- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коя е най-привлекателната Зодия ?
мхмм ние лъвовете сме готини ама сме малко проклети имайте го предвид ако се хващате с лъвПървоначално написано от CherryS
![]()
Дори да си на верен път, ако просто седнеш на пътя ще те прегазят!
Знам го това. Брат ми е лъв и понякога е проклет до болка...
http://nagradionline.info/vote/menace4
Гласувайте и ще получите услуга
Ще бъда и съм влюбен аз,
и така до сетния си час.
Rikh' darman derigno'h darmee
Dak'roh dendror Tha'raa zighmee...
^ Лъвиците са забавни приятели, но познавам само 1 момче, което е зодия Лъв.![]()
С Овните са бомба.
Първоначално написано от nerazbranoZLO
Зодиите са една жестока заблуда.Обясни ми как ,аджеба, положението на звездите в космоса и месеца,през който си роден, могат да окажат влияние върху личността на един човек и да определят характера му.
Абсолютно всичко опира до човека,от средата в която расте,от това в каква компания се събира,какви навици си изгражда,какво възпитание му се дава и т.н.
--------------------------------------------------------
^коя зодия си?
Близнаци
асцендентът?
Слабо ме вълнува асцендента ми.Не се занимавам с такива нещаЗодията не може да определи човек
![]()
Аз съм Дева със асцидент ЛъвДоста противоречиви зодий,а? По принцип много си харсвам зодийката,доста съм сантиментален,което е малко странно за момче,и това си е от девата,обче съм и малко избухлив,това вероятно е от лъва.Не ми се изброяват и други лъвски и девски черти от характера ми,но не са малко.С оглед на нещата излиза че хем съм проклет,хем добричък,аз лично смятам че работата е съответно 25% срещу 75% все пак...Сестра ми е лъв със асцидент скорпион,и е страшно проклета понякога,най добрия ми приятел е риби,и има чудесен характер,а в хороскопа пише че девите се имат със риби.
Извод: Зодийте имат значение,дори и да не намираме логика,имат значение!
П.С. Абе на зодийте им вярвам,ама на хороскопите на Алена пет пари не давам!![]()
Живеят само влюбените,останалите просто съществуват.
така е зли сме и като цяло сме на моменти ..Първоначално написано от rockchiqmorbidheart
странии бъбриви горди и много горделиви
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
http://astrollusion.free.bg/ Моля ви прочетете я цялата![]()
мойта![]()
Мрете ве! Близнаци рулз!![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Оо,ЯвчооПървоначално написано от DaemonBoy
:P :P
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
Яничке, кажи им че ние сме най-големите!Първоначално написано от girlche
![]()
![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Т'ка еПървоначално написано от DaemonBoy
![]()
![]()
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
Може би след мене, но не знам...Първоначално написано от girlche
Иска ти сеПървоначално написано от Nakadah
![]()
фактите не се искат...Първоначално написано от girlche
Докажи ми ,че е фактПървоначално написано от Nakadah
![]()
Google!Първоначално написано от Davitrov
Това ,че Луната предизвиква приливите и отливите,не означава ,че влияе на характера на човек. Прочети статията,която постнах и ще разбереш голямата заблуда на астрологията.
П.П. Аз не вярвам в зодиите,но заставам зад това ,че Близнаци рулз!![]()
Близнаците, що не си направите една секта??![]()
![]()
... приличате си всичките![]()
Абе Лъв беее мишоци. Аз съм грозен,изключение съм ама казвам по принцип![]()
Westside rollin' all day, every day
манипулативни и податливи са най-малко черти от характера ми,с кото мога да се опиша....за споделянето също-камо да си казвам всичко..но пък винаги си има изключения от правилото..Първоначално написано от MakeMeLaugh
а за поста преди това-не съм казала,че не се разбираме..просто се чуда как да подходя с такъв супер затворен,мълчалив човек-свикнала съм да съм обкръжена с по-свободно държащи се и сега наистина ми е странно![]()