- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коя е най-привлекателната Зодия ?
Аз съм Близнаци..
Мъжете овен![]()
Лъв съм си .. и си държа на моето ..ЛЪВ ЛЪВ ЛЪВ
![]()
![]()
- only GOD can judge me !! ;]
и аз съм скорп ^^ ;D
Първоначално написано от BladeDancer
Аз съм овен момиче съм де!! като гледма мъжете от моята зодия мн ги тачите тоест не сте загубенци хорааа овните са властни и така но пък гледма малко мъже се ориентират към жени овенн искам рибитее да ни обожават или по точно само един човек ама немаПървоначално написано от BGbullet
![]()
I hate cold-blooded people !!!
Аз лично съм си Телец, но там кат кажат че не се разбирам с нам си кого не е вярно
разбирам се със всички
![]()
И ние сме така. За толкова време не сме имали караници, което е много добре. :ДПървоначално написано от sweetyYyY
Овните ♥, Везните и донякъде Близнаците и Водолей.
*сън*
Ние рибите сме супер упоритата зодия ... ;дд ... прави му/и комплиментии -- ше му/и хареса ;дд ... мъжкии козирозиПървоначално написано от kokosety
![]()
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Аз съм Водолей,за приятелства с две ръце казвам-СТРЕЛЕЦ :P
Иначе най-често се влюбвам в Близнаци...и определено е загуба на време и нерви![]()
♥
Живей един път, но както трябва.. Слънцето няма цяла вечност да те радва.. Граби със шепи.. Обичай всеки.. Края не тежи, ако дните ти са леки..
Козирог съм и се разбирам най-добре с Телци![]()
Ми то едните прекалено емоционални, другите прекалено несериозни, как да стане.Първоначално написано от vikiraa
![]()
Welcome to the Jungle...
Аз съм Телец и се разбирам с Козирог.А пък с хора от моята зодия въобще не се разбирам.Първоначално написано от wasch0
![]()
Наистина ли вярвате в такива неща като "зодиите" ?
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
Овните <3
Аз съм Везни ..
Жените деви винаги ме изкарват извън контрол .. могат да ме подлудят
А жена стрелец може да ме разбие емоционално и сексуално ..
1.Отлепи
2.Оближи
3.Потопи
OH GOD WHAT HAVE I DONE ?!
Не се влияя много от зодии .. ама да кажимм че е скорпион { говоря за момчета} xD
Риби .
Връх на упоритостта: да набираш грешна парола, докато компютърът се съгласи.
Еми в общи линии почти всички момичета, с които наистина си пасваме са лъвчета - много са яки, щото можеш да ги дразниш и са некви игриви и забавни (другите хора може да се дразнят от тва, че са властни, ама аз съм водолей и не зачитам особено авторитети - абе противоположносттите се привличат). иначе и с близнаци се разбирам много (ама малко повече като приятлеи). Да си призная най-секси са раците - бил съм с няколко потресаващо готини и всички с неземни гърди, ама сме различни - те са домошари и чувствителни :/)
пп водолей с близнаци асц съм
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!
ей, за тва обичам близнаците - само те са интелигентни като насПървоначално написано от Lexynnka
![]()
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!
овен
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
Аз съм водолей и най - често момчетата, които ме грабват са или водолеи като мен, или лъв, или стрелец.![]()
Why do we close our eyes when we pray? When we cry? When we dream? Or when we kiss? Because we know that the most beautiful things in life are not seen, but felt by heart. ♥
----------------------------------------------
http://www.facebook.com/Zwezdiichka)