- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коя е най-привлекателната Зодия ?
аз съм Риби с асцендент Лъв![]()
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
''anonimnaa'' не мисля че е така.аз и моят партньор сме близнаци и си се разбираме чудесно,но не при всички е така...![]()
![]()
![]()
А така огнени зодии [поне така знамПървоначално написано от TranceMusic
] .. А иначе имам едни приятели,които са с последожателни задоии смис момчето е рак,а момичето-лъв.Разбират се страхотно.Имам теория ,че последожателните зодии се разбират много добре ,защото и наште са така ...
![]()
Козирог или Рак.
ЛЪВ, ЛЪВ, ЛЪВ !![]()
Аз съм лъв,а най-добре се разбирам с водолей и телец,поне по мои наблюдения...
Първото правило на магьосника гласи: 'Хората са глупави. Могат да бъдат накарани да повярват на всяка лъжа или защото го искат,или защото се страхуват, че то може да бъде истина...'
аз съм скорпионно лъвчетата ме привличат страшно много
![]()
Знаех си че някой ден ще мога аз да се изправя
и да кажа: " Всичко мога да направя."
РАК :P :Р:Р
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
козирог и стрелец
![]()
аз пък съм наобратноПървоначално написано от ralica55
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Първоначално написано от MegamiX
![]()
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
Аз съм везни, но скорпиончетата са ми слабост простоо ;дд
Неприлично Щастлива .. : )
аз съм скорпион с асцендент везни![]()
За момичета-близнаци, за момчета-близнаци и овен.
о,да ... велики смеПървоначално написано от XTREMEFREERIDE
![]()
teenproblem не е това,което беше.Сега всеки се заяжда с другия за щяло и нещяло.Аман от комплексари!
I am done!
рибокмного си я обичам тая зодия
а да и лъвчетата много си ги обичкам много свесни хора .. напрау са ми слабост
![]()
абе тея двете зодии за мен са най-добрите и най-красивите поне аз така мисля
Сълзите ще си скрия маската на щасливо момиче ще си сложа болката и любовта ще отричам ще съм щаслива външно а отвътре ще плача ..
ЖЕНСКО СЪМ !
Далеч не е такаПървоначално написано от BoBa4eWeR
Скорпионите са слабост на стрелците ,но въпреки това стрелците обичат свободата и експериментите и след време връзката им доскучава.Искат да опитват нови неща като тройки може би.От друга страна скорпионите започват да се държат собственически като връзката напредне ,а това не се харесва на свободолюбивият характер на стрелеца.Връзката между двете зодии е забавно увлечение в началото ,но по нататък се разделят.Скорпионите са чуствителни и изискват много внимание когато става въпрос за емоционален проблем ,а стрелците просто не разбират и се отнасят с лека ръка.Това изключително много дразни скорпионите.
Това го казвам за 15 000 път ,най - перфектните връзки в зодиака са СКОРПИОН ,РИБИ И РАК.Скорпион - скорпион ,скорпион - рак ,скорпион - риби ,риби - рак ,риби - риби ,рак - рак ,няма значение.И трите водни знака са чуствителни ,внимателни ,тактични и се разбират перфектно.Нямате грижа и на емоционално ,и на физическо ниво.Въпреки ,че най - стабилната връзка е телец- телец ,много земна и много се разбират ,връзките между водните зодии са най - емоционални ,преплетени и страстни.
аз лично съм риби. аз мен все пак зодията няма никакво значение. зодията на половинката никога не е била определяща за мен и мисля, че така е по-добре![]()
„Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните.”
Може и да съм писала някъде назад. Аз лично харесвам като зодии Дева, Козирог и Овен. С първите две се разбираме доста добре като един дол дренки. С Fвена също успяваме да се напаснем въпреки, че съм имала и големи кавги с подобни.
За телец - телец не съм съгласна, много инат на едно място се събира. XD
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Аз съм Дева, но като че ли най ме кефят момчета Козирог или Рак
Колкото повече, толкова повече казал Мечо пух и умрял от свръх доза xD