.
Отговор в тема
Страница 55 от 105 ПървиПърви ... 54551525354555657585965 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 351 до 1 375 от общо 2622
    Най-готината зодия е мойта, а най-яката зодия за момичета е тази на момата която харесвам. Easy peasy

Град
    България
    Везните са най-хубавата зодия бе !..много забавни и симпатични хора сме иначе най-секси според мен са Лъвовете Рак също е хубава зодия тъй като повечето от приятелите ми са тази зодия таа.. стигна се и до зодиите, които не понасям те са телците и девите. ;дд

Аз съм Овен и много ме превличат Лъвчетата ....

Цитирай Първоначално написано от RoSKo0o0
    Оборете ме, че греша, но силно се съмнявам да успеете. Ето моят аргумент... познавам зодия близнаци... изключително негативен човек, в буквалния смисъл инвалид откъм желание за живот.... други близнаци - изключително весели, душа на компания и хора за момента... така е и с още зодии... например рак... и абсолютно нямат нищо общо от човек до човек. И?

+тфа... от "хороскопите", когато съм ги слушал нищо не излиза и нищо не е вярно? Ако е вярно, то е... "днес ще имате повод за радост" - омг... аз всеки ден имам повод за радост... ай, чакам ви да видим какво паранормално нещо ще ми обясните.
    Ами аз пък да кажа на теб и на всички останали, които твърдят, че зодиите са "пълни глупости" , че много грешите... Вземете се позапознайте малко с нещата и после говорете, че яко се излагате... Ами нормално е да има различни характери от дадена зодия, не знам дали знаеш, но каква зодия си е само част от формирането ти като личност и душевност...ходи ме разбирай.... Има асцеденти, планети и тн, които спрямо разположението си влияят по коренно различни начини на хората. А и + тва близнаците са една от зодиите - "двойки" , за които е много характерна постоянната смяна на настроенията и различията, често забелязвани от странични хора, именно защото зодиите като везни,близнаци,риби имат така наречените "две лица" ... Много ми е интересно как решавате, че зодиите са глупости и пълна тъпотия след като дори не знаете и най-общите неща, а давате някакви смешни аргументи или пък липсват такива... Тея неща не са просто измислица, която не може да се докаже... Технологията е толкова развита и има толкова много професионалисти, които се занимават с астрология, че просто не знам как не ви е срам дори да пишете такива абсолютно смешни коментари .
    Everyone seems normal until you get to know them!

Хмм... много странен въпрос. Това зависи и от човек и от.. всичко. Естествено, ако трябва да кажа коя зодия е най-хубава, ще кажа че Девите са НАЙ-НАЙ!! Но и Везните, Телец и Лъвовете са страхотни зодий. Но отново ще кажа, няма значение каква зодия!

аз пък съм Водолей и се разбирам с всички

лъв според мен

Град
    София
    Ами най-добрите ми приятели и почти всички гаджета са били Везнички,Водолейчета и Стрелчета.

Иначе според мен в леглото най-много се раздаваме ние-Овнетата и Лъвчетата
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

какво мислите за момиче от зодия рак ..
    . . . . < 33

Повече от фен Аватара на Missmarch
    Град
    Шоколандия.
    Аз съм Дева - земна зодия... забелязала съм че се разбирам с всички! Най-вече с огнените зодии Земните като мен .. хм ми няма к`во да си кайм в буквалния смисъл... събера ли се с Козирог или Телец едно неловко мълчание.... иначе Близнаците не ги обичам много много
    за привликателността.... ми завси от това какъв тип хора харесваш..

.. DaKid ..

Повече от фен
    Град
    Бургас
    Лъв и Стрелец

Град
    Mnt city
    везни е най-яката зодия.аз съм телец м/у другото

Козирог!!!! Според мен това е най-привлекателната Зодия.Не защото аз съм козирог,ами защото всички момичета дето са козирог са свестни и красиви

Мега фен
    Мъжете овен

Цитирай Първоначално написано от Monnie
    Мъжете овен
    като Асен Блатечки ли?
    Тоя може ли да е толкова секси бе, мамка му. Не може да е толкова секси.
    НЕ МОЖЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    Близко до Трансилвания
    Момичета:Везнички(познавам доста от тази зодия...включително и моя милост, но много тънак характер, лек, ненатоварващ, не се оплакват...Повечето момичета везни които познава са със зелени очичкии..) иии Рачета...(те са малко луда работа, но са готини, малко неразбрани и доста се оплакват, ноо...)
    Момчета:Телци...(уникални са...много земни, малко мълчаливи, но са големи пичове.)иии Козирози (стабилни , привлекателни, с гореща кръв и не ти е скучно, големи майтапчии са)
    Радвайте се на живота, а не на неговия смисъл - Фьодор Достоевски

Аз съм скорпион и първото ми гадже беше скорпион много добре се разбирахме. Иначе и телците са адски привкекателни.

:)

С две ръце съм за КОЗИРОГ !! макар че имат недостатъци ... са неустоими
    Art is not a crime ...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Цитирай Първоначално написано от Monnie
    Мъжете овен
    като Асен Блатечки ли?
    Тоя може ли да е толкова секси бе, мамка му. Не може да е толкова секси.
    НЕ МОЖЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.
    Може може..

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Eddie
    Най-готината зодия е мойта, а най-яката зодия за момичета е тази на момата която харесвам. Easy peasy
    Евала

Re: :)

Цитирай Първоначално написано от lilicencenceto
    С две ръце съм за КОЗИРОГ !! макар че имат недостатъци ... са неустоими
    Мога да кажа същото за жените Козирог.... просто неустоими....само за мен са !!

Супер фен Аватара на spopi
    Ела да ви кажем как го правим скорпионите!
    За мен скорпиона си и е номер 1!

Амии на мен девата ми е любима .. ама тея са страшни инати. Имах гадже дева и трудно се разбирахме.. аз си обичам хауса а той беше прекалено подреден .. абе сложно си беше хахах
    Колкото по-недостъпно е нещо, толкова по-желано е!

Цитирай Първоначално написано от GreenEye
    Момичета:Везнички(познавам доста от тази зодия...включително и моя милост, но много тънак характер, лек, ненатоварващ, не се оплакват...Повечето момичета везни които познава са със зелени очичкии..)
    хихиии и аз съм везнии
    Колкото по-недостъпно е нещо, толкова по-желано е!

За най-привлекателни смятам скорпионите и лъвовете !! :P :P Само че аз съм влюбена в добротата на едно момче зодия дева,но е с венера в скорпион,което го прави истински привлекателен !!
    F B { }

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си