- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коя е най-привлекателната Зодия ?
Аз съм телец и си падам по лъвчета, но също така и по стрелци. Със стрелците се разбирам много и мога да говоря безкрайно дълго![]()
Мухахахаха ! аз съм близначка![]()
п.т. Ами везните са уникални за менам падам си по лъвове , телци до някъде , водолеи и това са май
значи :
1. везни
2. лъв
3. водолей
4. телец може би![]()
FUCKтически не ме интересува![]()
+ 1Първоначално написано от feli7o_
![]()
Гаджето ми е дева и според мен е тази, аз съм водолей![]()
![]()
ам в прочем и скорпионите не са за изпускане , а относно девите ... мразя ги !![]()
честно да ви кажа ... нищо не опира до зодията а до характера на един човек ... аз лично съм телец и трябва да ви кажа , чеее примерно по характер съм забавна ... и доста хора искат компанията ми и разчитат на мен ... примерно най-добрата ми приятелка е везни ... другата пък е стрелец ... с малко по-особен характер ама също готина душичка... xD ...така чее ...
Аз съм стрелец,а моя асцедент водолей
Спам FTW... всеки ще каже зодията си, разбира се. И все пак аз съм водолей, виждам хубави черти, но не мисля, че моята зодия е перфектната.. за мен е важно човек какъв е - зодията - тя е плънка![]()
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Ами,не може точно да се определи коя е най-привлекателната зодия,защото както доста са споменали,всеки има свой характер и свои характерни черти.Аз съм Дева,спогаждам се доста с Риби и Деви,но пък и нямам някакви проблеми с другите зодии,някой път само споровете са ми трудни с ЛъвоветеИначе като цяло,както доста знаят,ние Девите си падаме големи перфекционисти и сме претенциознички понякога.Сега в момента на мен лично ми е много трудно,да не се хваля,не е много за хвалене,но знаете как е покрай лятото-запознаваш се с много нови хора и така се запознах с доста момчета,на които просто без да искам им завъртам главите
А по темата наистина нямам конкретен отговор,макар че смятам,че Девите сме добри партньори
![]()
Цялото ми семейство сме Лъвове и е много добре наистина .. аз си падам иначе по Зодия Близнаци ..Първоначално написано от FlashMX
![]()
Аз съм телец и много ми допадат хората от моята зодия защото сме с огромно чувство за хумор и добродушни.![]()
![]()
![]()
:P Не е зле от малко реклама!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Абе хора, то е ясно че всеки ще каже зодията с която се разбира. Тази тема е безсмислена.. Няма най - привлекателна зодия, всички си имат както хубавите, така и лошите черти! ; ))
Зодията не определя какъв е човека. Бог ни е създал различни. Аз не вярвам в хороскопи и там дрън дрън... А иначе аз съм водолей
Има доста повече причини да вярваш на зодиака, от колкото в Бог. :>Първоначално написано от Anonimen05
Everything should be made as simple as possible, but not simpler.
"Хората се мислят за неповторими,но вярват в колективните хороскопи."
^^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Това е толкова вярно...евала.Първоначално написано от ShtrudeL
Иначе не мога да кажа,коя е най-привлекателната зодия.Водолеите са доста интересни като характер(аз съм водолей)...с момчетата лъвове винаги ми е вървяло,близнаците също...Ама скорпионите и девите-не.
хаха и аз съм телец и това ми е любимата зодия естественоПървоначално написано от desita88
, но иначе момчета май много ме привличат раците, а повечето ми приятелки са стрелци
![]()
Е това беше най - тъпото нещо, което някога съм чела! Моля те не си изразявай тъпото мнение повече, че хората ще ти се смеятПървоначално написано от Nevyzmutim
![]()
![]()
![]()
Аз съм стрелец и според зодиака трябва да се разбирам най-добре с другите огнени зодии - лъв и овен. При мен обаче на практика нещата далеч не стоят така. С козирозите и девите пък трябва да се мразя, обаче най-добрата ми приятелка е дева, а гаджето ми - козирог...
Казано с две думи, нямам доверие на зодиака (пардон, четири са).![]()
аз съм Козирог и се разбирам доста добре със скорпиони и близнаци донякъде. Четох, че Козирог-Рак е ужасна комбинация, ама най-добрата ми приятелка е Рак. Е, вярно, че доста се караме, ама и затова сме най-добри приятелкиА момчето, което в момента харесвам е Водолей, и според мен е първото, което си заслужава да харесвам
![]()
If you were born an original, don't die as a copy !!
паЕк![]()
ами аз съм водолей , но принципно си нямам понятие от зодиите зн само че се разбирам доста с всички мм освен риби мисля нз що , но иначе вярвам мн на хоросцопите и пак нз що:
§ MuZiK Is PaRt Of LiFe §
^
^
^
На кое вярваш много?![]()
Я вземи повярвай малко и на учебниците поне от 1ви до 8ми клас.
![]()
Не вярвам в такива неща........ аз съм стрелец.
![]()
В населените места, където хората дишат по 24 часа...
Темата е, за да си казвате зодиите на гаджетата.![]()
пп Козирозите!!! (защо ли..)
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?