.
Отговор в тема
Страница 38 от 105 ПървиПърви ... 283435363738394041424888 ... ПоследнаПърви
Резултати от 926 до 950 от общо 2622
    Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Цитирай Първоначално написано от gabsit000
    Цитирай Първоначално написано от vesito13
    Цитирай Първоначално написано от DeViLMaN
    аз съм рак и само с себе си май съм ок ... бившите ми са все зодии с който хороскопа казва че нямам бъдеще опитвам се да го опровергая
    Ще я намразя тая зодия, ужас

отдавнас ъм намразила раците...с кой рак да се хвана... всичко хубаво почва,но свършва ТРАГИЧНОООО
    Аз какво да кажа 2 години и малко с рак... И то за типична представителка на лъвовете... Не питай каква комбинация е

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Това са безпочвени предразсъдъци. Като и всички тия зодиакални простотии - това са общочовешки характеристики, с които всеки може да се свърже, дори и рак да чете описание на скорпион или някаква такава комбинация... Така че зодията няма никакво значение.

Можете ли да ми кажете дали съ съвпадат жена от зодия дева с мъж от зодия козирог и ако мобже да ми кажете спецификите на козирога?

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Аз съм телец и според зодиака трябва да се разбирам с козирог и дева, ама почти нямам познати от тези зодии. Последната ми приятелка беше също телец. Понякога е идвало да се избием
    И аз съм така има едно момиче в класа което имаме на една дата РД и сме Телци и в последно време не мога да я понасям

Град
    вкъщи ;д
    Телец
    I Love Justin Bieber

Разбирам се страхотно само с лъвове и раци!

Нямам думи да опиша колко са готини тия. Разнообразни като визия и като поведение. Владеят изкуството да общуват във всичките му форми. Може да бъде каквато си поиска или каквато на мъжа му се прииска. Жените Стрелец са мечтата на много мъже, между които и курортния тип кръшкачи. Не може да си прекараш по-весело и по-добре с никоя друга. Блестящият коктейл от остроумие, чувство за хумор, сексуално излъчване, откровенност, безцеремонност и непринуденост е в състояние да подлуди всеки мъж.
    Просто срелците сме си многофункционални .. Срещат се в най - различни форми: от най - големия кретен, до най - високо интилигентен тип

Цитирай Първоначално написано от sashto22
    Можете ли да ми кажете дали съ съвпадат жена от зодия дева с мъж от зодия козирог и ако мобже да ми кажете спецификите на козирога?
    http://astro.beltcho.eu/06_Virgo_f_10.htm
    FUCKтически не ме интересува

Ами аз съм Рак,и се разбирам чудесно със Стрелец, Водолей,Везни и горе доло Дева ;D

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Рак - дева ми допада.

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Цитирай Първоначално написано от sweetpunk
    Нямам думи да опиша колко са готини тия. Разнообразни като визия и като поведение. Владеят изкуството да общуват във всичките му форми. Може да бъде каквато си поиска или каквато на мъжа му се прииска. Жените Стрелец са мечтата на много мъже, между които и курортния тип кръшкачи. Не може да си прекараш по-весело и по-добре с никоя друга. Блестящият коктейл от остроумие, чувство за хумор, сексуално излъчване, откровенност, безцеремонност и непринуденост е в състояние да подлуди всеки мъж.
    Просто срелците сме си многофункционални .. Срещат се в най - различни форми: от най - големия кретен, до най - високо интилигентен тип
    Егати рекламата Ако ти кажа, че не мога да се сетя дори за един стрелец, който познавам. Явно не са ми направили особено голямо впечатление

Повече от фен Аватара на selenasky
    Град
    САЩ (Бостън) - някогаааа
    телец съм ама си ме кефят рибките с тяхната романтика, а и все такива мом4ета харесвам ...
    Sam <3 & Dean <3

I'mma girl ;dd

Град
    Варна
    Аз съм зодия Близнаци. Зодиите които ми допадат (имам впредвид за момичетата) са водолей, близнаци, рак, скорпион, а от момчетата се разбирам с лъвовете, стрелците и везните.
    Набирам фенове за Вашата Фейсбук страница (ако ме потърсите до 31.10.2011г - получавате до 30% намаление от цената), за контакти в скайп: ivanovvarna

Град
    Варна
    Ами скорпионите-самореклама
    [ Brokencyde - Schizophrenia ]

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    Риби ,Телец,Скорпион и Стрелец
    ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3

anonymous708973
    Guest
    Аз съм Близнаци и се разбирам с (почти) всички, защото мога да се нагодя към начина на общуване и възгледи, както и защото обичам да дискутирам и съм склонна към компромиси.
    След саморекламата да кажа, че не познавам (или поне в момента не се сещам) за познат Стрелец, Рак, Лъв, Риби, Дева.
    Пфуу, човек ще каже, че си избирам все познати Овен, Везни, Водолей, Телец...
    Понякога Овните ме дразнят с тоя проклет инат, който не могат да обосноват, но като цяло са много привличащи погледа хора. От познатите ми Везни само един не се колебае по 10 минути преди да избере между елементарни неща - включително дали да си вземе Сникърс или Марс
    Водолеите пък са все начетени и с висока обща култура - кеф е да се говори с тях, винаги има какво да научиш. Пък Телците са си разбрани, кротки и послушни - поне моите телци.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Пък Телците са си разбрани, кротки и послушни - поне моите телци.
    Това, като го прочетох и си представих как си имаш малка фермичка и зад една оградка се подават теленца.

anonymous708973
    Guest
    Интересното е, че докато го пишех и аз си представих същото...

Повече от фен
    аз съм водолей и си допадам с рак и дева

За мен водолей

P.S (postscrip) - за латиница!
    П.П (послепис) - за кирилица!

Град
    САЩ (Бостън) - някогаааа
    това да си с 4овек от същата зодия е несъвместимост всъщност - защото няма допълване в характерите
    помислете малко ...
    Sam <3 & Dean <3

I'mma girl ;dd

Град
    САЩ (Бостън) - някогаааа
    това да си с 4овек от същата зодия е несъвместимост всъщност - защото няма допълване в характерите
    помислете малко ...
    Sam <3 & Dean <3

I'mma girl ;dd

Супер фен Аватара на someonerandom
    Цитирай Първоначално написано от Davitrov
    Цитирай Първоначално написано от selenasky
    помислете малко ...
    Амчи то тугаз и човек с човек било ньесъвместимо, чи ни моат са дупълнат двье нища от идин и същи вид... И аз са чуда защо има зоофилье. А то какоз било... Въййй!!!
    Какво?
    По темата:И аз казвам близнаци
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Аз лично съм зодия Близанаци и обожавам хората с моята зодия , на пък като говоря за момчета дето ме кефат винаги са Раци или Лъвове!!!

Повече от фен Аватара на BgHtH
    Винаги съм си мислел че това са глупости..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си