- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коя е най-привлекателната Зодия ?
скорпион![]()
Тишината е твоето име на ум
всеки облак носи твоя парфюм
всички влакове водят в твоя тунел
през трупа си все към теб съм поел...
Аз съм рак и се кефя на лъвове, везни и най-вече на раците. Винаги има за какво да спориш с тях.![]()
Ям и Пия, Еба и Бия, Душата в Рая, Хуя до Края!
Аз съм водолей,винаги много са ме привличали огнените знаци,но не мисля че зодиите имат много общо може всичко да е просто съвпадение,все пак всичко зависи от човека не от зодията.
И аз съм Близнаци.Обожавам си зодията и се разбирам супер с други Близнаци.Иначе за половинка ми харесват ВодолейтеПървоначално написано от NessieCCB
![]()
Аз гласувам за скорпион и везни..най-добре си пасвам с тях.И лъвовете не са лоши.
Believe in yourself.
Близнак съм и аз, голяма игра сме![]()
Доста си падам по рачета и стрелци![]()
хмм .. еми не знам аз съм лъвчее .. аа обикновено близнаци и близнаци си допадат мнго шото са с един и същ характер :дд аа аз както сазах съм лъвче и момчето което обожавам е рак и с него се рабираме много добре попринцип
NEVER APOLOGIZE FOR WHAT YOU FEEL.. IT'S LIKE SAYING SORRY FOR BEING REAL !!!
От моя личен опит : Близнаци + Телец = 2012. Изобщо не се разбирам с тази зодия.Първоначално написано от FucKtheSyStem
Don't worry, be happy!
хах .. влюбена съм в Близнаци .. аз съм Телец { разбираме се чудесно : )) }![]()
Аз съм дева и най-добре се разбирам с овенчетатаЗначи почти всичките ми близки приятели са овни ! И с лъвове добре се разбирам !
![]()
Аз съм скорпион много силно се привличаме уж с дева (приятелката ми е дева) много е разнообразна връзката ни има супер много тръпка. Братовчед ми е везни разбирам се чудесно с него като дупе и гащи сме те обаче са 50% тъпи 50% готини хахаха
аз съм скорпион и много обичам да се инатя и като стане скандал аз казвам ее сори зодията не ми позволява да се извиня :ддд
Видовете изкуство , което творим , са си просто занаятчийство . Най - великото изкуство е нашият живот - М.К.Ричардс !
Нещо скрите в нас ни правеше слаби , докато не открихме , че това нещо сме самите ние - Робърт Фрост !
аз съм овен , а приятелят ми скорпион и се разбираме чудесно![]()
СКОРПИОНА е най-готината зодия, аз също съм скорпион!Обаче има и някой многоо лоши черти, а и зависи от самия човек, но като цяло скорпионите са гадни
![]()
"Никога не хващай ръката ми, ако възнамеряваш да разбиеш сърцето ми.. ! "
Аз съм най-привлекателна.Благодаря за въпроса .
qftПървоначално написано от Mojito0
![]()
Аз съм Лъв и според мен най-готини и интересни са Лъвовете и Овните .Попринцип не вярвам в такива неща,но напоследък има много съвпадения с мои приятели.А това за ходенето с еднаква зодия,че е лошо,не е вярно.Преди ходех с лъв и се разбирахме перфектно, но се разделихме заради други причини.
I`m a dancer and that`s who I am.
-Ама аз не бях толкова пиян
-Пич,ти хвърли хамстера ми през балкона и извика "Пикачу,напрееед!"
Лъвче![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Всичко е относително.. всеки според вкуса си.(и според зодията)
Според мен ВОДОЛЕЙ е най-готината зодия. И не защото аз съм водолей, просто хората от тази зодия ми харесват като характер и начин на мислене.![]()
Още ли вярвате в тез бабини деветини?![]()
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
+1Първоначално написано от ams92
а по принцип казват,че това било невъзможна комбинация![]()