- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коя е най-привлекателната Зодия ?
Моля, продължете ласкателствата към скорпионите! :Д
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Водолей за жени, телец/близнаци за мъже - от моята гледна точка.
хора, хайде, който има ТРАПЧИНКИ(в/у бузи, брадичка, кръст), да си пусне рождените данни тук, за да проверя нещо!
искрено ви моля и благодаря!)
//дата, час, място или направо natal chart, направена тук
Имам на бузите (=^.^=) Зодия водолей, луна в лъв, асцендент в овен, марс в риба, венера в козирог, меркурий във водолей, юпитер в риба, за др не се сещам
Ето го чарта http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?c...rbp=&rs=0&ast=
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
I remember every word you said
We were never gotta say goodbye
Sing La-la-ta-ta <3
върху бузите и кръста при мен
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?c...rbp=&rs=0&ast=
като гледам доста говорите за тия зодий и искам да кажете за рибите с коя зодия си пасфат
Козирог?!
Стига бе!!
Най-красивите и умни мъже са близнаци и водолей. Поне аз така мисля
Кофти емоции отново. Бушът пак няма да стигне , а го купих в понеделник. С руския съм заникъде, хубаво , че хуморът им е близък до нашия. Дано докато се върна има развитие и с КТБ , че ще дойда иначе с мафиотите при И.И.
С баща ми бих искал да се чуваме по-често, но при 7 лв./час и тва е нещо. Дано поне аз имам време да намеря Интернет и време за скайп. При късмет може да се засечем. Нищо , че не биха ме допуснали до пристанището или той да слезе за дълго , може да се засечем .
хаха, какво ще проверяваш, звучи забавно :Д
аз имам на бузките.
Не.
Аз съм риба.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Приличаш ли на струдела ?
Аз заради нея не казвам, че съм риба тук, почват да ме мислят за идиот.
АВЕ ЕЙ
но е много мило, че знаеш зодията ми *върти си пръстчето срамежливо*
Иначе си си идиот. ^^
Lady, аз се опитвам да изкореня мечтателното и като цяло тъпата риба от себе си.
Малко е трудно де, за последната една седмица двама човека ми казаха 'Ти си ебати лиглата.' и после ''ма нищо де, ш те опраИм.' .. мф (радвам се, че поне е излязло от устата на козирог)![]()
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Попугай, ти НА много сериозен ли ми се праиш? А?
Иначе какво означава лигла? За мен лигли са всякакви момиченца, разчитащи всичко на готово, да им вършат работата вместо тях винаги, да не могат и една задача да свършат като хората, защото никога не са работили.
А да се държиш мило през свободното си време, да обичаш доброто отношение и да го показва - са все разни характеристики, които не пречат на никого с нищо.