- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коя е най-привлекателната Зодия ?
Аз съм рак. Най-привлекателни са рибите и скорпионите.![]()
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
Рачета![]()
Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.
Скорпион![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
аз съм близнациипопринцип за мен зодиите няма значение, но харесвам телци,, скорпиони .. абе само девите не ми допадат много
![]()
Да!Първоначално написано от glezanka123
Имала съм скорпион,много темпераментна личност,страшно беше всичко от-до .. ;д
Кога и къде ? Няма значение ,важното е да усещам устните ти ..
Скорпион много ясно е моята зодия.![]()
----
-
I'm gonna chase this whiskey with Patron
I wanna girl in my lap and a Jagerbomb
и аз съм рак,за мене козирозитеПървоначално написано от Iria
![]()
Аз съм рак .. най-привлекателни зодии едвали има![]()
eEeEEEeEE аз се чудя тука що толкова момичета около мене пък то било щото съм СКОРПИОН !иначе стрелец е готина зодия , от всички момичета с който съм излизал съм забелязал просто че стрелеца най-ми допада ,то зависи от човека де
![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Аз съм Везни и по последни даннинай-готини са Телците.
![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Телците![]()
I'm not running, it's a little different now.. Cause one of us is going down..
Зависи какво се има предвид под "привлекателна" ... бих казал, че добре познавам зодиака и със сигурност не може да се даде конкретен отговор.
Аз лично съм рак и познавайки себе си, с удоволствие бих имал и половинка рак. Но пък поне в миналото доста телци са ме привличали, везните и девите пък по принцип доста често имат естествена женска красота. Овните, козирозите и скорпионите са много дръзки и ако в комбинация с това са и хубавелки, то си е направо обезоръжаващо. Стрелците пък почти винаги са много мили, искрени и забавни, което много ми харесва ... рибите пък винаги могат да се нагласят според теб самия и да ти дават това което искаш(или поне това, което си мислят че искаш). Лъвовете влагат по много страст във всичко, което правят, а близнаците по правило са много интелигентни и ако не искаш някоя тъпа кифла са много добър избор. Единствено върху водолеите нямам почти никакви наблюдения, но в крайна сметка извода е че всяка от зодиите има с какво да ти привлече вниманието.![]()
аз съм риби и най-ми допадат скорпиони и козироци![]()
tell me what i wanna hear . .
Първоначално написано от settingSun
Козирози бе
.Ех грамотност..
![]()
По темата : Според мен твърдо рак ..
аз съм телец и по принцип мн ме привличат козирозите нещо подсъзнателно е при мен :P иначе се разбирам с почти всички зодии :P
хммм аз съм Близнаци, но честно казано като зодия най-много се радвам на скорпионите)) имам доста приятелки скорпионии и са доста нахакани, разговорливиии и лесно се отпускат, а аз точно такива хора харесвам
))))
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
това е ебаси тъпнята
+1Моя приятел е Водолей,а аз съм Рак разбираме се доста добре![]()
![]()
Аз съм телец и си падам по лъвчета, но също така и по стрелци. Със стрелците се разбирам много и мога да говоря безкрайно дълго![]()
Мухахахаха ! аз съм близначка![]()
п.т. Ами везните са уникални за менам падам си по лъвове , телци до някъде , водолеи и това са май
значи :
1. везни
2. лъв
3. водолей
4. телец може би![]()
FUCKтически не ме интересува![]()
+ 1Първоначално написано от feli7o_
![]()
Гаджето ми е дева и според мен е тази, аз съм водолей![]()
![]()
ам в прочем и скорпионите не са за изпускане , а относно девите ... мразя ги !![]()