- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коя е най-привлекателната Зодия ?
аз съм дева и се разбирам с овен,телец,везни,козирог,де ва,близнаци,водолей...май само със скорпионите и раците не се разбирам...![]()
аз съм дева ...и е най хубавата зодия с такива се разбирам но само с момичета![]()
:P
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
За мен са Близнаците...въпреки,че аз съм Водолей.
аз съм момиче и сам Рак най-много се разбирам с риби и водолей а най-привлекателните момчета са зодия телец или везни особено ТЕЛЕЦ![]()
![]()
Aз съм Телец и приятелката ми е телецмного добре се разбираме и рядко се караме
![]()
Never Shout Never - The Past
"I've been smoking the green
Since i was merely fourteen
Just to find an escape from this town
That was so mean to me..."♥
Рибиии и водолей![]()
Иначе аз съм лъваа хич не мога да се разбера със скорпионите и девите..мислят си, че могат да командват вс и все тряя да им се подчиняваш
![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Първоначално написано от dimitar_ak
Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
Разпали се пожар и не мога да го изгася...
Аз съм близнациПървоначално написано от SuNsEt
Еми, за мене всички са еднакви. Една от приятелките ми също е близнаци.
Телец
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Овен,Лъв и Водолей.
Аз съм Близнаци.
Овен,Лъв и Водолей.
Аз съм Близнаци.
Мда тук се намесват раци като мен и ги поставят на мястото ....Първоначално написано от viksit0y
Иначе лично аз най се разбирам с раци, но най красиви си остават девите и водолейте ...;![]()
Аз съм Везни, не че не мога да се оплача ама не е лоша зодияНай-много ми допадат Близнаци и особено Водолей..аа Водолей :P
Кви са тия глупости, няма такава зодия, всеки е различен..
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
+1 прав си все пак сме ЛъвовеПървоначално написано от scanadal
![]()
When I Always gets stuck I think about these three words - Believe,Love,Hold on tight!!!
това дето близнаците са невероятни приятели немога да го потвърдя. наистина има някои готини, но мин. год. имах приятелка близнаци и много лошо ме предаде. просто не съм очаквала такова нещо от нея и за това съм малко резервирана относно зодията. докато лъвовете просто са си супер е познавам една лъв - гадна и надута пуйка, но само заради 1 няма да си намразя зодията,я !!!!Първоначално написано от lipsvashh_mi
When I Always gets stuck I think about these three words - Believe,Love,Hold on tight!!!
Няма такова животно като "най-привлекателна зодия". Всяка си има както плюсове, така и минуси. Пък и хората са твърде различни, въпреки че в някои отношения много си приличат. Например ти и най-добрият ти приятел може да сте от една зодия и да се разбирате перфектно, но с друг човек от същата - да сте си неприятни. Вярно, зодиите донякъде определят чертите на характера, но има и много други фактори, които оказват влияние.![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Аз съм момиче Стрелец и имам следните наблюдения.
Овен - е, нема такива пичове! Уникални са тези момчета, дори и да не са красиви външно. Излъчват примитивизъм и мъжественост, от които ми става мнооого кеф. Много чаровни и мегааазабавни и интересни, никога не е скучно, забавно ти е да спориш и да викаш с тях.![]()
Телец - всички момчета, които знам че са Телци, са хубави, но няма тръпка с тях.
Близнаци - големи играчи май, но добри приятели. За връзка, поне с мен, не са ставали.
Рак - нямам особени наблюдения, само 1 момче познавам от тази зодия. Има добро телосложение, както и пише за тая зодия, готин е, но е твърде... любвеобвилен за моя вкус.![]()
Лъв - не познавам такива момчета. :P
Дева - и такива не познавам.
Везни - изключително приятни събеседници, не са егоисти, не съм имала връзка с такива, но са идеални приятели за мен.
Скорпион - много силно излъчване, само красавци съм виждала от тая зодия. Има един от даскалото, за когото знам, че е Скорпион със сигурност и е супер. Откроява се, адски магнетичен и харизматичен човек, забулен в някаква сексуална мистерия...
Стрелец - тези момчета са ми сродни души, но не съм се залюбвала с никого от тях. Суперзабавни са.
Козирог - сегашният ми приятел е единственият мъжки представител, близък до моята възраст, когото познавам. Трудно доверчив, но все пак душата на компанията. Великолепно излъчване. В погледа му четеш колко дълбоко емоционален е. Не го казвам, защото ми е гадже, но той е и изключително красив... допринася излъчването.
Водолей - такива момчета не познавам, но момичетата са готини (малко инатливи, но това е яко) и страхотни приятелки.![]()
Риби - прекалено мечтателни и кротки, за да устоят на нрава ми. Иначе си падат забавни.
Аз съм стрелец, най-привлекателни са ми лъвчетата и козирозите, а най-противни близнаци и деви :P
Обучавам изродииииииииии !
Телците и лъвчетата
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/