- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коя е най-привлекателната Зодия ?
ми сексави сте кво да ва права...![]()
![]()
![]()
Дори да си на верен път, ако просто седнеш на пътя ще те прегазят!
Хах сексавиПървоначално написано от rockchiqmorbidheart
Чаровен са ме наричали, ама сексав
![]()
![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
аз нещо мноо разлика в зодиите не виждам... това като рожденните дни...
голем прас дали си роден януари или септември, това не ти влияе на живота..
Близнаци,Стрелец,ТелецМамини хубави.. (сън)..
![]()
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
Аз също съм скорпион и съм влюбена в момче, чиято зодия е скорпионПървоначално написано от YouDontKnowMe
![]()
Ti si mn zle 4ovek ovenite iaz sam oven sa nai qkata zodiqПървоначално написано от loverboy94
![]()
![]()
![]()
Az sam momi4e i mn mom4eta me har lo6oto na ovenite e 4e iskat da imat mn vlas i sa skolni kam iznevarq no se pak samo oveniii
![]()
![]()
![]()
kvo kat za men govorqt NaLi SaM vAv G
ОВНИ ОВНИ ОВНИ ОВНИ ОВНИ ОВНИ И САМО ОВНИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Няма по-пламенна зодия, няма по-големи ненормалници, няма по-големи секс машини от тия.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И Скорпион също... ама са ми много потайни някви.. Момчета Везни не познавам не знам за вас.![]()
![]()
А телци, раци, риби - далеч от мене... Познавам един телец, дето на външност си го бива определено, ама иначе..
козирог? сериозно? поне моите наблюдения са ,че са супер костеливи орехи ,малко приказват и в общи линии са с дооста труден характер..тамън се чуда как да се разбера с един представител на зодията ама не мога да го измисля...при положение,че откъм зодии съм пълната противоположност-везниПървоначално написано от impossible7
![]()
*първично ме привличат предимно мъже близнаци, фриволни, реещи се, забавни, но ужасно несериозни, несигурни и просто да, от различни светове сме.
*възхищавам се и дори малко(аха) завиждам на овните за социалните им качества и липсата на задръжки, но и с тях сме на двата бряга що се отнася до светоусещане и представа за близост, приятелство, семейство и дефинициите на всички абстрактни понятия.
*мъжете риби имат доста приятно чувство за хумор, но са пасивни, не знам какво чудо трябва да стане, за да се събере двойка от несигурни и бездействащи бъзльовци.
*лъвовете са магнетични, и мъжете, и жените<3
*с телците си приличаме не по един и два параграфа, но въздушното при мен си казва думата, та някои рисунъци в съществата им меко казано не ми допадат.
Един от класа е овен - сметкаджия и циция.Първоначално написано от loverboy94
но не се обезкуражадай...
А по темата - аз съм стрелец, най добрия ми фр. е стрелец, женските стрелци ги мразя леко а иначе съм влюбен в рибка![]()
http://nagradionline.info/vote/menace4
Гласувайте и ще получите услуга
Ще бъда и съм влюбен аз,
и така до сетния си час.
Rikh' darman derigno'h darmee
Dak'roh dendror Tha'raa zighmee...
Точно това, че са с труден характер ги прави привлекателни, интересни, задържащи вниманиетоПървоначално написано от lipsvashh_mi
Иначе наистина са костелив орех ;д
Моят приятел е козирог и от него знам, че с везни не се разбира, а сега и ти го доказваш ;д
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
скорпион![]()
Два скорпиона на едно място лоша работа кой ще командва![]()
Мъжете Риби са пасивни, до колкото жените... *Ох на дядо меки крушкии!*
Стрелците са отворени (и се целят високо - аз)
Лъвовете са добри души, акъла им сече, но могат да бъдат и много коварни
На везните не им пука много
Ще бъда и съм влюбен аз,
и така до сетния си час.
Не е вярно, женките стрелци сме супер приятни и поносими. Не знам какви жени стрелци познаваш, ама при мен впечатленията са на обратния полюс. Мъжете стрелци са "лошо предсказание".Първоначално написано от nerazbranoZLO
На външен вид и мен ме привличат близнаците, но за сериозните неща не си пасваме. Преди имах вземане-даване с овен и мноого трудно мелехме, ама понякога, много рядко, се напасвахме. В момента ме измъчва едно раче... много ми е странен, изобщо не е като другите мъже раци, които познавам. А най - противното нещо на света е мъж дева. Те т'ва и гъза не може да си изтрие само!
lipsvashh_mi,
че ти си Везни, какво искаш..
За мен една от неприятните зодии за жени е Везната, даже дали не е най-най.
Везните мога да си ги манипулирам както си искам, супер податливи са :Д
За сметка на нас пък вие приказвате ама какви ли не глупости, да ви се приака ше си го кажете пууу, и това ви прави винаги открита карта.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Е, явно не съм попаднал на добри стрелкини...Първоначално написано от babity
![]()
П.С. Няма толкоз лигаво нещо като мъж дева, особено момче![]()
Ще бъда и съм влюбен аз,
и така до сетния си час.
Не само лигави, едни такива мекушави са, влияят се от всичко, зависими от всичко, пълни лайна са.![]()
хахахха излишен въпрос -> доказано е, че това е Девата![]()
Абе хора кака може да вярвате ,че зодиите имат нещо общо с характера на човек.....![]()
--------------------------------------------------------
В прочем - всички сме съгласни с това.Първоначално написано от babity
![]()
А, BlueFace, НЕ влияят пряко, но все пак си имат и те значение...
Ще бъда и съм влюбен аз,
и така до сетния си час.
аз съм водолей и според мен ти са много хебава зодия,разбираме се с почти всички и сме много готини. САМО ВОДОЛЕЙ!!!!!!!!!!!
иначе съм телецПървоначално написано от FlashMX