- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коя е най-привлекателната Зодия ?
Лъвовете! Лъвиците много ме привличат.![]()
ACϟDC
Рачетаа рачетаа....ще ви опарят !
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Везничките естественоо...![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Аз съм риби и мн0го се кефяя на рибитеесъщо така и ск0рпионите са мн0го якиии
![]()
И аз съм водолей и се съобразявам в повечето случаи, защото мразя да обидя някого. От време на време ти писва постоянно да се съобразяваш и почваш да се ядосваш, ама попринцип сме си търпеливиПървоначално написано от sLaDkY^G1rLcHi
Честно да си кажа не знам коя зодия ми харесва на мен
"Въпрос на вкус", казал Шаро и си налапал кура!
Карай да върви, пък каквото ще да става...
А, бе, майна.. тва са глупости..
Аз съм везни, но много рядко ми се случва да се колебая или други глупости. Зодията е прекрасна и има много предимства, както и всяка друга зодия. Едни от най-красивите хора са везни. Едни от най-привлектаелните мъже и жени са везните...
А близнаците, скорпионите, телците, везните и стрелците (ехее) са едни от най-приятните хора. Едни от най-добрите ми приятели.![]()
Аз съм телец,но любимата ми зодия е Лъв.![]()
To infinity and beyond.
...aко се влюбя...това ще е в ДЕВА...(поне до сега е било така)....ахах сега пак с дева...
а за приятели :козирог,водолей
аз съм: близнаци
Близнаци е най-хубавата зодия![]()
![]()
Scorpions forever!
Аз съм скорпион и според мен това е и една от най-яките зодии. Вярно, че съм пристрастнаама все пак най-си ме кефи. Приятеля ми е овен и на моменти сме като огън и лед. То не е било бой то не е било и страст. И двамата сме адски инати и като се запънем можем с дни да си спорим накрая миличкия винаги отстъпва
Иначе това дето казват, че за скорпиона по-добра зодия от рибите нямало... изобщо не е вярно.
Ехеее стрелците къде останаххте бе??!![]()
Според мен стрелеца е най-яката зодия.Големи сме веселяци,късметлии и сме много откровени.К'во по-хубаво от това?![]()
Не зодията определя външноста ти![]()
девата и стрелеца са мн яки характери...и рибите ама в някои отношения мн ме дразнят...
Pero nadie, nadie pudo amarte como yo!!!
Аз съм Лъв и най - много харесвам Овени![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
естествено че Скорпиона е най-яката зодия ... просто никоя друга не може да се сравнява с нея! Толкова потайна и също така толкова възбуждаща ... изключително различна ... безкрайно сексапилна ... абе Скорпиона е най-сексуалната зодия .. тя събира всички качества от всичките зодии ... Невероятно, но факт!![]()
![]()
![]()
Мм вярвам в зодии,но не и в зодиаци!
Тоест по зодията действително може да разбереш доста за характера.
Близнаци съми се уважавам ,за което
![]()
Иначе най много се разбирам с:Скорпион,Близнаци(ама караници има)
Деви,Овни,Стрелци ии Лъвове
Най не се разбирам с:Телци,Риби,Козирози/но има и изключения/
и ако човека вс тебе не е тая зодия ще го режеш?
![]()
най- много мразя мъж деваа ... това е съществото което може да ме изкара извън нерви .... но пък като се замисля до сега винаги съм била влюбена в деви ..само един единствен път съм била влюбена в козирог ... иии повече се разбирахме като се замисля ..
![]()
I balme You for the moon and sun
For my dreams at night
For the eagle`s flyght!! ..
Амии аз съм водолейче и подкрепям зодията си, но иначе също много ми харесват лъвчетата и скорпионите :P
моята. скорпион![]()
За мен най-привлекателните мъже са- козирозите,лъвовете и скорпионите! Аз съм козирог.А до колкото това,че партньори от 1 зодия не се разбират- не е вярно ! Имах приятел козирог и ходих с него година и половина и може да се каже,че се разбирахме идеално.![]()