- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коя е най-привлекателната Зодия ?
Привлекателни има много! Но за най-противна се класира Близнаци...
An Evil Man
Телците, Овните и Лъвовете са родени, за да бъдат лидериПървоначално написано от lyfche
Всички са страхотни лидери...
- Closing my eyes I can see your face
But the feeling of warmth is long gone...
Аз съм се заел с тежка задача. Да спечеля сърцето на скорпион.
ЖЕНА - ( Резачка ) Поклон пред тези . Страхотни са . Много издържливи , очарователни до безобразие и прекрасни . Нежни , мили , добри , раними , всеотдайни и в същото време агресивни и силни до степен многократно надминаваща , мъжкото усещане за жена . Имат най различни и разнообразни тела , но общото между тях е , че са неустоими или направо побъркващи с огромното излъчване на сексапил и еротичен заряд . Дори когато мие чиниите или простира дрехите на балкона . За да заслужиш тази чест - да се докоснеш до това еротично създание и да знаеш че те обича - значи поклон и пред теб човече . Как я спечели ? Трудно ли каза ? Ех, - знам знам . Не беше лесно , но пък явно е имало защо . Бил си се побъркал по нея ли ? Тук Лъвицата би изръмжала , че и тя е много напред с материала , но според мен лидерската позиция се полага на дамата , чедо на Марс и Плутон , истинската любовница - жената Скорпион . В леглото и попадаш във вълшебен свят , понесен на крилете на удоволствието , което само тя може да изтръгне от себе си и да те дари с него . Тук всички ограничения отпадат и само твоите желания са важни . Естествено за да се окажеш в това положение ти си бил поставян на безброй изпитания и обстойни проверки , така че знам - няма да се опиташ да злоупотребиш с нея . Тя също си взима своето , но по най добрия възможен начин . Някак си уцелва едни моменти - известни само на нея при които се получава онзи така жадуван от всички влюбени баланс да изпитате взаимно удоволствие във всеки миг - Е приятно прекарване от мен !...... - От тук насетне, каквото и да напиша за Нея ще бъде недостатъчно. Представи си за каква жена мечтаеш в леглото - е това е тя..........
еми аз сън рак и ддз не зависи от зодията характера може би ноо иначе немога да кажа за привлекателна зодия
Аз съм риби![]()
Get what you can and never get back
Според мен водолей и лъв!познавам доста привлекателни (във всяко отношение) хора от тези две зодии
![]()
![]()
![]()
so what do you want from me (music) http://www.vbox7.com/play:e6942aca
аз овен,той овен....какво по-привлекателно и диво от това![]()
![]()
![]()
Който знае да чака, всичко му идва на време.
Фак, ракът никога няма да ви предаде или да ви излъже безцеремонно, също така си има своя черупка, от която рядко пропуска хорa в личния си живот, но ако спечелите сърцето му, ще спечелите много повече неща от една обич.
влюбена съм в най-добрата ми приятелката, която е овен , явно овен![]()
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
Адски , адски вярноПървоначално написано от beiho
![]()
От раци съм си патил! Не искам да ме ощипят още един път. Нямал да ме предаде, а заради едно момиче го направи. Само с 2 рака се разбирам и с един водолей! Иначе тези зодий ги мразя най-много (само тях мразя де).Първоначално написано от beiho
За мен добри приятели са Стрелците и Близнаците!![]()
![]()
(Близнаци съм!)
Първоначално написано от ScionOfStorm
Рибите - доста чаровни мъже жени се са арни![]()
Близнаците ама мъжките и те ми харесват и някой др Телец![]()
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
Аз съм Лъв и си подкрепям зодията,всички са много яки хора
Аз съм мангуста и според мен зодиите съкват и нямат никво значение. Айде със здраве юнаци \m/
такамм ... значи аз съм Раче - уникална зодия !! Приятелят ми е Овен също суперска зодия,обаче аз просто понякога издiвявам ,ината му просто е супер изнервящ,когато се скараме винаги аз съм тази ,която отстъпва,но нали се обичаме![]()
За мен до сега повечето мi priqteli са били Овнета и мисля ,че тфа е най-сексапилната и яка зодия...! Обаче женските стрелци са ми супер антипатични!
enjoy!
Lubovta e igra,a vsi4ki v neq zaobikalqt pravilata ;]
аз съм скорпион но нещо не ми варвят нещатаиначе се разбирам със стрелец и козирог
Незнам коя е най-привлекателна..
Една от най-добрите ми приятелки е Водолей..тя е единствения човек, с който съм близка под тази зодия.Мога да кажа,че е страшно отстъпчива,като се има напредвид,че аз съм зодия Рак и страшно много се инатя понякога,а тя най-любезно си ме траеДаже,когато ми е криво ме изслушва и дори когато говоря пълни простотии пак
Нещата,които не ми харесват е,че е много студена.Ако не я потърсиш тя няма и да се сети за теб.Единствено може да те изслуша и да ти даде правилен съвет!Също и е голяма купонджиика,но незнам вече дали то зодията
![]()
7 години бях най-добра приятелка с едно момиче под зодия Риби и най-накрая така ме изигра и все още ме изнервя т`ва тъпо същество флегматично(нищо против срещу рибите,просто си изливам яда) Тя ме накара да мразя хората от тази зодия.Съшност докато бяхме бф винаги тя ми се извиняваше,когато се скараме дори и аз да съм била виновна,но това не я оправдава в никакъв случай!
Едни мои много добри приятелки и бившия ми са Овни.Много инат народ са теПопринцип Рак и Овен много се карат и може би заради това скъсахме с бившия ми.А с приятелките ми(те са от моя клас)В седмицата поне едно 1-2 пъти се караме
После ни минава взаймно.
Баща ми и най-добрата ми фр са зодия телец и са много готини хора.Разбираме се идеално.Винаги ми отстъпват,колкото и гадно да звучи,обаче аз обичам все да командоря хората,а мен мразят да ме командорят и това найстина ми е изигравало мнооооого лоша шега в живота.Както казах мого готини и топли хора са.
Близнаците нямам много близки хора от тях,но аз сякаш съм прихванала малко и от тая зодия..смисъл такъв понякога незнам какво искам и се раздвоявам напълно.И сега съм точно пред една дилема..Мразя тази черта от характера си!
Рачетата попринцип сме топли хора,ако съдя по себе си..само че когато някои ни предаде ставаме адски хладни и отдръпнати.Пазим дистанция от предателя и дори да му простим винаги ще ни свети лампата и ще си имаме едно на ум за този човек.
Лъвове не ми допадат,освен един мой близък приятел.Толкова са горделиви..или поне тези,които познавам.Просто горделив лъв не може да верее около мен![]()
Зодия Дева е майка ми и много хора.Хубави хора са.Чувствителни.Майка ми казва"Ние девите прощаваме,но не забравяме"Цялата ми рода почти са деви и са готини хорица.Освен вуйчо ми,от който ме е страх,но това е друг въпрост
За другите зодии няма да коментирам,просто защото ще излезе цял роман![]()
Близнаците е най-хубавата зодия квото и да говорите няма такьв човек който да не е имал приятел близнаци и 1 пьт да не му е помогнал дори за нещо малко![]()
skype - luso-.-
Лъвовете! Лъвиците много ме привличат.![]()
ACϟDC
Рачетаа рачетаа....ще ви опарят !
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Везничките естественоо...![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Аз съм риби и мн0го се кефяя на рибитеесъщо така и ск0рпионите са мн0го якиии
![]()
И аз съм водолей и се съобразявам в повечето случаи, защото мразя да обидя някого. От време на време ти писва постоянно да се съобразяваш и почваш да се ядосваш, ама попринцип сме си търпеливиПървоначално написано от sLaDkY^G1rLcHi
Честно да си кажа не знам коя зодия ми харесва на мен
"Въпрос на вкус", казал Шаро и си налапал кура!
Карай да върви, пък каквото ще да става...