- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коя е най-привлекателната Зодия ?
Най-готината зодия е мойта, а най-яката зодия за момичета е тази на момата която харесвам. Easy peasy![]()
Везните са най-хубавата зодия бе !..много забавни и симпатични хора смеиначе най-секси според мен са Лъвовете
Рак също е хубава зодия тъй като повечето от приятелите ми са тази зодия
таа.. стигна се и до зодиите, които не понасям те са телците и девите. ;дд
Аз съм Овен и много ме превличат Лъвчетата ....
Ами аз пък да кажа на теб и на всички останали, които твърдят, че зодиите са "пълни глупости" , че много грешите... Вземете се позапознайте малко с нещата и после говорете, че яко се излагате... Ами нормално е да има различни характери от дадена зодия, не знам дали знаеш, но каква зодия си е само част от формирането ти като личност и душевност...ходи ме разбирай.... Има асцеденти, планети и тн, които спрямо разположението си влияят по коренно различни начини на хората. А и + тва близнаците са една от зодиите - "двойки" , за които е много характерна постоянната смяна на настроенията и различията, често забелязвани от странични хора, именно защото зодиите като везни,близнаци,риби имат така наречените "две лица" ... Много ми е интересно как решавате, че зодиите са глупости и пълна тъпотия след като дори не знаете и най-общите неща, а давате някакви смешни аргументи или пък липсват такива... Тея неща не са просто измислица, която не може да се докаже... Технологията е толкова развита и има толкова много професионалисти, които се занимават с астрология, че просто не знам как не ви е срам дори да пишете такива абсолютно смешни коментари .Първоначално написано от RoSKo0o0
![]()
![]()
Everyone seems normal until you get to know them!
Хмм... много странен въпрос. Това зависи и от човек и от.. всичко. Естествено, ако трябва да кажа коя зодия е най-хубава, ще кажа че Девите са НАЙ-НАЙ!! Но и Везните, Телец и Лъвовете са страхотни зодий. Но отново ще кажа, няма значение каква зодия!![]()
аз пък съм Водолей и се разбирам с всички
лъв според мен
Ами най-добрите ми приятели и почти всички гаджета са били Везнички,Водолейчета и Стрелчета.
Иначе според мен в леглото най-много се раздаваме ние-Овнетата и Лъвчетата![]()
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
какво мислите за момиче от зодия рак ..![]()
. . . . < 33
Аз съм Дева - земна зодия... забелязала съм че се разбирам с всички! Най-вече с огнените зодииЗемните като мен .. хм ми няма к`во да си кайм в буквалния смисъл... събера ли се с Козирог или Телец едно неловко мълчание.... иначе Близнаците не ги обичам много много
![]()
за привликателността.... ми завси от това какъв тип хора харесваш..
![]()
![]()
.. DaKid ..
![]()
![]()
Лъв и Стрелец
везни е най-яката зодия.аз съм телец м/у другото![]()
Козирог!!!! Според мен това е най-привлекателната Зодия.Не защото аз съм козирог,ами защото всички момичета дето са козирог са свестни и красиви![]()
Мъжете овен![]()
като Асен Блатечки ли?Първоначално написано от Monnie
Тоя може ли да е толкова секси бе, мамка му. Не може да е толкова секси.
НЕ МОЖЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Момичета:Везнички(познавам доста от тази зодия...включително и моя милост, но много тънак характер, лек, ненатоварващ, не се оплакват...Повечето момичета везни които познава са със зелени очичкии..) иии Рачета...(те са малко луда работа, но са готини, малко неразбрани и доста се оплакват, ноо...)
Момчета:Телци...(уникални са...много земни, малко мълчаливи, но са големи пичове.)иии Козирози (стабилни , привлекателни, с гореща кръв и не ти е скучно, големи майтапчии са)
Радвайте се на живота, а не на неговия смисъл - Фьодор Достоевски
Аз съм скорпион и първото ми гадже беше скорпион много добре се разбирахме. Иначе и телците са адски привкекателни.
С две ръце съм за КОЗИРОГ !!макар че имат недостатъци ... са неустоими
![]()
Art is not a crime ...
Може може..Първоначално написано от jghgh
![]()
ЕвалаПървоначално написано от Eddie
Мога да кажа същото за жените Козирог.... просто неустоими....само за мен са !!Първоначално написано от lilicencenceto
![]()
Ела да ви кажем как го правим скорпионите!![]()
За мен скорпиона си и е номер 1!![]()
![]()
Амии на мен девата ми е любима .. ама тея са страшни инати. Имах гадже дева и трудно се разбирахме.. аз си обичам хауса а той беше прекалено подреден .. абе сложно си беше хахах![]()
![]()
Колкото по-недостъпно е нещо, толкова по-желано е!
хихиии и аз съм везнииПървоначално написано от GreenEye
![]()
![]()
![]()
Колкото по-недостъпно е нещо, толкова по-желано е!
За най-привлекателни смятам скорпионите и лъвовете !! :P :P Само че аз съм влюбена в добротата на едно момче зодия дева,но е с венера в скорпион,което го прави истински привлекателен !!![]()
![]()
F B { }