- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коя е най-привлекателната Зодия ?
Ми на теория Везните и Скорпионите ги водят за най-привлекателни.
Иначе си е до човека и излъчването, а зодиите са си в голям процент психология. Аз съм Водолей и всичките, които познавам от моята зодия са готини хора, само се сещам за едно изключение от класа ми, което непременно трябва да се изруси.![]()
яка тупалка е най - готината зодия![]()
--Лудите, лудите - те да са живи!
И аз съм овенПървоначално написано от loverboy94
И наистина зодиите ни са леко задръстени
![]()
Живота е такъв, какъвто е!
не е така, не всичко зависи от зодията - както съм писала вече не знам колко пъти, с гаджето ми сме една зодия (повече..) и се разбираме прекрасно, допълваме си се, въпреки че си приличаме по някои аспекти от характера (абе някои е леко казано, почти еднакви сме), ама тфа няма никфо значение, не всичко зависи от зодиятаПървоначално написано от selenasky
![]()
НЕ! Вие сте си задръстени! И аз съм овен и се гордея с това!Първоначално написано от BGbullet
Колкото до допълването питайте ef4etyYy тя може да ви каже какво е да си с човек от същата зодия!
За мен огнените зодий ще си останат най-привлекателните! Само един овен, стрелец или лъв може да ме накара да забравя всякакви опасности и да се забавлявам на воля!
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
И аз съм овен и се гордея с това!Я се разделете сега на лагери "Водни знаци", "Земни знаци", "Въздушни знаци", "Огнени знаци"(може и да бъркам групите даже) и водете най-моШната онлайн битка между зодиите!
![]()
Първоначално написано от mArMaLaDkA
Времето на религиозните войни отмина!Сега на мода са зодиакалните.Ако има Трета световна война то тя ще е породена от различията в зодиите![]()
Друго което ми хрумва е ,че от тази идея може да се зароди някоя он-лайн игра ,която дори да измести World of Warcraft (игра ,която е оставила хиляди хора без живот)
П.П. Скучно ми е![]()
--------------------------------------------------------
и на мен ми е скучно, затова оспамвам всяка тема, която видя. ^^
А аз се чудя как ги трупате тези коментариПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Ти пък ще кажеш, че тея 2500 мнения(грубо казано) си ги натрупал от сериозни отговори... айде, нЕма нужда.![]()
Е , чИ кЪкПървоначално написано от mArMaLaDkA
Аз съм изключително сериозен и съм получавал само две официални предупреждения заради спам ....
![]()
Аз съм ЗА! Стига да има достатъчно риби и скорпиони и ще ви изядем направо. Оо ^^Първоначално написано от mArMaLaDkA
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
евала още 1 човек с огнено сърце!Първоначално написано от Milen0v
Та за битката аз съм съгласен! И сам ако трябва ще я водя!
Овен![]()
Вярвай в трудните минути, усмихвай се, когато тъжиш. Лесно е глава да отпуснеш, трудно е да победиш!
+1Първоначално написано от fear4o
Some people feel like they don't deserve love. They walk away quietly into empty spaces, trying to close the gaps of the past.
аз съм везни и много ме кефят скорпионитене само по характер ами и по външен вид :P за външния вид-не всички
![]()
телец ^^ :P
СтрелецХубавите хора като цяло са все Стрелци
![]()
![]()
Ха така, да живеем!!! xdd Не знам кои Са, но знам кои НЕ Са - телците. Колкото телци съм познавала, толкова всичките са се оказвали злодеи, лицемери, егоисти, несериозни етк.Първоначално написано от FlashMX
actualy всички огнени зодий сме така!Първоначално написано от slaveto1989
![]()
Лъвчета лъвчета![]()
My mind is torn apart. My sane is almost gone. My presence slowly fade away. I'm left alone in this void of pain. It's so much easier to put a mask on your face ...
Аз си харесвам моята зодия (козирог).
От близнаци съм останал със смесено впечатление...познавах много отблизо един близнак и си отговаря на 'двойното' отношение, не знам дали като цяло за зодията се отнася.
Скорпионите са мнооого чепати и страстни, много ревниви и много 'жилещи'. Не са си работа, ако не си склонен на компромиси.
Овните, стрелците и телците също са чепати, стрелците не чак толкова, но другите две си показват рогата...
От лъвове имам само хубави впечатления. Горди, но не прекалено, стъпили на земята и лидери, без да се изхвърлят.
Козирозите понякога сме ужасни![]()