- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коя е най-привлекателната Зодия ?
Десцендента е противоположния знак на асцендента ти т.е. след като твоя асцендент е риби, десцендента ти е дева.
Иначе за знака, който те привлича краткосрочно- зависи от неговия асцендент и десцендент и твоите, а от този, който те привлича 'дългосрочно' също много зависи и от слънце, луна, венера, марс.
да.
по 5-и дом е влюбването (децата, игрите, етц.)
7-ми и 8-ми са партньорските;
ще се повторя, като кажа, че за привличане между двама души се гледат синастрии, които отчитат хармоничните разположения на личните планети и ролята/влиянието на тежките. мисля, всички сме наясно, че различните взаимоотношения стъпват в/у различна основа и един сексуален аспект Марс-Венера не винаги е достатъчен за партньорство.
при теб Луната (У5) е в 1-ви в Овен, Меркурий (У7) и Венера (Уса в 5-и в Рак.
Марс е в Телец. 7-мият ти дом обхваща Дева и Везни.
всеки, който кореспондира приятно с тези планети, би те привлякъл;
//и все пак, няма идеална синастрия, защото трябва да има дразнения, за да има движение (т.е. живот), мисля си.
пп: хаха, да, преди време и аз попаднах на клипчетата на Шизо. смятам, че това за Риби (в което говори за своя слънчев знак) е най-показателното видео, което може да съществува за тази зодия.:Д<3
ти не се чуваш... скорпиона не може да понася близнака ! от личен опит ти го казвам няма нищо общо между 2-та представителя на зодиака!Първоначално написано от FucKtheSyStem
аз съм скорпион не е да не знам кво животно съм... като се фкисна... както сега![]()
Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!
Аз съм скорпион и според тези,на които им го говорят звездитесе разбирам доста с козирог.
А и момчето,с което съм е доказателство.
Близнаците някак си не ги понасям понякога и са ми супер странните характери,но всичките ми приятелки са точно близнацихем ме дразнят много понякога...хем пак си оставаме приятели :Ь
аз пък съм лъвче и в момент си падам по един овен..макар,че харесвам всички зодии.Всяка си има своя чар![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
не знам за привлекателна, но за най-развратната и долната- тва е Девата ( важи повече за жените ), иначе мъж дева не е зле...
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Аз съм рибка а приятелят ми Лъв..много труден характер за разбиране!Един ден така,на другия съвсем различен :/ някой за съвет?
И моят е лъвче. Понякога ме вбесяво защото се опитва да налага мнение. Просто опитай да равноовесиш нещата
Един ден ти правиш компромис друг ден той... Мисля че ще се разберете![]()
Аз съм Рибка и съм си с Овенче :3
Аз съм момиче Везни, ни идея си нямам с какви зодии би трябвало да се разбирам, но обожаааавам Овни и Водолеи *о* и мразя Скорпиони, Рибки и Телци.. Но винаги има изключения![]()
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Аз съм Овен а бившата ми е Рибка мн се обичахме но нз какво стана скъса тя с мен и уж не е заради момче пък днес разбрах че са я видяли с момче да се държат за раце , не искам да я губя някъкав съвет да си върна завинаги рипката пишете на лс моля ви
според мене са риби,скорпиони,раци....тук таме некое и друго теле![]()
абе общо взето не се разбирам само с някои зодии като деви....близнаци....
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
аз съм рибкаааа мене лично ме кефят доколкото съдя по приятелите си : раци , стрелци , други рибоци,скорпиони . И незнам но много ме кефят лъвовете и водолеите също :P
![]()
и аз съм близнаци : )Първоначално написано от FucKtheSyStem
Една усмивка не струва нищо, а прави много ! Не трае повече от миг, но спомена за нея понякога е вечен ...
Близнаци съм и азНай-хубавата зодия е това!
А иначе Овен, телец, везни или водолей. Това за зодиите за мен.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Аз съм Козле! И се разбирам много добре с телци,водолей,стрелци,скор иони,а иначе последните момчета с които съм имала нещо са се Близнаци...
Toва доказва, че ние Близнаците сме страхотни приятели!Първоначално написано от Punisherrr
![]()
Разбирам се със Стрелец, Близнаци, Овни и т.н.
Мразя Водолей и Рак!
Първоначално написано от ScionOfStorm
Ей все Близнаци в устата са ви
Абе готини хора сме, не мога да се оплача. Козирога с малко повече уговорки също би могъл да е гадже на близнак.(лично наблюдение)
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Лъвовете и близнаците са най-печени според мен.![]()
А всъщност уж с тях не се разбирам много,но... май излиза обратното![]()
![]()