.
Отговор в тема
Страница 7 от 105 ПървиПърви ... 345678910111757 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 2622
    Град
    По балкана някъде..
    Лъвовете! Лъвиците много ме привличат.
    ACϟDC

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Рачетаа рачетаа.... ще ви опарят !
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Мега фен Аватара на Hilary_
    Везничките естественоо...

Аз съм риби и мн0го се кефяя на рибитее също така и ск0рпионите са мн0го якиии

Senior Member Голям фен Аватара на relax4o
    Цитирай Първоначално написано от sLaDkY^G1rLcHi
    Незнам коя е най-привлекателна..

Една от най-добрите ми приятелки е Водолей..тя е единствения човек, с който съм близка под тази зодия.Мога да кажа,че е страшно отстъпчива,като се има напредвид,че аз съм зодия Рак и страшно много се инатя понякога,а тя най-любезно си ме трае Даже,когато ми е криво ме изслушва и дори когато говоря пълни простотии пак Нещата,които не ми харесват е,че е много студена.Ако не я потърсиш тя няма и да се сети за теб.Единствено може да те изслуша и да ти даде правилен съвет!Също и е голяма купонджиика,но незнам вече дали то зодията
    И аз съм водолей и се съобразявам в повечето случаи, защото мразя да обидя някого. От време на време ти писва постоянно да се съобразяваш и почваш да се ядосваш, ама попринцип сме си търпеливи

Честно да си кажа не знам коя зодия ми харесва на мен
    "Въпрос на вкус", казал Шаро и си налапал кура!
    Карай да върви, пък каквото ще да става...

за близнаци - най-добрата комбинация е с Везни... аз съм Близнаци - приателката ми везни погледнете картинката долу

А, бе, майна.. тва са глупости..
    Аз съм везни, но много рядко ми се случва да се колебая или други глупости. Зодията е прекрасна и има много предимства, както и всяка друга зодия. Едни от най-красивите хора са везни. Едни от най-привлектаелните мъже и жени са везните...
    А близнаците, скорпионите, телците, везните и стрелците (ехее) са едни от най-приятните хора. Едни от най-добрите ми приятели.

Мега фен Аватара на Infinity
    Аз съм телец,но любимата ми зодия е Лъв.
    To infinity and beyond.

...aко се влюбя...това ще е в ДЕВА...(поне до сега е било така)....ахах сега пак с дева...

а за приятели :козирог,водолей

аз съм: близнаци

Близнаци е най-хубавата зодия
    Scorpions forever!

Град
    Stara Zagora
    Аз съм скорпион и според мен това е и една от най-яките зодии. Вярно, че съм пристрастна ама все пак най-си ме кефи. Приятеля ми е овен и на моменти сме като огън и лед. То не е било бой то не е било и страст. И двамата сме адски инати и като се запънем можем с дни да си спорим накрая миличкия винаги отстъпва Иначе това дето казват, че за скорпиона по-добра зодия от рибите нямало... изобщо не е вярно.

Овен...
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Супер фен
    Ехеее стрелците къде останаххте бе??!
    Според мен стрелеца е най-яката зодия.Големи сме веселяци,късметлии и сме много откровени.К'во по-хубаво от това?

Не зодията определя външноста ти

Град
    Сахара
    девата и стрелеца са мн яки характери...и рибите ама в някои отношения мн ме дразнят...
    Pero nadie, nadie pudo amarte como yo!!!

Мега фен Аватара на SunSmile
    Аз съм Лъв и най - много харесвам Овени
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

естествено че Скорпиона е най-яката зодия ... просто никоя друга не може да се сравнява с нея! Толкова потайна и също така толкова възбуждаща ... изключително различна ... безкрайно сексапилна ... абе Скорпиона е най-сексуалната зодия .. тя събира всички качества от всичките зодии ... Невероятно, но факт!

Мм вярвам в зодии,но не и в зодиаци!
    Тоест по зодията действително може да разбереш доста за характера.
    Близнаци съм и се уважавам ,за което
    Иначе най много се разбирам с:Скорпион,Близнаци(ама караници има)
    Деви,Овни,Стрелци ии Лъвове
    Най не се разбирам с:Телци,Риби,Козирози/но има и изключения/

Град
    Е там...
    и ако човека вс тебе не е тая зодия ще го режеш?

абе козите със всички се разбираме

Скайп - dark_elf2

най- много мразя мъж деваа ... това е съществото което може да ме изкара извън нерви .... но пък като се замисля до сега винаги съм била влюбена в деви .. само един единствен път съм била влюбена в козирог ... иии повече се разбирахме като се замисля ..
    I balme You for the moon and sun
    For my dreams at night
    For the eagle`s flyght!! ..

Амии аз съм водолейче и подкрепям зодията си, но иначе също много ми харесват лъвчетата и скорпионите :P

моята. скорпион

За мен най-привлекателните мъже са- козирозите,лъвовете и скорпионите! Аз съм козирог.А до колкото това,че партньори от 1 зодия не се разбират- не е вярно ! Имах приятел козирог и ходих с него година и половина и може да се каже,че се разбирахме идеално.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си