.
Отговор в тема
Страница 45 от 105 ПървиПърви ... 354142434445464748495595 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 101 до 1 125 от общо 2622
    Голям фен Аватара на dakata123
    Град
    моя сибствен град
    Аз съм телец и си падам по лъвчета, но също така и по стрелци. Със стрелците се разбирам много и мога да говоря безкрайно дълго

Мухахахаха ! аз съм близначка
    п.т. Ами везните са уникални за мен ам падам си по лъвове , телци до някъде , водолеи и това са май

значи :
    1. везни
    2. лъв
    3. водолей
    4. телец може би
    FUCKтически не ме интересува

Цитирай Първоначално написано от feli7o_
    хммм аз съм Близнаци, но честно казано като зодия най-много се радвам на скорпионите )) имам доста приятелки скорпионии и са доста нахакани, разговорливиии и лесно се отпускат, а аз точно такива хора харесвам ))))
    + 1

Гаджето ми е дева и според мен е тази, аз съм водолей

http://vbox7.com/play:d76d4a57 <-- *Новата песен на Baja* <3

ам в прочем и скорпионите не са за изпускане , а относно девите ... мразя ги !

честно да ви кажа ... нищо не опира до зодията а до характера на един човек ... аз лично съм телец и трябва да ви кажа , чеее примерно по характер съм забавна ... и доста хора искат компанията ми и разчитат на мен ... примерно най-добрата ми приятелка е везни ... другата пък е стрелец ... с малко по-особен характер ама също готина душичка... xD ... така чее ...

Град
    в рая
    Аз съм стрелец,а моя асцедент водолей

az sum kozirog!! naiii divata zodiqq spored men!! D

Голям фен Аватара на notlike
    Спам FTW... всеки ще каже зодията си, разбира се. И все пак аз съм водолей, виждам хубави черти, но не мисля, че моята зодия е перфектната.. за мен е важно човек какъв е - зодията - тя е плънка
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Град
    Пловдив
    Ами,не може точно да се определи коя е най-привлекателната зодия,защото както доста са споменали,всеки има свой характер и свои характерни черти.Аз съм Дева,спогаждам се доста с Риби и Деви,но пък и нямам някакви проблеми с другите зодии,някой път само споровете са ми трудни с Лъвовете Иначе като цяло,както доста знаят,ние Девите си падаме големи перфекционисти и сме претенциознички понякога.Сега в момента на мен лично ми е много трудно,да не се хваля,не е много за хвалене,но знаете как е покрай лятото-запознаваш се с много нови хора и така се запознах с доста момчета,на които просто без да искам им завъртам главите А по темата наистина нямам конкретен отговор,макар че смятам,че Девите сме добри партньори

Цитирай Първоначално написано от FlashMX
    Аз най се кефя на Лъвовете... Няма човек който да познавам да е лъв и да е некъв тъпанар, злодей или нещо от сорта.
    Цялото ми семейство сме Лъвове и е много добре наистина .. аз си падам иначе по Зодия Близнаци ..

Аз съм телец и много ми допадат хората от моята зодия защото сме с огромно чувство за хумор и добродушни. :P Не е зле от малко реклама!

Абе хора, то е ясно че всеки ще каже зодията с която се разбира. Тази тема е безсмислена.. Няма най - привлекателна зодия, всички си имат както хубавите, така и лошите черти! ; ))

Зодията не определя какъв е човека. Бог ни е създал различни. Аз не вярвам в хороскопи и там дрън дрън... А иначе аз съм водолей

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Anonimen05
    Зодията не определя какъв е човека. Бог ни е създал различни. Аз не вярвам в хороскопи и там дрън дрън... А иначе аз съм водолей
    Има доста повече причини да вярваш на зодиака, от колкото в Бог. :>
    Everything should be made as simple as possible, but not simpler.

Мега фен
    Град
    <3
    "Хората се мислят за неповторими,но вярват в колективните хороскопи."

^^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    "Хората се мислят за неповторими,но вярват в колективните хороскопи."

^^
    Това е толкова вярно...евала.

Иначе не мога да кажа,коя е най-привлекателната зодия.Водолеите са доста интересни като характер(аз съм водолей)...с момчетата лъвове винаги ми е вървяло,близнаците също...Ама скорпионите и девите-не.

Цитирай Първоначално написано от desita88
    Аз съм телец и много ми допадат хората от моята зодия защото сме с огромно чувство за хумор и добродушни. :P Не е зле от малко реклама!
    хаха и аз съм телец и това ми е любимата зодия естествено , но иначе момчета май много ме привличат раците, а повечето ми приятелки са стрелци

Цитирай Първоначално написано от Nevyzmutim
    Цитирай Първоначално написано от Anonimen05
    Има доста повече причини да вярваш на зодиака, от колкото в Бог. :>
    Е това беше най - тъпото нещо, което някога съм чела! Моля те не си изразявай тъпото мнение повече, че хората ще ти се смеят

Аз съм стрелец и според зодиака трябва да се разбирам най-добре с другите огнени зодии - лъв и овен. При мен обаче на практика нещата далеч не стоят така. С козирозите и девите пък трябва да се мразя, обаче най-добрата ми приятелка е дева, а гаджето ми - козирог...
    Казано с две думи, нямам доверие на зодиака (пардон, четири са).

аз съм Козирог и се разбирам доста добре със скорпиони и близнаци донякъде. Четох, че Козирог-Рак е ужасна комбинация, ама най-добрата ми приятелка е Рак. Е, вярно, че доста се караме, ама и затова сме най-добри приятелки А момчето, което в момента харесвам е Водолей, и според мен е първото, което си заслужава да харесвам
    If you were born an original, don't die as a copy !!

ами аз съм водолей , но принципно си нямам понятие от зодиите зн само че се разбирам доста с всички мм освен риби мисля нз що , но иначе вярвам мн на хоросцопите и пак нз що:
    § MuZiK Is PaRt Of LiFe §

^
    ^
    ^
    На кое вярваш много? Я вземи повярвай малко и на учебниците поне от 1ви до 8ми клас.

Фен
    Град
    Shumen
    Не вярвам в такива неща..... ... аз съм стрелец.
    В населените места, където хората дишат по 24 часа...

Темата е, за да си казвате зодиите на гаджетата.

пп Козирозите!!! (защо ли.. )
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си