- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коя е най-привлекателната Зодия ?
Скорпиона е най - привлекателен :P И твърдя че е вярно , защото аз самата съм скорпион и познавам добре себе си.От друга страна познавам доста скорпиони и те също са от най - привлекателните.Истински любовник :P . А стане ли въпрос за горещи страсти..ненаадминати са!! Като цяло в любовта от целия зодиак скорпионите са най - добри любовчий![]()
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
ЖЕНИ - СТРЕЛЕЦ
МЪЖЕ - ЛЪВ
~!~ 2 мнения няма , не спорете с мен![]()
~!~
Първоначално написано от rubberducky
и аз съм скорпионче![]()
Скорпион! :P
Ще съжалявам пак че те познавам..
и като луда цяла ти се давам..
Не се отучих още съм такава.Влече ме този,който ме РАНЯВА..
НЕ съгласна. Стрелците са лесни като отворена книжка. Не казвам,че са лоши,просто са лесни.Първоначално написано от mnogoznaikO
Мъжете лъвове дразнят с перченето си.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Аз съм рак. Най-привлекателни са рибите и скорпионите.![]()
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
Рачета![]()
Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.
Скорпион![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
аз съм близнациипопринцип за мен зодиите няма значение, но харесвам телци,, скорпиони .. абе само девите не ми допадат много
![]()
Да!Първоначално написано от glezanka123
Имала съм скорпион,много темпераментна личност,страшно беше всичко от-до .. ;д
Кога и къде ? Няма значение ,важното е да усещам устните ти ..
Скорпион много ясно е моята зодия.![]()
----
-
I'm gonna chase this whiskey with Patron
I wanna girl in my lap and a Jagerbomb
и аз съм рак,за мене козирозитеПървоначално написано от Iria
![]()
Аз съм рак .. най-привлекателни зодии едвали има![]()
eEeEEEeEE аз се чудя тука що толкова момичета около мене пък то било щото съм СКОРПИОН !иначе стрелец е готина зодия , от всички момичета с който съм излизал съм забелязал просто че стрелеца най-ми допада ,то зависи от човека де
![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Аз съм Везни и по последни даннинай-готини са Телците.
![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Телците![]()
I'm not running, it's a little different now.. Cause one of us is going down..
Зависи какво се има предвид под "привлекателна" ... бих казал, че добре познавам зодиака и със сигурност не може да се даде конкретен отговор.
Аз лично съм рак и познавайки себе си, с удоволствие бих имал и половинка рак. Но пък поне в миналото доста телци са ме привличали, везните и девите пък по принцип доста често имат естествена женска красота. Овните, козирозите и скорпионите са много дръзки и ако в комбинация с това са и хубавелки, то си е направо обезоръжаващо. Стрелците пък почти винаги са много мили, искрени и забавни, което много ми харесва ... рибите пък винаги могат да се нагласят според теб самия и да ти дават това което искаш(или поне това, което си мислят че искаш). Лъвовете влагат по много страст във всичко, което правят, а близнаците по правило са много интелигентни и ако не искаш някоя тъпа кифла са много добър избор. Единствено върху водолеите нямам почти никакви наблюдения, но в крайна сметка извода е че всяка от зодиите има с какво да ти привлече вниманието.![]()
аз съм риби и най-ми допадат скорпиони и козироци![]()
tell me what i wanna hear . .
Първоначално написано от settingSun
Козирози бе
.Ех грамотност..
![]()
По темата : Според мен твърдо рак ..
аз съм телец и по принцип мн ме привличат козирозите нещо подсъзнателно е при мен :P иначе се разбирам с почти всички зодии :P
хммм аз съм Близнаци, но честно казано като зодия най-много се радвам на скорпионите)) имам доста приятелки скорпионии и са доста нахакани, разговорливиии и лесно се отпускат, а аз точно такива хора харесвам
))))
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
това е ебаси тъпнята
+1Моя приятел е Водолей,а аз съм Рак разбираме се доста добре![]()
![]()