- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коя е най-привлекателната Зодия ?
най-привлекателните зодии по принцип за момичета са близанаци и дева!
момичетата близнаци имат две лица и това много се харесва на момчетата в един момент я виждаш като добрата домакиня , а в следващия като палавата мръсницасащо така са и много общителни , но не стига замо зодията да ви е близнаци зависи също и от асц , луна и т.н.
за момичетата дева те са най добрите майки винаги са добре облечени и преведени във вид макар че те имат странни изисквания към патниора си сащо и те са тези които могат да ви доставят най голямо удоволствие в леглото тъй като те са много дребнави и забелясват вс вклучително и какво ви доставя удоволствие
най лошите зодий за момичета за огнените , а за момчета близнаци![]()
![]()
С последното изречение ме затреля, тъй като аз съм Овен (огнена) и съм момиче !!!Първоначално написано от sonnyto
![]()
I hate cold-blooded people !!!
Първоначално написано от Cascade
Любовта е частна собственост на жените, която отдават под наем на мъже
Блааа, сериозните ми връзки . Аз съм скорпион.
1. С момче риби , 3 мсеца.
2. Мъж рак - две години и половина .
3. Мъж скорпион - година и 7,8 месеца
4. Сега пак съм с рак .
Все се задържам с водните . И аз съм водно- скорпион , асц. - рак .
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Рак е най-тъпата зодия сигурно. Аз съм Рак, въпреки че по мое мнение съм пиче, но сигурно е заради Луната в СкорпионПървоначално написано от NomNomNom
Върху мъжете раци имам само кофти наблюдения. Или са няк'ви неудачници, или супер досадни с хобитата си и интересите си. Правят (поне на мен) впечатление на странни creepy типове с мании. Или са с неадекватно поведение, или лузъри, които се жалват, но най-отличителното за тези, които визирам, са маниите по нещо - ама направо досадна мания и педантичност по някоя тяхна любима тема. Т.е. специалисти са в някоя област. Не че и аз не съм така де, но поне не занимавам всички с неща, които само мен си ме интересуват. Разбира се, има всяк'ви хора, просто аз сега се сещам за поне 4ма, които отговарят пълно или частично на описанието.
Между другото, в някои случаи жените раци също са ми крайно неприятни, има нещо типично в тях... Но от тая зодия жените като характери по- ми допадат от мъжете, точно както, например, мъжете от въздушните зодии са ми по-приятни от жените такива и т.н.
Ти ме разбиДа си призная най-секси са раците - бил съм с няколко потресаващо готини и всички с неземни гърди, ама сме различни - те са домошари и чувствителни :/)Циците едва ли са въпрос на зодия, но все пак се чувствам поласкана, ха-ха-ха!
Аз по темата много пъти съм се изказвала. Риби, мъже риби - мммммм.
Също и Телец в някои случаи.
И не че не се изложих като кифладжия с този пост, щото все пак да вярваш в зодии (и то по много) е тъпо занимание, но си има някои неща, които важат (;
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
аз съм водолей . Според повечето хороскопи - не би трябвало да се разбирам с телците , но в моя случай е точно обратното . Много харесвам тази зодия - земни са , знаят какво искат (в повечвто случай ) , големи инати са и се борят за това ковто искат.
Заради факта , че съм въздушен знак и постоянно летя из облацитесе нуждая от някой , който е здраво стъпил на земята
Memento mei, memini tui!
Аз съм лъвче, страхотна зодия!!!![]()
![]()
![]()
Зодията е само фактор в това дали си привлекателен или не... аз съм рак, с асцендент скорпион.. за мен най-привлекателни са други раци![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Ох и аз съм с луна в скорпион (явно да ме пази от идеалистичните въздушни знак и асцедент).... ама на теб трябва да не ти е лесно с два водни знака - то бива чувствителност и отмъстителност. ама чак пък толковаПървоначално написано от jghgh
Зодията ОПРЕДЕЛЯ физиологията на човек, както и предразположеността му към заболявания
Рак:
Части на тялото, които управлява: гърдите, стомаха, диафрагмата
източник: http://jurnalbg.com/vsichko-za-zodia...stika-rak.htmlне бе, сериозно до заключението за гърдите съм си стигнал от лични наблюдения и сега се сещам за няколко раци, който са тооолкова сладки и със страхотни гърди (гадното е, че двете най-готини от тях живеят през няколко хиляди километра... пък и както казах просто подлудявате с тая привързаност и ранимост)Най-чувствителната област от тялото са гърдите и двата пола реагират на орално или ръчно стимулиране на зърната. Обичат движението “навиване”, когато пъпката се държи между палеца и показалеца и се навива като часовник. Нежното докосване по гърдите даже късно в предиграта добавя още към тяхното удоволствие.
източник: http://sitekreator.bg/astro/__15.html
ЗНАЕНЕТО няма нищо общо с вярването, ама явно има неща, които НЕвъздушните зодии, не могат да разбератПървоначално написано от jghgh
potencial suicide candidatesПървоначално написано от jghgh
...... баща ми е риба (за няколко дни), а майка ми водолей.... горкия човек - няма такава ревност, несигурност и самосъжаление.....
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!
Е аз съм зодия Риби ... та кажете нещо итересно за тази зодия ... с кой се допълвам ? :Д
С мене , аз съм скорпион с асц. рак . Водата с вода трябва да е , никакво смесване.Първоначално написано от fesel
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
мхм...
Ние рибките сме за скорпиони...може и раци, но мен лично не ме радват.
Стрелците са ми най-дразнещи, а девите са ми ного болтнати в черния списък...ного женска,страхлива,продажна и лигава зодия.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
и аз съм същото нещо като тебПървоначално написано от NomNomNom
че и луната ми е рак
ОДИН!!!
И аз съм рибка .... смея да кажа,че много си пасваме с други риби,да не кажа даже перфектна комбинация.Иначе имам връзка с Водолей от 3 години много се допълвамеС козирозите също се разбирам страшно много ама нещо пак куца с тях ... раците и телците много ги уважавам и тях
![]()
с бръснарските ножчетаПървоначално написано от fesel
![]()
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!
Аз лично съм телец и мисля, че е най - добре
овен или дева..
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
И с менПървоначално написано от NomNomNom
аз съм рак с асцендент скорпион
![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Честно казано, ако тря'я се мятаме в някакви инфота за зодии, по каквото съм чувал козирозите, докато не си намерят пътя в живота са най-склонната към депресии зодия. Съдейки по мен и други рогати добитъци около мен има нещо вярно.Първоначално написано от DiabolicalSoul
Инак нямам идея с кого се допълвам, като цяло съм лесно пасващ към други зодии. Бил съм със стрелец, близнаци, телец и везни.![]()
ми аз съм Дева , но мисля , че Рибите ся най-привлекателни
Плака ли ден поне ? Веднъж напи ли се ? И от безсилия , веднъж напсува ли ме ? хаха
Много ясно
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Това са пълни глупости за нищо на света не бих направил някаква такава глупост...Първоначално написано от DiabolicalSoul
BTW За сега съм се запътил към момиче със зодия Лъв и е доста приятна личност![]()