- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коя е най-привлекателната Зодия ?
да, но малко хора могат наистина да ни разбератПървоначално написано от Kukumqvka
![]()
близнаци рлз!
овен![]()
Be yourself !
Аз съм непобедимият, смъртоносно отровен, бърз пясъчен дявол-скорпион.Най-добрият ми приятел лее вода(боже, съсипват ми убежището) .
И още нещо...
Водолей
Тогава, когато всичко е простено – човекът е намерил дом за своите желания и страсти (от Овен до Рак), постигнал е реализация на способностите си (от Лъв до Стрелец), и е създал покрива над всичко това (Козирог) с преминаването на Слънцето през територията на знака Водолей идва времето на изобретателността, ексцентричността, на радостта от срещата със себеподобните.
Водолеите са хората, които си позволяват да експериментират не само с другите, но и със себе си. Готови са да изложат на опасност вече добити материални ценности или контакти, без дори да мислят за последиците.
За родените под този знак времето тече по различен начин. Техният живот обикновено следва острите издигания и спадове на синусоидата. Типичните представители са изключително трудни за общуване и приобщаване към групата. Те не се нуждаят от чуждите съвети, за да следват своя път, не чакат разрешения и не страдат от предразсъдъци. Проблематично е да се разбере кога са склонни да чуят чуждото мнение и кога – с интуицията си, ще се окажат толкова близко до вашите мисли, че вие ще си помислите, че през целия път са били верни ваши спътници. И не грешите.
Типичните Водолей са склонни да превъзмогват необходимостта от правила и норми, дори когато застават пред съвършено нови задачи. Подобно е и поведението им в една любовна връзка. Те се впускат в контакта спонтанно и с желание за промяна, без да осмислят последиците от своите намерения. Но в същото време са толкова сериозни и задълбочени, че никому не би хрумнало, че и те изпитват колебания, присъщи на всички представители на “въздуха” (наред с Близнаци и Везни).
Оттам и идват големи разминавания в любовта и чувствата. Статистически погледнато, Водолеите преживяват най-много несподелени любовни истории. Те съпътстват непрекъснатите им усилия за излизане от хватката на материалните затруднения, които рядко оставят мислите им спокойни. Съчетанието между житейски затруднения и разочарования обаче не смогва да надиграе жизнеността им.
И още едно нещо...
Скорпион
За астрологията термините “мъжко” и “женско” начало имат друг, различен смисъл от този, който ние влагаме във всекидневието си.
Познанието за звездите, което ни помага да разгадаваме природата на хората, без да накърняваме техния суверенитет и право на тайни, залага най-вече на единството на света, което се крепи на взаимнопроникващата сила на полярностите.
По смисъла на ритмично единство – след топло идва студено, след влажно – сухо, след мъжко – женско, зодиакалните знаци се редуват, изразявайки характеристиките на всички тези различни начала.
“Пасивни” (женски) са Телец, Рак, Дева, Скорпион, Козирог и Риби, докато останалите: Овен, Близнаци, Лъв, Везни, Стрелец и Водолей, съставляват “активната” (мъжка) половина от Зодиака.
Скорпионът е осмият знак, чиито дом Слънцето посещава през октомври – ноември. Той е подвластен на най-войнствената планета, Марс, но в астрологичната класификация е определен като “пасивен”, женски.
Видимо е, че между тези две характеристики има противоречие. Родените под знака на Скорпион обаче умело съчетават противоположностите. Те могат да се притаяват, след което с непоклатима категоричност да налагат решенията си.
Силата на вълната от енергия, която излъчва Скорпионът обикновено най-ярко присъства при дамите, родени под знака. Може би защото точно тяхната миловидна външна пасивност не предполага изригването на такъв вулкан от страсти и желания, който може да се излее срещу всеки, дръзнал да им се противопостави.
Първопричината за външната пасивност и вътрешната активност на родените под знака на Скорпион, се крие в природата на съчетанието между пасивния характер на Слънцето и активността на Марс.
Слънчевата енергия, която те успяват да акумулират, не е достатъчно силна и може би затова те бързат да изявяват себе си още през първата половина на живота си, страхувайки се, че ще отслабва с годините. Този страх кореспондира с уплахата пред смъртта, вменена от премеждията на война Марс.
Скорпионите най-трудно от всички знаци асимилират мисълта за тленност и преходността на своя земен път. Вероятно образът на силния и дълголетен скорпион, дал името на това съзвездие, обърква представите им за границите между живота и смъртта.
И тогава, в борбата за живота, им остава само едно оръжие – любовта. Чрез нея те се надяват да победят смъртта. Нали в недрата на любовта се ражда новият живот, потомството и чрез него се подсигурява безконечността от превъплъщения и прераждания.
За Скорпиона – да властваш и да обичаш, са синонимни понятия. Чрез проявите им под екстремална форма, те употребяват властта си – власт над всичко и над всички.
Тука май всички си казват техните си зодии![]()
Според мен най - "привлекателните" зодии са скорпион и овен. За момчета говоря. Някак си са най - обиграни и най - лесно ме омаяват.
абсолютно.Първоначално написано от plamka
колкото са ме омайвали все са били една от двете зодии, единственото изключение е един телец,но той пък е с асцендент овен и тезата отново се потвърждава.![]()
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
Аз се разбирам най-добре с козирог и съм близнаци иначе съм забелязал, че близнаците са по забавни хора такива веселушки![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
АЗ СЪМ БЛИЗНАЦИ !!!![]()
![]()
![]()
Приятелят ми е телец.В хороскопа на телеха последния ред е :
" Скорпиона много ги обича, но телецът след близнака тича "![]()
![]()
Ne poznawam chowek ,koito me obicha
Аз съм риби и много си харесвам зодията.Чела съм много за нея и знам че тя е събрала всичко добро от останалите 11 зодии.Не са перфектни,но са много добри и мили,имат красиви очи а в любовта са малко недостъпни.Но всички мъже/момчета винаги хлътват здравата по жените/момичетата риби.
Така е...Първоначално написано от FlashMX
аз инач съм Pак,с асцедент Лъв.
Иначе за скорпионите съм чувала,че са най-секси и сексулно активни итн...но за мен всеки човек си зависи,а не е по зодиите.
Телците най-много ме кефят!![]()
хахах и аз съм рак с асцендент лъв, а мъжо е овенПървоначално написано от mincheto
![]()
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
ДЕВА (като мен :P )
В населените места, където хората дишат по 24 часа...
Най-привлекателни сами момичетата лъвове и раци![]()
![]()
хехе мерси за комплиментаПървоначално написано от zzqqto
![]()
-рак съм
buttertoast-нз за теб,но аз се паля и гася постоянно![]()
повече приличам на лъв.
ти?
Лъвиците са хубави моми. Не познавам грозна представителка.
Познавам и някои женски телета притежаващи фатална красота. Везните също не сме за изхвърляне.
За мъже...Пак лъвовете ми водят класацията. И близнаците ,обаче те впечатляват не толкова с красота ,колкото с интелект.
Първоначално написано от Ayhan94
Първоначално написано от Daisy11
хихихих аз съм скорпионПървоначално написано от plamka
![]()
По темата - неотдавна харесвах лъвче, така че засега намирам лъвчетата за най-привлекателниМежду другото, разбирам се доста добре с други скорпиони
![]()
Приятелю, определено си задръстеняк!Първоначално написано от loverboy94
![]()
Аз пък си немам подпис, да ва е яТТТ!
Според мен за момче най-привлекателна е рак.. поне аз лично винаги попадам на раци и си умирам по чара им. незнам как става тоя номер..![]()
За момиче незнам.. аз съм рак и привличам доста.. но, не всички раци сме така.. малко си е и до човек.. може би жената скорпион привлича доста...
Имам иначе и едно изключение.. привлекателни са доста и водолейте, но си давам сметка че мъж водолей не може и да стъпи на малкия пръст на мъжа рак.
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Аз съм близнаци и много си харесвам зодиятаа!![]()
Иначе много ме кефят овните,лъвчетата,водолеите и скорпионите.. \/ :P
Първоначално написано от FucKtheSyStem
Подкрепям ! Близнаците и скорпионите са много добра комбинация![]()
Според мен най-най-най горещата зодия е зодия Скорпион. Страхотно излъчванеСъщо така и Телец
![]()