- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коя е най-привлекателната Зодия ?
момиче - телец
момче - рак и риби
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
аз сам водолей и се разбирам и с водолей и с рибок //само че ако не сам в настроение съм ужасен (садфасе)
Първоначално написано от Monnie
Не е зададен правилно въпроса.Не може да се определи коя е най-привлекателната зодия,всичко е индивидуално.Иначе много се интересувам от астрологията и всичко,което съм чела досега почти винаги е било вярно.
Аз съм Козирог с асцедент Овен,доста е сложно при менеПълна противоположност са ми Близнаците и Лъвчетата и може би заради това ме привличат толкова.
Пс: Между другото много ми е интересно какви са ви наблюденията и впечатленията от жените Козирози ? Понякога дори аз самата не мога да се разбера,толкова тежък и сложен характер съм.![]()
Риби !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Гаджето ми е Риба и мога да кажа , че наистина са привлекателни ! .. И много изкусителни !
Връх на упоритостта: да набираш грешна парола, докато компютърът се съгласи.
Аз съм скорпион,и ще ви кажа кои са най-непривлекателните - рак (нито за приятели стават,нито са верни или имат някакви принципи,абсолютно безгръбначни същества),стрелец (тъпи,прекалено лигави и просто ме дразни колко не им пука дори за тях самите...лудите купонджии...и кво от тва - шумни кретени),водолей(макар и приятелката ми да е водолей и да я обичам много,зодията и смърди...за любов изобщо не стават,за приятели може и да са страхотни,но в любовта моногамията не им се отдава).
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
Хехе.. Доста хора са близнаци.. [като мен ]Несъмнено това е една от най-лудите зодии
Има някакви тези, че хора от еднакви зодии не се понасят ама.. аз кво да кажа?! обратното !
![]()
Почти всичките ми приятели са близнаци...като се съберем ставаме осмознаци
![]()
![]()
Смятам спокойно ,че можем да се провъзгласим и за най-секси плюс ,че сме и най -откачени ,с най-много пороци ,най-добри лъжци и още много и всичките са crazy найПървоначално написано от DamnHot
![]()
Присъединявам се към клуба =D>Първоначално написано от djeini
С асцедент Овен съм :Д
Първоначално написано от PinkPan7her
А ти сериозно ли и моя е Овен![]()
![]()
не реално
и аз съм скорпион и повечето пъти все лоши мнения чувам за зодията си която аз пък си харесвам :P :P :PПървоначално написано от rebeccaa
=)
Аз съм Скорпионче с асцедент Овен също..Първоначално написано от djeini
![]()
Много си обичам зодията. Вярвам в сякви хороскопи, зодии, характеристики на зодии ии като цяло във всякакви астрологични работи.. Почти винаги ми се сбъдва хороскопа и тка.. ;дд
Споменах ли, че много си обичам зодията.. ! ;дд И други Скорпиончета много ме радват също.
А относно най - привлекателна зодияя.. За мен са Рибите и Скорпионите..и като характер също тези две зодии.
![]()
![]()
Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??!![]()
(music)
Аз съм близнаци, последното момче с което бях и сегашният ми приятел са лъвове.![]()
Първоначално написано от Monnie
споделяме едно мнение <3Първоначално написано от Stan4o123
Иначе след стрелците, девите са курвите в зодиака. Близнаците са ми мега елементарни,повърхностни,б езинтересни и тва е..Иначе са забавни.
Телците са гадни.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Не винаги зодията говори. Аз съм рак. Приятеля ми е стрелец. Ние трябва изобщо да не сме заедно, защото раците са толкова лигави, прекалено чувствителни и страхливи, че винаги търсят защита в партньорите си, а стрелците /особено мъжете/ са курвари от всякъде и търсят всяка вечер различно за еб*не. В нашия случай нито аз съм ревла, нито той е курвар. Вече почти 6 месеца сме заедно. Става и по-забавно. Според зодията си той трябва да е купонджия, а всъщност не обича големи компании и е много срамежлив.![]()
Извод: Не съдете по зодията.![]()
marto98 написа:Първоначално написано от FlashMX
не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????
Напълно вярно!Аз също съм близнаци и се разбирам чудесно с хора от моята зодия.Първоначално написано от DamnHot
![]()
Аз съм козирог, той е телец и в половината от времето ни идва да се избием, но пък това си ни е тръпката, така че...![]()
Зодиите са лайна.Първоначално написано от OnlyMeAndYou
nigga stole my bike
Какво ще кажете за момичетата Овен ?Иначе като гледам Рибите са яки !!!
I hate cold-blooded people !!!
девапрекрасно ужасни... само телците можем да ги издържаме тея животни
![]()
Първоначално написано от Riot