, но по скоро като приятели![]()
ONE TEAM, ONE DREAM, BULGARIA !
За жените- Риби.. Ето вижте.. Наистина мисля, че са уникални момичета и аз имам късмета да съм родена под този знакhttp://www.astro5.net/forum/viewtopic.php?t=139
За момчета-Лъв (страстни, романтични..)
Имаше случаи в които ми липсваше.. Кога ? Докато дишах..
за мъже ми харесват везните
Actions speaks louder then words .. >.<
За мен - рак.![]()
I'm inlove with a criminal...