- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коя е най-привлекателната Зодия ?
Аз се разбирам най-добре с козирог и съм близнаци иначе съм забелязал, че близнаците са по забавни хора такива веселушки![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
АЗ СЪМ БЛИЗНАЦИ !!!![]()
![]()
![]()
Приятелят ми е телец.В хороскопа на телеха последния ред е :
" Скорпиона много ги обича, но телецът след близнака тича "![]()
![]()
Ne poznawam chowek ,koito me obicha
Аз съм риби и много си харесвам зодията.Чела съм много за нея и знам че тя е събрала всичко добро от останалите 11 зодии.Не са перфектни,но са много добри и мили,имат красиви очи а в любовта са малко недостъпни.Но всички мъже/момчета винаги хлътват здравата по жените/момичетата риби.
Така е...Първоначално написано от FlashMX
аз инач съм Pак,с асцедент Лъв.
Иначе за скорпионите съм чувала,че са най-секси и сексулно активни итн...но за мен всеки човек си зависи,а не е по зодиите.
Телците най-много ме кефят!![]()
хахах и аз съм рак с асцендент лъв, а мъжо е овенПървоначално написано от mincheto
![]()
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
ДЕВА (като мен :P )
В населените места, където хората дишат по 24 часа...
Най-привлекателни сами момичетата лъвове и раци![]()
![]()
хехе мерси за комплиментаПървоначално написано от zzqqto
![]()
-рак съм
buttertoast-нз за теб,но аз се паля и гася постоянно![]()
повече приличам на лъв.
ти?
Лъвиците са хубави моми. Не познавам грозна представителка.
Познавам и някои женски телета притежаващи фатална красота. Везните също не сме за изхвърляне.
За мъже...Пак лъвовете ми водят класацията. И близнаците ,обаче те впечатляват не толкова с красота ,колкото с интелект.
Първоначално написано от Ayhan94
Първоначално написано от Daisy11
хихихих аз съм скорпионПървоначално написано от plamka
![]()
По темата - неотдавна харесвах лъвче, така че засега намирам лъвчетата за най-привлекателниМежду другото, разбирам се доста добре с други скорпиони
![]()
Приятелю, определено си задръстеняк!Първоначално написано от loverboy94
![]()
Аз пък си немам подпис, да ва е яТТТ!
Според мен за момче най-привлекателна е рак.. поне аз лично винаги попадам на раци и си умирам по чара им. незнам как става тоя номер..![]()
За момиче незнам.. аз съм рак и привличам доста.. но, не всички раци сме така.. малко си е и до човек.. може би жената скорпион привлича доста...
Имам иначе и едно изключение.. привлекателни са доста и водолейте, но си давам сметка че мъж водолей не може и да стъпи на малкия пръст на мъжа рак.
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Аз съм близнаци и много си харесвам зодиятаа!![]()
Иначе много ме кефят овните,лъвчетата,водолеите и скорпионите.. \/ :P
Първоначално написано от FucKtheSyStem
Подкрепям ! Близнаците и скорпионите са много добра комбинация![]()
Според мен най-най-най горещата зодия е зодия Скорпион. Страхотно излъчванеСъщо така и Телец
![]()
Скорпиона е най - привлекателен :P И твърдя че е вярно , защото аз самата съм скорпион и познавам добре себе си.От друга страна познавам доста скорпиони и те също са от най - привлекателните.Истински любовник :P . А стане ли въпрос за горещи страсти..ненаадминати са!! Като цяло в любовта от целия зодиак скорпионите са най - добри любовчий![]()
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
ЖЕНИ - СТРЕЛЕЦ
МЪЖЕ - ЛЪВ
~!~ 2 мнения няма , не спорете с мен![]()
~!~
Първоначално написано от rubberducky
и аз съм скорпионче![]()
Скорпион! :P
Ще съжалявам пак че те познавам..
и като луда цяла ти се давам..
Не се отучих още съм такава.Влече ме този,който ме РАНЯВА..
НЕ съгласна. Стрелците са лесни като отворена книжка. Не казвам,че са лоши,просто са лесни.Първоначално написано от mnogoznaikO
Мъжете лъвове дразнят с перченето си.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.