- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коя е най-привлекателната Зодия ?
Аз какво да кажа 2 години и малко с рак... И то за типична представителка на лъвовете... Не питай каква комбинация еПървоначално написано от gabsit000
![]()
Това са безпочвени предразсъдъци. Като и всички тия зодиакални простотии - това са общочовешки характеристики, с които всеки може да се свърже, дори и рак да чете описание на скорпион или някаква такава комбинация... Така че зодията няма никакво значение.
Можете ли да ми кажете дали съ съвпадат жена от зодия дева с мъж от зодия козирог и ако мобже да ми кажете спецификите на козирога?![]()
![]()
И аз съм такаПървоначално написано от dimitar_ak
има едно момиче в класа което имаме на една дата РД и сме Телци и в последно време не мога да я понасям
![]()
Нямам думи да опиша колко са готини тия. Разнообразни като визия и като поведение. Владеят изкуството да общуват във всичките му форми. Може да бъде каквато си поиска или каквато на мъжа му се прииска. Жените Стрелец са мечтата на много мъже, между които и курортния тип кръшкачи. Не може да си прекараш по-весело и по-добре с никоя друга. Блестящият коктейл от остроумие, чувство за хумор, сексуално излъчване, откровенност, безцеремонност и непринуденост е в състояние да подлуди всеки мъж.![]()
Просто срелците сме си многофункционални .. Срещат се в най - различни форми: от най - големия кретен, до най - високо интилигентен тип![]()
![]()
http://astro.beltcho.eu/06_Virgo_f_10.htmПървоначално написано от sashto22
FUCKтически не ме интересува![]()
Ами аз съм Рак,и се разбирам чудесно със Стрелец, Водолей,Везни и горе доло Дева ;D![]()
Егати рекламатаПървоначално написано от sweetpunk
Ако ти кажа, че не мога да се сетя дори за един стрелец, който познавам. Явно не са ми направили особено голямо впечатление
![]()
телец съм ама си ме кефят рибките с тяхната романтика, а и все такива мом4ета харесвам ...![]()
![]()
Sam <3 & Dean <3
I'mma girl ;dd
Аз съм зодия Близнаци. Зодиите които ми допадат (имам впредвид за момичетата) са водолей, близнаци, рак, скорпион, а от момчетата се разбирам с лъвовете, стрелците и везните.![]()
Набирам фенове за Вашата Фейсбук страница (ако ме потърсите до 31.10.2011г - получавате до 30% намаление от цената), за контакти в скайп: ivanovvarna
Ами скорпионите-самореклама![]()
[ Brokencyde - Schizophrenia ]
Аз съм Близнаци и се разбирам с (почти) всички, защото мога да се нагодя към начина на общуване и възгледи, както и защото обичам да дискутирам и съм склонна към компромиси.
След саморекламатада кажа, че не познавам (или поне в момента не се сещам) за познат Стрелец, Рак, Лъв, Риби, Дева.
Пфуу, човек ще каже, че си избирам все познати Овен, Везни, Водолей, Телец...
Понякога Овните ме дразнят с тоя проклет инат, който не могат да обосноват, но като цяло са много привличащи погледа хора. От познатите ми Везни само един не се колебае по 10 минути преди да избере между елементарни неща - включително дали да си вземе Сникърс или Марс
Водолеите пък са все начетени и с висока обща култура - кеф е да се говори с тях, винаги има какво да научиш. Пък Телците са си разбрани, кротки и послушни - поне моите телци.![]()
Това, като го прочетох и си представих как си имаш малка фермичка и зад една оградка се подават теленца.Първоначално написано от PinkPan7her
![]()
Интересното е, че докато го пишех и аз си представих същото...![]()
аз съм водолей и си допадам с рак и дева
това да си с 4овек от същата зодия е несъвместимост всъщност - защото няма допълване в характерите![]()
![]()
![]()
помислете малко ...
Sam <3 & Dean <3
I'mma girl ;dd
това да си с 4овек от същата зодия е несъвместимост всъщност - защото няма допълване в характерите![]()
![]()
![]()
помислете малко ...
Sam <3 & Dean <3
I'mma girl ;dd
Какво?Първоначално написано от Davitrov
![]()
По темата:И аз казвам близнаци![]()
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Аз лично съм зодия Близанаци и обожавам хората с моята зодия , на пък като говоря за момчета дето ме кефат винаги са Раци или Лъвове!!!