.
Отговор в тема
Страница 56 от 105 ПървиПърви ... 64652535455565758596066 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 376 до 1 400 от общо 2622
    момиче - телец
    момче - рак и риби
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

На мен само на близнаци ми върви ( те си падат малко женкари), а аз съм стрелец
    n0 mus1с, n0 l1f3

аз сам водолей и се разбирам и с водолей и с рибок //само че ако не сам в настроение съм ужасен (садфасе)

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Monnie
    Мъжете овен

Град
    Sofia
    Не е зададен правилно въпроса.Не може да се определи коя е най-привлекателната зодия,всичко е индивидуално.Иначе много се интересувам от астрологията и всичко,което съм чела досега почти винаги е било вярно.
    Аз съм Козирог с асцедент Овен,доста е сложно при мене Пълна противоположност са ми Близнаците и Лъвчетата и може би заради това ме привличат толкова.

Пс: Между другото много ми е интересно какви са ви наблюденията и впечатленията от жените Козирози ? Понякога дори аз самата не мога да се разбера,толкова тежък и сложен характер съм.

Риби !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Гаджето ми е Риба и мога да кажа , че наистина са привлекателни ! .. И много изкусителни !
    Връх на упоритостта: да набираш грешна парола, докато компютърът се съгласи.

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    Аз съм скорпион,и ще ви кажа кои са най-непривлекателните - рак (нито за приятели стават,нито са верни или имат някакви принципи,абсолютно безгръбначни същества),стрелец (тъпи,прекалено лигави и просто ме дразни колко не им пука дори за тях самите...лудите купонджии...и кво от тва - шумни кретени),водолей(макар и приятелката ми да е водолей и да я обичам много,зодията и смърди...за любов изобщо не стават,за приятели може и да са страхотни,но в любовта моногамията не им се отдава).
    Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.

А някакво мнение за зодия Телец?

Хехе.. Доста хора са близнаци.. [като мен ] Несъмнено това е една от най-лудите зодии Има някакви тези, че хора от еднакви зодии не се понасят ама.. аз кво да кажа?! обратното ! Почти всичките ми приятели са близнаци...като се съберем ставаме осмознаци

Цитирай Първоначално написано от DamnHot
    Хехе.. Доста хора са близнаци.. [като мен ] Несъмнено това е една от най-лудите зодии Има някакви тези, че хора от еднакви зодии не се понасят ама.. аз кво да кажа?! обратното ! Почти всичките ми приятели са близнаци...като се съберем ставаме осмознаци
    Смятам спокойно ,че можем да се провъзгласим и за най-секси плюс ,че сме и най -откачени ,с най-много пороци ,най-добри лъжци и още много и всичките са crazy най

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от djeini
    Смятам спокойно ,че можем да се провъзгласим и за най-секси плюс ,че сме и най -откачени ,с най-много пороци ,най-добри лъжци и още много и всичките са crazy най
    Присъединявам се към клуба =D>

С асцедент Овен съм :Д

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Присъединявам се към клуба =D>

С асцедент Овен съм :Д

А ти сериозно ли и моя е Овен не реално

Цитирай Първоначално написано от rebeccaa
    скорпион
    и аз съм скорпион и повечето пъти все лоши мнения чувам за зодията си която аз пък си харесвам :P :P :P
    =)

Повече от фен Аватара на silviau66

А ти сериозно ли и моя е Овен не реално
    Аз съм Скорпионче с асцедент Овен също..
    Много си обичам зодията. Вярвам в сякви хороскопи, зодии, характеристики на зодии ии като цяло във всякакви астрологични работи.. Почти винаги ми се сбъдва хороскопа и тка.. ;дд
    Споменах ли, че много си обичам зодията.. ! ;дд И други Скорпиончета много ме радват също.
    А относно най - привлекателна зодияя.. За мен са Рибите и Скорпионите.. и като характер също тези две зодии.
    Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??! (music)

Голям фен Аватара на VampireLover3
    Град
    Варна *
    Аз съм близнаци, последното момче с което бях и сегашният ми приятел са лъвове.

Мега фен
    Мъжете овен

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Stan4o123
    стрелец (тъпи,прекалено лигави и просто ме дразни колко не им пука дори за тях самите...лудите купонджии...и кво от тва - шумни кретени)
    споделяме едно мнение <3

Иначе след стрелците, девите са курвите в зодиака. Близнаците са ми мега елементарни,повърхностни,б езинтересни и тва е..Иначе са забавни.
    Телците са гадни.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Не винаги зодията говори. Аз съм рак. Приятеля ми е стрелец. Ние трябва изобщо да не сме заедно, защото раците са толкова лигави, прекалено чувствителни и страхливи, че винаги търсят защита в партньорите си, а стрелците /особено мъжете/ са курвари от всякъде и търсят всяка вечер различно за еб*не. В нашия случай нито аз съм ревла, нито той е курвар. Вече почти 6 месеца сме заедно. Става и по-забавно. Според зодията си той трябва да е купонджия, а всъщност не обича големи компании и е много срамежлив.
    Извод: Не съдете по зодията.
    Цитирай Първоначално написано от FlashMX
    Аз най се кефя на Лъвовете... Няма човек който да познавам да е лъв и да е некъв тъпанар, злодей или нещо от сорта.
    marto98 написа:
    не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????

Напълно вярно!Аз също съм близнаци и се разбирам чудесно с хора от моята зодия.

Фен Аватара на Oblache
    Град
    The sky is the limit
    Аз съм козирог, той е телец и в половината от времето ни идва да се избием, но пък това си ни е тръпката, така че...

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Цитирай Първоначално написано от OnlyMeAndYou
    Не винаги зодията говори. Аз съм рак. Приятеля ми е стрелец. Ние трябва изобщо да не сме заедно, защото раците са толкова лигави, прекалено чувствителни и страхливи, че винаги търсят защита в партньорите си, а стрелците /особено мъжете/ са курвари от всякъде и търсят всяка вечер различно за еб*не. В нашия случай нито аз съм ревла, нито той е курвар. Вече почти 6 месеца сме заедно. Става и по-забавно. Според зодията си той трябва да е купонджия, а всъщност не обича големи компании и е много срамежлив.
    Извод: Не съдете по зодията.
    Зодиите са лайна.
    nigga stole my bike

Голям фен Аватара на kokosety
    Град
    София
    Какво ще кажете за момичетата Овен ? Иначе като гледам Рибите са яки !!!
    I hate cold-blooded people !!!

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    дева прекрасно ужасни... само телците можем да ги издържаме тея животни
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

моята
    Най-пухкавия
    LOVE Най-Пухкавата (H)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми