- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коя е най-привлекателната Зодия ?
лъвчета ;д
Първоначално написано от vili7y
Хах... при мене обратното![]()
мисля че няма значение зодията, ама Скорпионите са си най ^^
Sex is:
Like "Nokia" - Connecting People
Like "Nike" - Just do It
Like "Pepsi" - Ask for More
Like "Samsung" - Everyone is Invated
and Like "Me" - TOO GOOD TO BE TRUE !
Първата ми уж сериозна връзка - Скорпион и Риби , ама се разделихме, нещо ми писна от скучния Рибок. (3 месеца)Първоначално написано от ChoiYoNa
След това последва една 2 седмична с един скорпион - олигофренска работа.
След това - 2 години и 6 месеца -скорпион с ракАма от мелодрами ми писна , не че не му кръшках де. (той беше инак дърт пръч, 7г. по-голям от мен)
Едно от кръшканията беше със скорпион пакЗабавлявахме се, все на косъм да не ни хванат половинките, като едната от тях беше в съседната стая и през двете вечери
![]()
И сега сме пак два скорпиона , от 9 месеца вече. Нещата са чудесни. Ако не сме заедно по цял ден (седим заедно в училище), си говорим по цели вечери/нощи/дни . Като едно цяло сме. Друг не ни е потрябвал през тези месеци.
Та, идеята ми беше - Скорпионите са Awesome . Лъвовете също. Иде ти да ги избиеш. Също и Стрелците си ги бива, жалко , че почти не познавам такива(мъже).
Раците са направо чудесни хора, мъже, събеседници , ако не ти се наложи да задълбочаваш . Тогава става боза . Ама познавам и двама раци (мъж и жена , на 40 и 55г.) - такива непукисти са, заедно са колкото да си имат занимавка чат пат. Не си говорят нищо съществено, само ходят напред-назад някъде и си гледат кефа.Явно, защото не задълбочават, вече не са първа младост.
Мъжете Деви съм ги признала, че са пълни идиоти. Някой само да не се засегне.![]()
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Аз съм рибка и се разбирам с козирог рак и скорпион аа и стрелец)
Кажете нещо за близнаците... така като сте тръгнали
много си падам по близнаци и стрелци, обожавам и скорпиони!Първоначално написано от OneGuy
но на ПЪРВО място слагам нас- ЛЪВЧЕТАТА![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Овен с овен мн добра конбинация![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Везните не ги видях никъде![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Скорпион обичам си зодиятаНа мнение съм че най-привлекателната зодия е скорпион.
Приятеля ми е телец добре се разбираме.Най-добрата приятелка ми е рак. С риби се разбирам и водолей близнаци и дева. Мисла че и до характера на човек.
![]()
ТЕЛЕЦ <3 ВЕЗНИ![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..
Сложен въпрос... досега най-силно съм обичал една представителка на зодия Стрелец. Като хора ми допадат "рогатите зодии" (Овен, Телец, Козирог), както и някои от "моите хора" Девите. Трудно се разбирам с Водолеи, Близнаци и може би Везни.
Оле,само не и Везни!!!!Всичко друго да,но везни-Никога повече...Представителите на тази зодия(без да се обиждате) хем ги боли,хем ги сърбиМислят се за най-добрите във всичко,че и за единствени
Прекалено високо самочувствие.то лошо няма ама чак толкова
Една везна не знае какво иска..не уважава хората около себе си(това си зависи и от човека)Стига толкова за тях
Та отговора ми е,всяка друга зодия е привлекателна и би ми била инт,но не и везни
![]()
Тази тема е толкова тъпа колкото вицовете на Къци...
Съгласен съм с роско.Аз съм рак и никога не съм мислил,че това ще зависи от зодията!![]()
Metallica! <3
всичко си зависи от човека![]()
Само така! Аз съм везничка ии много си обичам зодията.Много сме нежни, но и много чувствителни. Най ме кефят лъвовете и скорпионите! [/size]Първоначално написано от Hilary_
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А ии не ви препоръчвам да се заяждате с везни...Поне при мен става опасно! [/size]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
везните най ме кефят![]()
овен <3 иначе съм стрелец![]()
My life is every moment of my life. It is not a culmination of the past.
Овен <33
А аз съм Близнаци :P
Много си прав/а за везните .. Определено са много надути и не уважават хората около тях !Първоначално написано от Al3xA
И най-привлекателни са раците![]()
Аз съм ЛъвПървоначално написано от FlashMX
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()