.
Отговор в тема
Страница 49 от 104 ПървиПърви ... 394546474849505152535999 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 201 до 1 225 от общо 2622

Hybrid View

аз съм дева и се разбирам с овен,телец,везни,козирог,де ва,близнаци,водолей...май само със скорпионите и раците не се разбирам...

Град
    Плевен
    аз съм дева ...и е най хубавата зодия с такива се разбирам но само с момичета
    :P

xKiFlA
    -
    Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    За мен са Близнаците...въпреки,че аз съм Водолей.

аз съм момиче и сам Рак най-много се разбирам с риби и водолей а най-привлекателните момчета са зодия телец или везни особено ТЕЛЕЦ

Град
    Destiny Islands
    Aз съм Телец и приятелката ми е телец много добре се разбираме и рядко се караме
    Never Shout Never - The Past
    "I've been smoking the green
    Since i was merely fourteen
    Just to find an escape from this town
    That was so mean to me..."

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    Рибиии и водолей
    Иначе аз съм лъв аа хич не мога да се разбера със скорпионите и девите..мислят си, че могат да командват вс и все тряя да им се подчиняваш
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Аз съм телец и според зодиака трябва да се разбирам с козирог и дева, ама почти нямам познати от тези зодии.
    Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
    Разпали се пожар и не мога да го изгася...

Мега фен Аватара на teenems
    ако зависеше от това..

Как коя.. Козирог.. :P

Град
    Балчик
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    За мен са Близнаците...въпреки,че аз съм Водолей.
    Аз съм близнаци Еми, за мене всички са еднакви. Една от приятелките ми също е близнаци.

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    Телец

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Овен, Рак, Лъв и Скорпион

Аз лично съм Дева.

Мега фен
    Овен,Лъв и Водолей.
    Аз съм Близнаци.

Мега фен
    Овен,Лъв и Водолей.
    Аз съм Близнаци.

Супер фен Аватара на Stotii
    Цитирай Първоначално написано от viksit0y
    Рибиии и водолей
    Иначе аз съм лъв аа хич не мога да се разбера със скорпионите и девите..мислят си, че могат да командват вс и все тряя да им се подчиняваш
    Мда тук се намесват раци като мен и ги поставят на мястото ....
    Иначе лично аз най се разбирам с раци, но най красиви си остават девите и водолейте ...;

Водолей за момчетата ...
    Малък град,големи филми ....

Аз съм Везни, не че не мога да се оплача ама не е лоша зодия Най-много ми допадат Близнаци и особено Водолей..аа Водолей :P

Град
    Ивагакуре
    Кви са тия глупости, няма такава зодия, всеки е различен..
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

Град
    vratsa
    Цитирай Първоначално написано от scanadal
    Най-готината-това сме ние Лъвчетата
    +1 прав си все пак сме Лъвове
    When I Always gets stuck I think about these three words - Believe,Love,Hold on tight!!!

Град
    vratsa
    Цитирай Първоначално написано от lipsvashh_mi
    близнаците определено-освен,че са невероятни приятели са супер магнетични.Всеки човек от зодията,който познавам е уникален и му се развам неимоверно.Дори най-добрата ми фр-ка е близнаци
    Иначе се разбирам с деви много добре и с водолеите също.Не понасям лъвове и телци-нищо лично просто познаните ми от зодията са арогантни устатници Аз съм Везни
    това дето близнаците са невероятни приятели немога да го потвърдя. наистина има някои готини, но мин. год. имах приятелка близнаци и много лошо ме предаде. просто не съм очаквала такова нещо от нея и за това съм малко резервирана относно зодията. докато лъвовете просто са си супер е познавам една лъв - гадна и надута пуйка, но само заради 1 няма да си намразя зодията,я !!!!
    When I Always gets stuck I think about these three words - Believe,Love,Hold on tight!!!

Супер фен
    Няма такова животно като "най-привлекателна зодия". Всяка си има както плюсове, така и минуси. Пък и хората са твърде различни, въпреки че в някои отношения много си приличат. Например ти и най-добрият ти приятел може да сте от една зодия и да се разбирате перфектно, но с друг човек от същата - да сте си неприятни. Вярно, зодиите донякъде определят чертите на характера, но има и много други фактори, които оказват влияние.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Аз съм момиче Стрелец и имам следните наблюдения.

Овен - е, нема такива пичове! Уникални са тези момчета, дори и да не са красиви външно. Излъчват примитивизъм и мъжественост, от които ми става мнооого кеф. Много чаровни и мегааазабавни и интересни, никога не е скучно, забавно ти е да спориш и да викаш с тях.
    Телец - всички момчета, които знам че са Телци, са хубави, но няма тръпка с тях.
    Близнаци - големи играчи май, но добри приятели. За връзка, поне с мен, не са ставали.
    Рак - нямам особени наблюдения, само 1 момче познавам от тази зодия. Има добро телосложение, както и пише за тая зодия, готин е, но е твърде... любвеобвилен за моя вкус.
    Лъв - не познавам такива момчета. :P
    Дева - и такива не познавам.
    Везни - изключително приятни събеседници, не са егоисти, не съм имала връзка с такива, но са идеални приятели за мен.
    Скорпион - много силно излъчване, само красавци съм виждала от тая зодия. Има един от даскалото, за когото знам, че е Скорпион със сигурност и е супер. Откроява се, адски магнетичен и харизматичен човек, забулен в някаква сексуална мистерия...
    Стрелец - тези момчета са ми сродни души, но не съм се залюбвала с никого от тях. Суперзабавни са.
    Козирог - сегашният ми приятел е единственият мъжки представител, близък до моята възраст, когото познавам. Трудно доверчив, но все пак душата на компанията. Великолепно излъчване. В погледа му четеш колко дълбоко емоционален е. Не го казвам, защото ми е гадже, но той е и изключително красив... допринася излъчването.
    Водолей - такива момчета не познавам, но момичетата са готини (малко инатливи, но това е яко) и страхотни приятелки.
    Риби - прекалено мечтателни и кротки, за да устоят на нрава ми. Иначе си падат забавни.

Аз съм стрелец, най-привлекателни са ми лъвчетата и козирозите, а най-противни близнаци и деви :P
    Обучавам изродииииииииии !

я съм риба иначе близнаци и деви

Телците и лъвчетата
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си